Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Για να δούμε αν το electrolysis είναι ενεργοποιημένο: about:support -> πρέπει να λέει: Multiprocess Windows 1/1 (Enabled by default) (αλλιώς θα λέει disabled by addons - το addblock προς το παρόν δουλεύει κομπλέ) Για να αλλάξουμε τα πόσα process μπορεί να χρησιμοποιήσει: about:config -> κάνουμε search το "dom.ipc.processCount" και βάζουμε την τιμή που θέλουμε (4 είναι το προτεινόμενο εκτός και αν έχουμε ram πάνω από 8 gb οπότε μπορούμε να το ανεβάσουμε) περισσότερα εδώ: https://medium.com/mozilla-tech/the-search-for-the-goldilocks-browser-and-why-firefox-may-be-just-right-for-you-1f520506aa35
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 μπορούμε να δούμε ποιο πρόσθετο απενεργοποιεί το electrolysis με κάποιον τρόπο;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 μπορούμε να δούμε ποιο πρόσθετο απενεργοποιεί το electrolysis με κάποιον τρόπο; Όλα τα addons που δεν είναι συμβατά εφόσον είναι ενεργοποιημένα θα σου κλείσουν το electrolysis. εγώ χρησιμοποιώ τα εξής που δεν είναι συμβατά: addblock plus pop-up, fasterfox και Adblocker for youtube
PostHelper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 too little, too late. Εσυ πως και αλλαξες στρατοπεδο? Λογω 57 οπου θα ρθει το τελος του κοσμου ή λογω αλλου πραγματος?
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Όλα τα addons που δεν είναι συμβατά εφόσον είναι ενεργοποιημένα θα σου κλείσουν το electrolysis. εγώ χρησιμοποιώ τα εξής που δεν είναι συμβατά: addblock plus pop-up, fasterfox και Adblocker for youtube ναι αυτό ρωτάω,πως μπορώ να δω ποια έχουν θέμα και δεν είναι συμβατά,μην αρχίσω να κάνω δοκιμές. εχω πάνω lastpass xmarks ghostery ant video downloader ublock origin
Avatar_GR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Επαναστάτες νιωθαμε με τον firefox τότε, αλλά ο συγχρονισμός συσκευών και ιστορίες που έχει το chrome με βολεύει απίστευτα...Χαίρομαι που συνεχίζει δυνατά ο FF Νομίζω και ο FF το έχει αυτό που λες
panoc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 για οποιον εχεi addons που δεν ειναι συμβατα με electolysis Type about:config in the browser's address bar and hit enter.Right-click and select New > Boolean.Name it browser.tabs.remote.force-enable.Set its value to true
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 για οποιον εχεi addons που δεν ειναι συμβατα με electolysis Type about:config in the browser's address bar and hit enter. Right-click and select New > Boolean. Name it browser.tabs.remote.force-enable. Set its value to true όσες φορές το έχω δοκιμάσει έχω πρόβλημα με λευκες/μαύρες οθόνες,να μην παίζουν τα βίντεο και άλλα πολλά. θελω να δω αν ειναι θεμα του FF,καποιου πρόσθετου η το οτι δεν υπάρχει νεότερος driver για το λάπτοπ και δεν μπορεί να το τρέξει. Στον σταθερό της υπογραφής δεν είναι πρόβλημα.
Kourkounatos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αν και χρηστης του Opera εδω δεν χωρουν οπαδικα.Συγχαρητηρια στον Firefox.
amaklp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μπείτε και λίγο στο reddit, Is there a simple way to find out which addon disables the multiprocessing? Install the add-on compatibility reporter Επίσης υπάρχει συζήτηση για το πόσο dom.ipc.processCount μπορείς να βάλεις. 1
boombastik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 όσες φορές το έχω δοκιμάσει έχω πρόβλημα με λευκες/μαύρες οθόνες,να μην παίζουν τα βίντεο και άλλα πολλά. θελω να δω αν ειναι θεμα του FF,καποιου πρόσθετου η το οτι δεν υπάρχει νεότερος driver για το λάπτοπ και δεν μπορεί να το τρέξει. Στον σταθερό της υπογραφής δεν είναι πρόβλημα. [Firefox.exe]: Browser errors may occur or the browser may crash with NVIDIA drivers. [200301372] Αυτο το bug με λευκες-μαυρες οθονες ειναι της nvidia εδω και 2 μηνες και δεν εχει ακομα διορθωθει.
Dimitris Verlis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ο chrome μην ξεχναμε πως εκτος απο την τρελη καταναλωση της μνημης RAM εχει και τρελη ενεργειακη καταναλωση στα φορητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα