Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο privacy freaks χρησιμοποιούν Firefox.

Δεν είναι τυχαίο που είναι σταθερά πίσω, ενώ ο Chrome κατάφερε να γίνει πρώτος.

μα καλα σας αρεσει το look του chrome? εμενα καθόλου.....

τα themes του ειναι για τα κλαματα  και τα addons φτωχά,τον ειχα καιρο αλα μονο για την ταχύτητα αξιζει κατα την γνώμη μου.

• Like 4
Δημοσ.

Firefox και ξερό ψωμί!!!
Οκ δεν είναι κ ο πιο γρήγορος...αλλά δεν τον αλλάζω με τίποτα λόγω addons...βρίσκεις πραγματικά ότι θέλεις!!!

Δημοσ.

Βέβαια μπορείς να πεις αντίστοιχα ότι μόνο marketing victims χρησιμοποιούν chrome. Γι'αυτό είναι σταθερά μπροστά.

• Like 10
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρωτος ναι, αλλα σε ποιους πρωτος ; Σε αυτους που αντι να γραψουν www.site.com στον browser ... πανε στο site μεσω google search ?

Η στους Facebookικους χρηστες ;

Μην λεμε οτι θελουμε. Παντως ειναι καλος ο Chrome. Για τις μαζες.

Δημοσ.

Εγώ παντός είδα διαφορά,όχι τεράστια αλλά αισθητή,οχι και οτι ειχα θεμα μια χαρα browser ειναι η αλεπου.

Δημοσ.

Μετά από μερικές ώρες χρήσης μπορώ να πω πως έχει διαφορά, δεδομένου ότι είναι ο βασικός μου browser από την πρώτη του έκδοση. Έχει καλύτερη συμπεριφορά.

Δημοσ.

Εμενα παντως και η 53 μου βγαζει 2 και 3 διεργασιες ηδη, οποτε δε παιζει αυτο που λεει το αρθρο.

Απο την 48 αρχισε να γινεται αυτο λεει. Απλως τωρα γινεται πολυ πολυ καλυτερα/αποδοτικοτερα.

Παντως εμενα μου λεει disabled(αυτη η ηλεκτρολυση) λογω addons. Κριμα.

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ Firefox πάνω απο 10 χρόνια τώρα όταν από την έκδοση 1 και έχω ζήσει όλα τα στάδια της εξέλιξής του. Απο την εμμονή κάθε version να έχει χιλίαδες άλλα subversions(αυτή η 2 και η 3 πια πόσα είχαν???) μέχρι σήμερα που προφανώς ακολουθεί τον chrome ώστε κάθε update να είναι νέα version.

Τον τελευταίο καιρό σερνόταν όσο δεν πάει είναι αλήθεια και έτσι όταν έβλεπα τα ζόρικα πέταγα tabs στο chrome για να τρέξουν πιο γρήγορα αλλα νιώθω τόσο οικεια στο UI που δε θα το αλλάξω ποτέ μου. Ο chrome μου φαίνεται όχι και τόσο φιλικος αλλά πάντα θα υπάρχει στο pc ως γρήγορη εναλλακτική μαζί με vivaldi.

Η 64bit έκδοση του FF μέχρι πριν 2 μήνες που την χρηισμοποιήσει τελευταία φορά είχε θεμελιώδη bugs και έτσι αναγκάστηκα να έχω την 32ρα μέχρι να φτιαχτούν.

Δεν ξέρω τι λένε γενικα για τη RAM του chrome αλλά εδώ και χρόνια που παρατηρώ το memory allocation του Firefox χρειαζόταν να κάνω σημεία και τέρατα στην 32ρα για να φτάσει το 1.5GB και στην 64ρα που μπήκα σήμερα μετα απο 2 μήνες με 4 tabs ανοιχτα(fb, browser game,online radio και insomnia pined) μετά απο 2 ώρες συνεχούς χρήσης έφτασε τα 1,5GB και ρούφηξε και μια 200ρα VRAM.

Κάθε τέτοια αλλαγή για καλό

Δημοσ.

Επίσης, στο linux απ' ότι φαίνεται οι browsers δεσμεύουν λιγότερη μνήμη απ' ότι σε άλλες πλατφόρμες.

Τα πάντα στο linux δεσμεύουν λιγότερη μνήμη.

Όπως και το ίδιο το λειτουργικό.

Δημοσ.

Είμαι λίγο δύσπιστος. Συνέχεια ακούω "τώρα βγήκε η καλή έκδοση του FF", "επιτέλους γρήγορος" και τέτοια και όταν τον δοκιμάζω είναι αισθητά πιο αργός από τον chrome. Αποτέλεσμα τον έχω για 2ο με προσανατολισμό κάποια ελαφριά χρήσιμα Plugins και την ιδιοτικότητα. 

Άντε να του ξαναρίξουμε μια ματιά.

Δημοσ.

Δεν έχω αφήσει τον Firefox ποτέ. Για εμένα στη καρδιά μου έχει την ίδια θέση με τον Netscape Navigator.

Πλάκα πλάκα ο Netscape Navigator, ήταν ο βασιλιάς στην χρυσή εποχή του internet (με modem....14400, όχι 56Κ !) τον έχω ακόμα σε ένα από τα ρετρό-pc που έχω έτσι για χαβαλέ...απλά πλέον ο Netscape λέγεται Firefox :) (η mozilla ήταν πίσω και από τον Netscape)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...