Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αυτό ρωτάω,πως μπορώ να δω ποια έχουν θέμα και δεν είναι συμβατά,μην αρχίσω να κάνω δοκιμές.

εχω πάνω

lastpass

xmarks

ghostery

ant video downloader

ublock origin

Λογικά το ublock origin είναι. Και μένα μου βγάζει disabled και είναι το μόνο που έχουμε κοινό.

Δημοσ.

Λοιπον δεν το περιμενα αλλα η διαφορα τουλαχιστον για μενα (σε παλιο pc με 4 gb ram) ειναι τεραστια!

Ποτε δεν ηταν τοσο smooth και γρηγορος o firefox στο μηχανημα μου.

Στην αρχη δεν μου ενεργοποιουσε το electrolysis λογω καποιων add-ons αλλα εκανα το κολπακι με το about:config που αναφερεται παραπανω και ενεργοποιηθηκε :

Type about:config in the browser's address bar and hit enter.
Right-click and select New > Boolean.
Name it browser.tabs.remote.force-enable
Set its value to true

Παρα πολυ ομορφα!

Τωρα γενικοτερα περι firefox.Τον ειχα εγκαταλειψει κανα χρονο και ειχα παει σε Vivaldi ο οποιος ηταν ασηκωτος και με περιορισμενες επιλογες σε add-ons

Οταν ξαναγυρισα σε firefox πολλα ειχαν αλλαξει.Νομιζω οτι ειναι ο πιο smooth browser πλεον.

Και μετα απο την γυρα που εκανα και σε αλλους ειδα οτι σαν τα add-ons του firefox δεν εχει!Εχει και ο chrome πολλα αλλα ειναι πολυ ελεγχoμενα απο την google και θα παρεις μονο οτι θελει αυτη.Πχ για μενα το πιο σημαντικο:Δεν επιτρεπει σε κανενα add-on να κατεβασει full hd το video που βλεπεις στο youtube.Mεγιστο deal-breaker για μενα,και ο λογος που δεν ειχα παροπλισει ποτε εντελως τον firefox.

Για τα θεματα ιδιωτικοτητας του Chrome δεν το συζηταω,ειναι απο τους λογους που δεν θα τον χρησιμοποιησω ποτε.Καλυτερα internet explorer.

Δημοσ.

Δηλαδή μάλλον ήταν άστοχη η κίνηση που έκανα σε νέο hardware στο να βάλω chrome μόλις πριν από 2 μέρες; Η πλάκα είναι ότι χρησιμοποιώ ff τουλάχιστον για μια δεκαετία αλλά τελευταία είχε απογίνει το θέμα.

Δημοσ.

Μια χαρά πάντως σε εμένα. Ήμουν με chrome χρόνια αλλά λόγω ότι έτρωγε πολλή ram, πήγα σε ff. Πολύ ομαλός σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα παραμένει χελώνα σε σχέση με τον Chrome.Μετα από πάρα πολλά χρόνια τον παράτησα

Με ανοιχτο ενα παραθυρο youtube o chrome τρωει 430ΜΒ και ο firefox 1.1GB

post-40128-0-42053100-1497644231_thumb.jpg

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

παλια χρησιμοποιουσα chrome και δεν αντεχοταν.. Να πεις οτι ανοιγα 4-5 καρτελες να πω νταξη.. εγω ανα πασα στιγμη ειχα 15+ καρτελες ανοιχτες με αποτελεσμα να κολαει πολυ.. τωρα με τον firefox εδω και καιρο εχω το κεφαλι μου ησυχο :)

Δημοσ.

Λογικά το ublock origin είναι. Και μένα μου βγάζει disabled και είναι το μόνο που έχουμε κοινό.

κ όμως τελικά ο ant video downloader είναι.

οταν εκανα force enable το E10S δεν λειτουργούσε οπότε το απενεργοποιήσα πάλι.

Δημοσ.

Τον χρησιμοποιώ χρόνια και δεν τον έχω αλλάξει. Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Όσο για τον Chrome το ξαναείπα. Αρκετά μαζεύει η google δεν χρειάζεται να της δώσω κι αλλά.

• Like 1
Δημοσ.

μα καλα σας αρεσει το look του chrome? εμενα καθόλου.....

τα themes του ειναι για τα κλαματα  και τα addons φτωχά,τον ειχα καιρο αλα μονο για την ταχύτητα αξιζει κατα την γνώμη μου.

Ναι τι; Ποια addons και κουραφεξαλα, αφου ειναι αργοκινητη μαουνα χωρις σοβαρο sync.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...