Questioner Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Κι εμένα στο τοπικό μου κατάστημα μου είπαν να παραγγείλω το Honor 8 στα τριακόσια <κάτι> (τα υπόλοιπα ψηφία δεν τα γνωρίζω γιατί σταμάτησα να ακούω).
baskon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παγκράτι πήρα τηλ και το ενα κατάστημα είπε δεν έχουμε, και το άλλο κατάστημα είπε : εδωσα το ένα που είχα, μισο λεπτό να δω αν μπορώ να παραγγείλω. Οχι δε με αφηνει να παραγγείλω.
x_vagos_x Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δυο καταστήματα μου επιβεβαίωσαν πως υπάρχει η προσφορά στο σύστημά τους και πως περιμένουν παραλαβή. Το κατάστημα Γλυφάδας, και το κατάστημα που βρήκα μια συσκευή στην Κρήτη (Κνωσσού). Η προσφορά είναι ως και τις 17 του μήνα. Παραλαβές κάνουν κάθε Πέμπτη τα καταστήματα, το ξέρω από τότε με το Nexus 6 στα 299 ευρώ. Η κοπέλα στην Κνωσσού όταν τη ρώτησα για Honor8/950xl, μου λέει ναι έχω το 950xl. "Η τιμή του είναι στα 399 ευρ~" "Όχι είναι στα 99 ευρώ" της λέω. Μισό λεπτάκι να δω μου απαντάει. "Καλά πού το βρήκατε ότι είναι σε αυτή την τιμή?!" ~γέλια~ 1
vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δυο καταστήματα μου επιβεβαίωσαν πως υπάρχει η προσφορά στο σύστημά τους και πως περιμένουν παραλαβή. Το κατάστημα Γλυφάδας, και το κατάστημα που βρήκα μια συσκευή στην Κρήτη (Κνωσσού). Η προσφορά είναι ως και τις 17 του μήνα. Παραλαβές κάνουν κάθε Πέμπτη τα καταστήματα, το ξέρω από τότε με το Nexus 6 στα 299 ευρώ. Η κοπέλα στην Κνωσσού όταν τη ρώτησα για Honor8/950xl, μου λέει ναι έχω το 950xl. "Η τιμή του είναι στα 399 ευρ~" "Όχι είναι στα 99 ευρώ" της λέω. Μισό λεπτάκι να δω μου απαντάει. "Καλά πού το βρήκατε ότι είναι σε αυτή την τιμή?!" ~γέλια~ Σήμερα θα πάρουν όλοι κομμάτια
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Η προσφορά υπάρχει μάγκες, κάνεις παραγγελία και το έχεις. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει καπου επισημα αυτο για την προσφορα,πως ακριβως θα κανεις την παραγγελια και το εχεις? Το p9 πχ που το εχει αμεσα διαθεσιμο στο site ειναι στα 550ευρω. Αν σου ερθει σε αυτη την τιμη τι θα τους πεις οτι ''ειχατε προσφορα που δεν αναφεροταν πουθενα'' και το θες στα 299? Κλασσικες προσφορες απο τα Lidl της Wind για να τραβηξουν λιγο κοσμο/διαφημιση... 2
baskon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ακριβώς, και τα περισσότερα καταστήματα κοιτάνε και σου λένε δε μπορώ να το παραγγείλω..
AntiCambeR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μου θύμισε τις προσφορές της Wind που έδωσε κινητά παραεισαγωγής.
vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Απο την στιγμη που δεν υπαρχει καπου επισημα αυτο για την προσφορα,πως ακριβως θα κανεις την παραγγελια και το εχεις? Το p9 πχ που το εχει αμεσα διαθεσιμο στο site ειναι στα 550ευρω. Αν σου ερθει σε αυτη την τιμη τι θα τους πεις οτι ''ειχατε προσφορα που δεν αναφεροταν πουθενα'' και το θες στα 299? Κλασσικες προσφορες απο τα Lidl της Wind για να τραβηξουν λιγο κοσμο/διαφημιση... Παρε τηλέφωνο εδώ και ρώτα +30 231 047 1071
x_vagos_x Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μου θύμισε τις προσφορές της Wind που έδωσε κινητά παραεισαγωγής. Ακριβώς αυτή την προσφορά με το Nexus 6 στα 299 έλεγα πιο πάνω. Which is fine, αν με ρωτάς. Η εγγύηση με κάλυψε άσχετα από την παραεισαγωγή όταν την χρειάστηκα κάποια στιγμή.
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εγώ θυμήθηκα ένδοξες μέρες που είχαν σε προσφορά παιχνίδια ps4 αν θυμάστε και έπαιρναν οι υπάλληλοι 10-10 τα παιχνίδια και πρόλαβα με το ζόρι ένα,και όταν πήγα μ λέει ο υπάλληλος καλά το πρωί πήρα πόσα παιχνίδια σε απαιχτη τιμη :p
history Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία...9,10 στο κατάστημα ζητώ το 950...ο πωλητής δεν ήξερε κάτι...μου επιβεβαίωσε την προσφορά, μου είπε ότι δεν το είχε στο κατάστημα και ότι μπορούσα να το παραγγειλω...με ρώτησε χρωμα...κσι πήρε τηλ. για την παραγγελία...και μου ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκε...και σε άλλα τρία καταστήματα που πέρασα...τίποτα..άρα, θεωρητικά ίσχυε η προσφορά, ουσιαστικά όμως δεν υπήρχε...
alexmm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παρε τηλέφωνο εδώ και ρώτα +30 231 047 1071 πράγματι, στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν (ή θα φερουν) συσκευες, τουλαχιστον p9 και honor 8. ετσι μου ειπαν τηλεφωνικα
vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 πράγματι, στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν (ή θα φερουν) συσκευες, τουλαχιστον p9 και honor 8. ετσι μου ειπαν τηλεφωνικα Θα φέρουν σήμερα... Όποιος προλάβει μάγκες..
GBorb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Και εγω ψαχνω για ενα 950. Αν βρει καποιος οπουδηποτε στην Θεσσαλονικη παρακαλω ενα μηνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις