Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη μια μτχ 5850 δεν παιζει το AC1 σε 1080?

Γιατι τετοιες βρισκεις γυρω στα 45.

Ναι, όπως και η 460 πχ. Καινούργια δεν βρίσκεις.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον έχω καλά νέα για την κάρτα μου που είχε καεί.Την είχα πάει πριν 4 μέρες σε μαγαζάκι service Η/Υ και με πήρε τηλεφωνο και μου είπε οτι την ανακατασκέυασε και εφτιαξε και πάιζει η κάρτα τώρα.Η AMD HD 7950 3GB είναι η κάρτα μου που είχε καεί.Θα πάω άυριο στο μαγαζί να την δοκιμάσω και να την πάρω.40 € το κόστος της επισκευής.

Δημοσ.

Λοιπον έχω καλά νέα για την κάρτα μου που είχε καεί.Την είχα πάει πριν 4 μέρες σε μαγαζάκι service Η/Υ και με πήρε τηλεφωνο και μου είπε οτι την ανακατασκέυασε και εφτιαξε και πάιζει η κάρτα τώρα.Η AMD HD 7950 3GB είναι η κάρτα μου που είχε καεί.Θα πάω άυριο στο μαγαζί να την δοκιμάσω και να την πάρω.40 € το κόστος της επισκευής.

Mε το πιστολάκι στο έκανα σε 5 λεπτά και με 5 ευρώ που λέει ο λόγος. Κανα-2 μήνες θα κρατήσει το πολύ.

• Like 6
Δημοσ.

Ναι αλλά μένω επαρχία. Οποτε δύσκολο να μου την έφτιαχνες.Το ποσο θα κρατησει Θα δείξει​. Μπορεί να κρατήσει και 5 χρόνια ποτέ δε ξέρεις

Δημοσ.

Μου έδωσε 1 μήνα εγγύηση

Με πιστολάκι και ειδικό σπρέι δοκίμασα και εγώ να την φτιάξω πριν την πάω σε αυτόν αλλά δεν κατάφερα να την φτιάξω.οποτε αυτός κάτι πολύ εξειδικευμένο εκανε

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως υπάρχει πιθανότητα να στην έφταξε. Βγάλε για πλάκα την κάρτα απο πίσω φωτογραφία, και μια το ΙΟ (εξόδους) να σου πω αν μπήκε φούρνο. Αν σου έκανε τίποτα εξεζητημένο θα σου έδινε 6 μήνες εγγύηση.

• Like 2
Δημοσ.

42 ευρώ για να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι και σε Max Settings?!
 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
-Τρολάρει το παιδί.. :P :P  :lol:  :D

• Like 1
Δημοσ.

42 ευρώ για να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι και σε Max Settings?!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

-Τρολάρει το παιδί.. :P :P  :lol:  :D

Του 2007 είναι το παιχνίδι φιλαράκι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...