Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ολοκαινουργια την καρτα του τιτλου, και με custom fan curve πχ. στο PU Battlegrounds φτανει 78C με 100% fan speed.. Το κουτι ειναι ενα P400S tempered glass με υδροψυξη μπροστα ως intake με 4 φανς (push/pull) και 1 φαν πισω για exhaust. Eχω παραγγειλει αλλα 3 φανς για exhaust αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα επιλυσουν το προβλημα.

Ειναι οντως τοσο ζεστη η συγκεκριμενη καρτα? Η 1060 turbo που χα πριν με χειροτερο απο reference cooler μαξαρε 75C με OC..

Δημοσ.

Καλοκαίρι είναι, οπότε γενικά περιμένεις υψηλότερες θερμοκρασίες. Πόσα fps βγάζει? Μπορείς να τα περιορισεις, πχ 60

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ολοκαινουργια την καρτα του τιτλου, και με custom fan curve πχ. στο PU Battlegrounds φτανει 78C με 100% fan speed.. Το κουτι ειναι ενα P400S tempered glass με υδροψυξη μπροστα ως intake με 4 φανς (push/pull) και 1 φαν πισω για exhaust. Eχω παραγγειλει αλλα 3 φανς για exhaust αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα επιλυσουν το προβλημα.

Ειναι οντως τοσο ζεστη η συγκεκριμενη καρτα? Η 1060 turbo που χα πριν με χειροτερο απο reference cooler μαξαρε 75C με OC..

Για την ώρα άλλαξε την ροή του αέρα στο ψυγείο θα στρώσει λίγο.

Δημοσ.

κατι παει στραβα τοτε.η δικη μου full load δεν ξεπερασε ποτε τους 58
Δημοσ.

τα fps ειναι λοκαρισμενα στα 60, περι ροης αερα το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω αναποδα το ψυγειο και να ειναι front exhaust γιατι πανω δε μπαινει, που δε μου φαινεται σωστο γιατι δεν θα χω καθολου intake.

η 1060 με custom fan curve μαξαρε 75C sta 2050mhz, τι δεν καταλαβα καλα?

Δημοσ.

Εγω παντως καλοκαιρακι το κανω cabrio.Bγαζω τα πλαινα και πεφτουν οι θερμοκρασιες σε ολα.Το ξερω οτι δεν εχω και το καλυτερο κουτι, αλλα προκειμενου να απογειωθει  το κουτι απο τα πολλα fan καλυτερα ετσι.

Δημοσ.

Κατι μου φαινεται δεν παει καλα φιλε kadaz. Ειδικα αν εχεις τα fps κλειδωμενα στα 60 και με τα fans στο 100% να πιανεις τετοιες θερμοκρασιες ειναι τρελο.

Η δικια μου gtx 1070 της zotac με τα fps κλειδωμενα στα 75 και τα fans μονιμα στο 32% οταν παιζω παιχνιδια δεν εχει ξεπερασει τους 55c ποτε.

edit: με δυο 12αρια μπροστα και ενα 12αρι πισω στο case

• Like 1
Δημοσ.

Του κουτί σου είναι γενικά ζεστό προφανώς . Σε εμένα η gtx 1060 με  λίγο oc  και κάποιες πατέντες με επιπλέον ανεμιστήρες, μενει στους 60 C σε 100% use.Φτιάξε καμιά πατέντα με fan κατω από τη vga να φυσάνε τα δικά της fan .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...