Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα χρειάζομαι να αγοράσω μία κάρτα γραφικών μέχρι 42€ που να παίζει το Assassin's Creed (Το πρώτο Assassin's Creed)  σε max graphics settings 1080p και τέλεια ροή fps

Αργότερα τον άλλο μήνα θα πάρω μία πιο ακριβη απλώς την θέλω επειδή κάηκε αυτη που είχα και θέλω μία προσωρινή να παίζω τα παλιά παιχνίδια .

Το συστημα μου είναι:

Motherboard:AMD GA-970A-UD3

CPU: AMD FX 8320 3.6 GhZ - 8 cores

PSU:XFX 650 Watt

RAM 8GB

Έχετε κάποια πρόταση;

Επεξ/σία από CrYsTaL_NePtUnE
Δημοσ.

Ναι όμως ,αφού στις απαιτήσεις του Assassin's Creed λέει οτι θέλει 256Mb κάρτα.

Και αυτη

http://www.skroutz.gr/s/8408579/MSI-GeForce-GT710-2GB-GT-710-2GD3H-LP.html

είναι 2 GB!

πως γίνεται να μην το σηκώνει;

δεν παίζει μόνο η μνήμη ρόλο για το αν μια κάρτα σηκώνει ενα παιχνίδι.

Θα πρέπει να σε απασχολεί αρχικώς η ταχύτητα της μνήμης,και ποιον πυρήνα φοράει η κάρτα,πόσο πετσοκομμένος είναι απο τον αρχικο και άλλα πολλά.

το πρώτο creed το είχα παίξει με C2D E6600 και GTS250 1GB  αλλα σε μικρή ανάλυση και εχουν περάσει χρόνια οπότε δεν μπορώ να θυμηθώ πως έτρεχε.

όπως έγραψαν και οι άλλοι,αφου θα πάρεις κάρτα κράτα τα 42€ για 1 μήνα και δώσε τα για καλύτερη κάρτα.

Οι φτηνές υλοποιήσεις(κάρτες <50-60€ ) δεν αξίζουν παρα μόνο αν θες να έχεις εικόνα η για ελαφριά χρήση

• Like 1
Δημοσ.

Για καινούρια θα πας από gt 1030 και πάνω. Όλες οι από κάτω (gt 710,610,210 κτλ) είναι πέταμα χρημάτων. Απλά έξοδο στην οθόνη σου προσφέρουν όπως και μία ενσωματωμένη κάρτα γραφικών  :P

• Like 1
Δημοσ.

Να πεις τα κάλαντα και του χρόνου για να πάρεις μια αξιοπρεπή κάρτα.Αλλιώς τα ~45 ευρώ κάντα σουβλάκια και μπύρες.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...