xristoslet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Φαίνεται να είναι καλή τιμή αφού έψαξα γενικά για BT πληκτρολόγια με touchpad και οι τιμές κυμαίνονται πάνω από 20€(Ελλάδα & εξωτερικό) γι αυτήν την κατηγορία πληκτρολόγιον και έχει καλές κριτικές... http://www.geekbuying.com/item/B-O-W-Wireless-Bluetooth-Keyboard-White-370696.html Λέει οτι έχει και μεταλλική βάση οπότε θα είναι προσεγμένη κατασκευή και αν δεν δουλεύει καλά χρησιμεύει και ως όπλο(για αμυντικούς σκοπούς πάντα)
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εγώ το βλέπω στα 29.99$ και διαθέσιμο... Το ιδιο ειδα και εγω 8 και κατι το πρωι που το κοιταξα. Εβαλα τελος στον τιτλο τωρα.
Errik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Παιδιά το πρόλαβε κανενας ; Εμένα μου ήρθε αλλά δε βλέπω να είναι Bluetooth, έχει απλά έναν ανταπτορακο μεσα. Το έχει κάνει κανείς pair με το κινητό του χωρίς τον ανταπτορα ; Πάντως από ποιότητα κατασκευής είναι αξιοπρεπέστατο Edit: Τώρα είδα ότι μου έστειλαν το HW087 και όχι το HB087. Οπότε μάλλον πάω για ριφαντ έτσι ;
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Αν σ εστειλε λαθος μοντελο,ναι ζητας refund
d_gkal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Partial refund το πιο σωστο. Ή το επιστρεφεις και παιρνεις ολο το ποσο
xristoslet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μερικές φορές ανάλογα το κατάστημα σου κάνουν και full και κρατάς το προϊόν...
Errik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Βγάλατε καμια άκρη? Εμένα προς το παρόν με πρήζουν.
lampisd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 κι εμενα με ζαλισαν ακρη δεν βγηκε καμια μεχρι στιγμης.
Errik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αφου με τσουρέκιασαν να ρωτάνε κωδικούς που δεν υπάρχουν τελικά μου πρότειναν partial refund 5E για να το κλείσουν, γιατί λέει αν γίνει full refund θα πρέπει να το στείλω πίσω που θα κοστίσει κανα 20ευρω. Σε σένα τι έκαναν;
lampisd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ι εμένα ξεκίνησαν από 3 φτάσαμε 5 και περιμένω έχω ανοίξει και case sto paypal
Billator Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αφου με τσουρέκιασαν να ρωτάνε κωδικούς που δεν υπάρχουν τελικά μου πρότειναν partial refund 5E για να το κλείσουν, γιατί λέει αν γίνει full refund θα πρέπει να το στείλω πίσω που θα κοστίσει κανα 20ευρω. Σε σένα τι έκαναν; Αυτοι πληρώνουν τα μεταφορικά εφόσον ηταν λαθος δικό τους, μην δεχτεις το refund των 5$. Σε περίπτωση που δεν πληρώσουν τα μεταφορικά ζητάς απο το paypal να τα πληρώσει (σου επιστρέφει το ποσο των μεταφορικών η paypal) κ τα στελνεις πίσω. 1
Errik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δε μπλέκω τόσο πολύ για 5Ε αν και έχεις δίκιο. Θα το κρατήσω, καλή τιμή είναι για 5Ε, ετσι για να γεμίζουμε σαβούρες που δε χρειαζόμαστε (έχω πάνω απο 7 ασύρματα πληκτρολόγια, τουλάχιστον τα 5 απο προσφορές του insomnia)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα