Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω στο χωριό internet αλλά χωρίς να πρέπει να έχω γραμμή τηλεφωνική. Είδα σήμερα το SimpleFI της Wind.

Λειτουργει σαν κινητό άραγε; Το έχει βάλει κανένας, εντυπώσεις;

Δημοσ.

Εάν έχεις καλές ταχύτητες 3g/4g και σε ικανοποιεί ο όγκος δεδομένων τότε κάνει δουλειά.

Δημοσ.

Πως μπορώ να ξέρω εαν οι ταχύτητες 3G 4G είναι ικανοποιητικές; Και επίσης ποιές θεωρούνται ικανοποιητικές;

Δημοσ.

Πως μπορώ να ξέρω εαν οι ταχύτητες 3G 4G είναι ικανοποιητικές; Και επίσης ποιές θεωρούνται ικανοποιητικές;

Πρέπει να κανεις ένα Speedtest από κινητό με καρτα wind. Επίσης ικανοποιητικές θεωρούνται από 10 και πάνω. Συνηθισμένη είναι γύρω στο 13 πχ, όμως το 4g πιάνει πολύ πιο πάνω γύρω στο 30 και πάνω...

Οι τιμές που ειπα δεν είναι θεωρητικές φυσικά.

Δημοσ.

με wind ?

και τι σήμα πόσες γραμμές ?

Όχι δεν είναι με Wind, αλλά άλλο πάροχο, απλώς ρωτάω εάν σαν ταχύτητα είναι καλά αυτές οι μετρήσεις.

Δημοσ.

Ικανοποιητικη ειναι, αλλα εαν δε μετρησεις με wind στο σημειο που θα μπει το simplefi δε λεει τιποτα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν broswing εννοείς και video YouTube κτλ δεν συμφέρει με τίποτα θα τρως τα δεδομένα χωρίς να το καταλάβεις, βρες νούμερο της wind και κάνε μέτρηση εκεί που θέλεις γιατί δεν σημαίνει επειδή πχ πιάνεις με cosmote η Vodafone καλές ταχύτητες θα έχεις ίδιες και με wind

Δημοσ.

σωστός 

αλλά να ξέρεις μόνο για λιγο browsing και ένα τραγουδάκι το πολύ στη χειρότερη ανάλυση για ταινίες δεν το συζητάμε ουτε καν 

Δημοσ.

Για αυτό που το θες νομίζω είναι ιδανικό, απλά τσέκαρε ότι όντως πιάνει 4g λη 3g εκεί που θες να το βάλεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...