Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι παρόμοιο με το sandbox του chrome, αν κατάλαβα καλά είναι, αρκεί να μην υπερβείς τα 4 tab, ή όχι;

απο οτι καταλαβα σπαει το process σε 1-4 exe και 100 tabs να εχεις με 4 exe θα δουλευει. 

πωω ειναι πολύ ποιο γρήγορος απο οτι θυμάμαι ....

Δημοσ.

Επαναστάτες νιωθαμε με τον firefox τότε, αλλά ο συγχρονισμός συσκευών και ιστορίες που έχει το chrome με βολεύει απίστευτα...Χαίρομαι που συνεχίζει δυνατά ο FF

Δημοσ.

Δηλαδη τοσο καιρο οντως ετρωγε και τρωει πολυ μνημη ο Chrome?..Ισχυουν περι ram που λετε....

Θα τον δοκιμασω

Ο chrome μου ξεζουμιζει τη ram παντως!!

Δημοσ.

Αν δε μας τα χαλουσε ο ff στο mobile με την ακατανόητη αποφαση να σταματήσει τη background αναπαραγωγή μουσικης απο youtube κλπ (επαιζε και με κλειστη οθονη) θα τον ειχα και στο mobile.

Κατα τα αλλα good job

Υ.Γ μια που το ειπα και μια που ανακάλυψα οτι υπαρχει plugin fix!

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-background-play-fix/?src=userprofile

• Like 3
Δημοσ.

απο οτι καταλαβα σπαει το process σε 1-4 exe και 100 tabs να εχεις με 4 exe θα δουλευει.

πωω ειναι πολύ ποιο γρήγορος απο οτι θυμάμαι ....

Μπορείς μέσα από το about:config να αλλάξεις σε όσα θες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω αφήσει τον Firefox ποτέ. Για εμένα στη καρδιά μου έχει την ίδια θέση με τον Netscape Navigator.

Δημοσ.

Πολυ μικρη βελτιωση

Τον τελευταο καιρο σερνοταν ο ff (ολες οι εκδοσεις)

Πηγα στον chrome και ειδα φως

Δημοσ.

Παλι πισω σε firefox απο opera,μου είχαν λυψει τα απιστευτα addons του....

ΑΛηθευει οτι απο την εκδοση 57 και μετα ΤΕΡΜΑ τα addon στον Firefox?

Δραμα. Χρησιμοποιω μόνο Firefox απο την 1η εκδοση του και δεν τον εχω αφησει. Αλλά αμα γινει αυτο, μαλλον τελος.

Αυτο που λετε για την "ηλεκτρολυση" πως το ενεργοποιουμε?

Ειμαι στην εκδοση 49 και λεω να βαλω αυτην εδω, μετα απο πολυ καιρο update δηλαδη, αλλά φοβαμαι για τα addons αν τα υποστηριζει η καινουρια η 54. :unsure:

Δημοσ.

Μόνο privacy freaks χρησιμοποιούν Firefox.

Δεν είναι τυχαίο που είναι σταθερά πίσω, ενώ ο Chrome κατάφερε να γίνει πρώτος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε μας τα χαλουσε ο ff στο mobile με την ακατανόητη αποφαση να σταματήσει τη background αναπαραγωγή μουσικης απο youtube κλπ (επαιζε και με κλειστη οθονη) θα τον ειχα και στο mobile.

Κατα τα αλλα good job

Υ.Γ μια που το ειπα και μια που ανακάλυψα οτι υπαρχει plugin fix!

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-background-play-fix/?src=userprofile

όντως παίζει, άψογος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...