demmian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια, τα γραφικα του pes18 σας φαινονται οκ σε συγκριση με τις κονσολες? μολις επαιξα ενα ματσακι σε αναλυση 1920χ1080 κ τα γραφικα μου φαινονται χαλια.. εχω i5 6600k gtx 760 8gb ram
WizNick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Οι κερκιδες και τα replay ειναι πολυ ανωτερα σε σχεση με το 2017.Το γρασιδι ειναι χαλια, για μια ακομη χρονια. Οι παικτες και τα animations τους ειναι νομιζω λιγο καλυτερα απο περσι. Υποτιθεται ειναι το ιδιο με PS4/XB1 αλλα δεν το εχω δει σε κονσολα. Ισως υπαρχουν comparison videos στο youtube.
Federacion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Στο 18 πως βάζουμε 2 παίκτες στην σέντρα;
Federacion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς. Το είδα πολλές φορές να το κάνει ο αντίπαλος στο online
BrocasHelm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 L1+πάνω στον σταυρό; Νομίζω έτσι. Κάποιος συνδυασμός όπως με τα φάουλ που βάζεις 2 στη σειρά.
WizNick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς. Το είδα πολλές φορές να το κάνει ο αντίπαλος στο online Χμμμ εγω ειχα διαβασει οτι δεν γινεται, μαλλον λαθος ηταν. Στο μεταξυ, 4/4 νικες στα online ranked, μαλλον ειμαι τυχερος και πεφτω με πιο ασχετους απο μενα! Να ξαναπαιξουμε μηπως και καταφερω κατι καλυτερο. 1
Federacion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Χμ τυχερούλη. Σε περιμένω... Εγώ έκανα νίκη μετά τα πρώτα 12 ματς. Αλλά μόνο με ΠΑΟΚ έτσι. Δεν παίζω τπτ άλλο. Παρολίγον όμως να κάνω ρεκόρ στην κατηγορία 7, είμαι δεύτερος. that is something...
alimentas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μ αρεσει πολυ το φετινο και λεω να παω για αγορα.Στο online υπαρχει κατι που να πλησιαζει το Ultimate team του φιφα??
WizNick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Χμ τυχερούλη. Σε περιμένω... Εγώ έκανα νίκη μετά τα πρώτα 12 ματς. Αλλά μόνο με ΠΑΟΚ έτσι. Δεν παίζω τπτ άλλο. Παρολίγον όμως να κάνω ρεκόρ στην κατηγορία 7, είμαι δεύτερος. that is something... Για myClub ranked μιλαω, στα νορμαλ online divisions μονο ενα παιχνιδια επαιξα και ειχα παρει PSG, νικη ηταν. Μ αρεσει πολυ το φετινο και λεω να παω για αγορα.Στο online υπαρχει κατι που να πλησιαζει το Ultimate team του φιφα?? Ναι, υπαρχει αντιστοιχο mode, το myClub. Με αυτο εχω κολησει εγω στο 2017 και σιγα-σιγα στο 2018.
BrocasHelm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω στήσει την silver ομάδα περίπου (λίγοι λείπουν) αλλά επίτηδες είχα δυνατό πάγκο για να πιάνω 2* ομάδα για τον πολλαπλασιαστή (πχ 1410 δύναμη). Έπεφτα σε υπερομάδες του 1599 και ενώ νικούσα, έχανα επίσης αντίστοιχα. Πλέον που με νοιάζει το division αποφάσισα να ρίξω την δύναμη σε 1* κι ας πάρω τον πολλαπλασιαστή όταν φτάσω div3 πχ. Η ομάδα ήδη έχει πολλούς περσινούς βασικούς. J.King, Zapata, Diouf, N'Doye, Kouyate. Άμυνα και τέρμα βέβαια θα έρθει ολική αλλαγή, οι παλιοί δεν κάνουν φέτος. Στήνω και bronze ομάδα για sim που τα πάει αξιοπρεπώς.
WizNick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ο αγαπημενος μου silver CF, Diouf, εχει form 4....
Federacion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τόσα χρόνια παίζω αυτό το myclub ποτέ δεν το κατάλαβα/χώνεψα. Πολύ μπλα μπλα ρε παιδιά
WizNick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ΕΙναι ωραια φαση να δημιουργεις την δικια σου ομαδα με παικτες που εχουν τα χαρακτηριστικα που εσυ θες,κτλ,κτλ... Το κακο ειναι οτι θελει πολυ farming για να τους αποκτησεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα