Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα πως ο fx το τρέχει στους 50 και ο i5 παει και 72...να δοκιμασω να δω την ψυκτρα πως πατάει...κάτι παίζει όμως δεν γίνεται!!εινμε το που τον ανάβω πάει 30 με 40 απευθείας ο fx δουλεύει στους 20...οκ εχουν διαφορετικά ρολόγια δεν έχει σχεση ο ενας με τον άλλον αλλά έλεγαν για τον fx πως ειναι φούρνος και κατι τέτοια.εμενα είτε παιζω aion(9 ετων game) ειτε w3 50 βαθμους πάει.

Δημοσ.

Καλά η κουβέντα μου θυμίζει κάτι τραγικά που διαβάζεις σε skroutz reviews για τις ψύκτρες και σου λέει ο άλλος, φοβερή, έχω τον fx 9999 στα 4,69ghz κλοκαρισμένο και σε full φόρτο σε κουτί από σπίρτα και με 25 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου δεν ξεπερνάει τους 27.

Ψαχτείτε λίγο με τα προγράμματα που βάζετε να διαβάσουν θερμοκρασίες στους fx, τα μισά τις διαβάζουν λάθος.

Να μη χαλάμε το θέμα εδώ.

Δημοσ.

Καλά η κουβέντα μου θυμίζει κάτι τραγικά που διαβάζεις σε skroutz reviews για τις ψύκτρες και σου λέει ο άλλος, φοβερή, έχω τον fx 9999 στα 4,69ghz κλοκαρισμένο και σε full φόρτο σε κουτί από σπίρτα και με 25 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου δεν ξεπερνάει τους 27.

Ψαχτείτε λίγο με τα προγράμματα που βάζετε να διαβάσουν θερμοκρασίες στους fx, τα μισά τις διαβάζουν λάθος.

Να μη χαλάμε το θέμα εδώ.

φιλε μου πιανω το κουτι απο fx και τα καπακια ειναι δροσερα.οι αεραγωγοι βγαζουν εναν αερα χ...πιανω και τον ι5 το κουτι και σε καιει ο αερας!!! δεν εινια οπως τα λες..

Δημοσ.

Εγώ που έπαιζα με Fx 6300 δεν είχα ποτέ πρόβλημα με θερμοκρασίες. 40~45 βαθμούς

Επίσης λες ότι ο fx δουλεύει στους 20?? Δηλαδή θερμοκρασία δωματίου ήταν πόσο -5? Θα σου προτεινα να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα της μητρικής και να μετρήσεις θερμοκρασία. Εγώ έχω το AI Suite της ASUS.  

Δημοσ.

τι σχεση εχει ποσο εχει το δωματιο?20 εχει...αφου δεν κανει κατι σημαντικο και εχει και τη ψυκτρα να παγωνει ποσο ηθελες να παει.?

Δημοσ.

τι σχεση εχει ποσο εχει το δωματιο?20 εχει...αφου δεν κανει κατι σημαντικο και εχει και τη ψυκτρα να παγωνει ποσο ηθελες να παει.?

Το να έχει 20 βαθμούς 1 λεπτό μετα την εκκίνηση το δέχομαι. Το να έχει 20 βαθμούς σε idle μετά από 30 λεπτά θα έλεγα ότι είναι λάθος. 

Το ανεμιστηράκι της ψύκτρας παίρνει τον αέρα του δωματίου και τον διοχετεύει στο μέταλλο της ψύκτρας που ψύχει τον επεξεργαστή. Ο αέρας που θα ψύξει το μέταλλο της ψύκτρας θα έρθει από το δωμάτιο. Συνεπώς αν στο δωμάτιο έχεις 30 βαθμούς πως ακριβώς θα κατεβάσεις τον επεξεργαστή στους 20? Θα πρέπει να του φορέσεις πάνω παγοκύστες...  

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα πως ο fx το τρέχει στους 50 και ο i5 παει και 72...να δοκιμασω να δω την ψυκτρα πως πατάει...κάτι παίζει όμως δεν γίνεται!!εινμε το που τον ανάβω πάει 30 με 40 απευθείας ο fx δουλεύει στους 20...οκ εχουν διαφορετικά ρολόγια δεν έχει σχεση ο ενας με τον άλλον αλλά έλεγαν για τον fx πως ειναι φούρνος και κατι τέτοια.εμενα είτε παιζω aion(9 ετων game) ειτε w3 50 βαθμους πάει.

Να πω λίγα λόγια.

Όπως ρωτήσαν και προηγουμένος, ο ί5 είναι κλοκαρισμένος;

Επίσης οι θερμοκρασίες του FX με του i5 είναι μέρα με την νύχτα. Ο FX εάν θυμάμαι καλά δεν έχει θερμικές αντοχές όπως ο Intel. Εάν φτάσει 70c τον κλαίς. Από την άλλη, ο ί5 έχει θερμική αντοχή μέχρι 105c εάν θυμάμαι καλά. Εντελώς διαφορετικοί επεξεργαστές.

Ο i5 όταν ζεσταίνεται, με κακή ψύξη - και από την θερμοκρασία μόνο αυτό συμπεραίνω, εκτός και εάν έχεις κάνει υπερβολικό ή κακό OC, που και τα δύο επίσης είναι λάθος - θα σου ανεβάσει τόσο. Ειδάλλως όχι, είναι υπερβολική θερμοκρασία για παιχνίδι και πρέπει να δείς τι έχεις κάνει λάθος στην σύνδεση ή εάν έχεις δώσει λάθος ρεύματα.

Δημοσ.

Είναι φυσική dude και το cooler κρυώνει δεν παγώνει :D 20 βαθμοί χλωμό με normal cooling, ούτε με wc δεν πέφτει τόσο, λάθος thread btw ;)

• Like 2
Δημοσ.

ναι ρε παιδια 20 οταν τον αναβω ειπα...για καμποση ωρα...για τον φιλο π ρωταει οχι δεν εχω κανει κανεναν οβερκλοκ

Δημοσ.

Κάτι παίζει τότε με την ψύξη σου ή τα ρεύματα σου. Κοίταξε πόσο ρεύμα σου τραβάει και μετέφερε το θέμα σου στην αντίστοιχη ενότητα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε παιδια 20 οταν τον αναβω ειπα...για καμποση ωρα...για τον φιλο π ρωταει οχι δεν εχω κανει κανεναν οβερκλοκ

O i5-3570K στα 4.5 GHz 1.3V στο Witcher 3 βαράει τις υψηλότερες θερμοκρασίες απο οποιοδήποτε άλλο game.

Με θερμοκρασία δωματίου τους 27, έχω 65 εως 68 βαθμούς στους πυρήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλοί ανεμιστήρες ρίχνουν τις θερμοκρασίες cpu . Ο δικός μου i5 750 oc στα 3,6GHz με μαμά ψύκτρα, δεν την πάλευε. Με έναν 14άρη όμως στο πλαϊνό τοίχωμα να φυσάει πάνω του, έχει idle , τώρα, 19 C. Αν τον κλείσω , πάει 40+ C.

Δεν συζητάμε για games, χωρίς τον πλαϊνό . Θα πάει για βρούβες.

Δημοσ.

08f2e04605796f09e6f0fe380b1067058f8751cc

Αρχηγέ η θερμοκρασία δωματίου , δεν είναι ίδια σε ολόκληρο το δωμάτιο . Αν το πάμε με φυσική, ο ζεστός αέρας ανεβαίνει στο άνω μέρος του δωματίου και στο δάπεδο έχει χαμηλότερη θερμοκρασία. Υπολόγισε ότι το δάπεδο μπορεί να είναι μάρμαρο και ότι το κουτί να είναι στο δάπεδο . Και επίσης ότι σε ένα μεταλικό κουτί , όπως του pc, που έχει 7 ανεμιστήρες κουτιού και 1 cpu , 2 vga και 2 επιπλέον που φυσάνε τη vga, μπορεί να μην έχει ίδια θερμοκρασία με του δωματίου στο εσωτερικό του.

Και ένα θερμόμετρο αν το φυσάνε τόσοι ανεμιστήρες , θα δείξει άλλα αντί άλλων .

Αυτά ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...