Προς το περιεχόμενο

Huawei P9 299€ / Honor 8 199€ / Microsoft Lumia 950 XL 99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμένα στο τοπικό μου κατάστημα μου είπαν να παραγγείλω το Honor 8 στα τριακόσια <κάτι> (τα υπόλοιπα ψηφία δεν τα γνωρίζω γιατί σταμάτησα να ακούω).

• Απαντ. 283
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παγκράτι πήρα τηλ και το ενα κατάστημα είπε δεν έχουμε, και το άλλο κατάστημα είπε : εδωσα το ένα που είχα, μισο λεπτό να δω αν μπορώ να παραγγείλω. Οχι δε με αφηνει να παραγγείλω.

Δημοσ.

Δυο καταστήματα μου επιβεβαίωσαν πως υπάρχει η προσφορά στο σύστημά τους και πως περιμένουν παραλαβή. Το κατάστημα Γλυφάδας, και το κατάστημα που βρήκα μια συσκευή στην Κρήτη (Κνωσσού).

Η προσφορά είναι ως και τις 17 του μήνα. Παραλαβές κάνουν κάθε Πέμπτη τα καταστήματα, το ξέρω από τότε με το Nexus 6 στα 299 ευρώ.

Η κοπέλα στην Κνωσσού όταν τη ρώτησα για Honor8/950xl, μου λέει ναι έχω το 950xl. "Η τιμή του είναι στα 399 ευρ~" "Όχι είναι στα 99 ευρώ" της λέω. Μισό λεπτάκι να δω μου απαντάει. "Καλά πού το βρήκατε ότι είναι σε αυτή την τιμή?!" ~γέλια~

• Like 1
Δημοσ.

Δυο καταστήματα μου επιβεβαίωσαν πως υπάρχει η προσφορά στο σύστημά τους και πως περιμένουν παραλαβή. Το κατάστημα Γλυφάδας, και το κατάστημα που βρήκα μια συσκευή στην Κρήτη (Κνωσσού).

Η προσφορά είναι ως και τις 17 του μήνα. Παραλαβές κάνουν κάθε Πέμπτη τα καταστήματα, το ξέρω από τότε με το Nexus 6 στα 299 ευρώ.

Η κοπέλα στην Κνωσσού όταν τη ρώτησα για Honor8/950xl, μου λέει ναι έχω το 950xl. "Η τιμή του είναι στα 399 ευρ~" "Όχι είναι στα 99 ευρώ" της λέω. Μισό λεπτάκι να δω μου απαντάει. "Καλά πού το βρήκατε ότι είναι σε αυτή την τιμή?!" ~γέλια~

Σήμερα θα πάρουν όλοι κομμάτια

Δημοσ.

Η προσφορά υπάρχει μάγκες, κάνεις παραγγελία και το έχεις.

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει καπου επισημα αυτο για την προσφορα,πως ακριβως θα κανεις την παραγγελια και το εχεις?

Το p9 πχ που το εχει αμεσα διαθεσιμο στο site ειναι στα 550ευρω. Αν σου ερθει σε αυτη την τιμη τι θα τους πεις οτι ''ειχατε προσφορα που δεν αναφεροταν πουθενα'' και το θες στα 299?

Κλασσικες προσφορες απο τα Lidl της Wind για να τραβηξουν λιγο κοσμο/διαφημιση...

• Like 2
Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει καπου επισημα αυτο για την προσφορα,πως ακριβως θα κανεις την παραγγελια και το εχεις?

Το p9 πχ που το εχει αμεσα διαθεσιμο στο site ειναι στα 550ευρω. Αν σου ερθει σε αυτη την τιμη τι θα τους πεις οτι ''ειχατε προσφορα που δεν αναφεροταν πουθενα'' και το θες στα 299?

Κλασσικες προσφορες απο τα Lidl της Wind για να τραβηξουν λιγο κοσμο/διαφημιση...

Παρε τηλέφωνο εδώ και ρώτα

+30 231 047 1071

Δημοσ.

Μου θύμισε τις προσφορές της Wind που έδωσε κινητά παραεισαγωγής.

Ακριβώς αυτή την προσφορά με το Nexus 6 στα 299 έλεγα πιο πάνω.

Which is fine, αν με ρωτάς. Η εγγύηση με κάλυψε άσχετα από την παραεισαγωγή όταν την χρειάστηκα κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Εγώ θυμήθηκα ένδοξες μέρες που είχαν σε προσφορά παιχνίδια ps4 αν θυμάστε και έπαιρναν οι υπάλληλοι 10-10 τα παιχνίδια και πρόλαβα με το ζόρι ένα,και όταν πήγα μ λέει ο υπάλληλος καλά το πρωί πήρα πόσα παιχνίδια σε απαιχτη τιμη :P :p

Δημοσ.

Να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία...9,10 στο κατάστημα ζητώ το 950...ο πωλητής δεν ήξερε κάτι...μου επιβεβαίωσε την προσφορά, μου είπε ότι δεν το είχε στο κατάστημα και ότι μπορούσα να το παραγγειλω...με ρώτησε χρωμα...κσι πήρε τηλ. για την παραγγελία...και μου ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκε...και σε άλλα τρία καταστήματα που πέρασα...τίποτα..άρα, θεωρητικά ίσχυε η προσφορά, ουσιαστικά όμως δεν υπήρχε...

Δημοσ.

Παρε τηλέφωνο εδώ και ρώτα

+30 231 047 1071

πράγματι, στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν (ή θα φερουν) συσκευες, τουλαχιστον p9 και honor 8.

ετσι μου ειπαν τηλεφωνικα

Δημοσ.

πράγματι, στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν (ή θα φερουν) συσκευες, τουλαχιστον p9 και honor 8.

ετσι μου ειπαν τηλεφωνικα

Θα φέρουν σήμερα... Όποιος προλάβει μάγκες..

Δημοσ.

Και εγω ψαχνω για ενα 950. Αν βρει καποιος οπουδηποτε στην Θεσσαλονικη παρακαλω ενα μηνυμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...