Προς το περιεχόμενο

Huawei P9 299€ / Honor 8 199€ / Microsoft Lumia 950 XL 99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπούλες πέτυχα ένα 950XL στην Κρήτη -δεν έχει άλλα.

Συμβουλή μου: βουρ στις επαρχίες όπου έχετε γνωστούς.

• Απαντ. 283
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσφορά σημαίνει ότι έχεις στοκ να πουλήσεις online στον πελάτη. Ο Γερμανός προς τιμήν του στο black friday όταν δεν μπόρεσε να καλύψει τις παραγγελείες που είχε κάνει δεκτές το online συστημά του μας έδωσε το iphone se στα 199 ευρώ ως αντιπροσφορά. Το να έχω 3,5 συσκευές σε 80 καταστήματα δεν είναι προσφορά, είναι το κηνύγι του χαμένου θησαυρού. 

Δημοσ.

Καλά ας μη διαφημίζουμε και το Γερμανό που μετά από δεκάδες καταγγελίες (και αφού είχε εισπράξει τα λεφτά και είχαν εξαφανιστεί οι παραγγελίες ή δεν ειχε στοκ να δωσει), αναγκάστηκε να δώσει αντιπροσφορές-δωροεπιταγές, και ακόμα και εκεί να επικρατήσει το απόλυτο μπάχαλο μέχρι την τελευταία στιγμή..

Όχι ότι η Wind αποδείχτηκε καλύτερη φυσικά.. Θα επρεπε κατελάχιστον από τη στιγμή που εμφανίζεται διαθέσιμο το κινητό στο σαιτ τους να σε αφήνει να το παραγγείλεις στη τιμή της προσφοράς, ή έστω να μπορεί το κατάστημα να το παραγγείλει και να σου το φέρει με την τιμή της προσφοράς.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ μη παίρνεις και όρκο ότι ο Γερμανός έδωσε αντιπροσφορές σε όλους.

Σε αρκετούς ανάμεσα τους και στον υποφαινόμενο

ο Γερμανός έκανε την πάπια

και στο καπάκι έπαιζε και μέλος που ανέβαζε αναρτήσεις εκφοβιστικές

για όποιον θυμάται....

Δημοσ.

Εγώ φίλοι πάντως... Είχα δίκιο ;) προσφορά υπάρχει και πολλοί από εσάς βολευτήκατε..

Ωραιος

Δημοσ.

και μόνο ότι δεν υπάρχει online η προσφορά (που εξασφαλίζει και διαφάνεια απέναντι στους πωλητές) δεν πρέπει να θεωρείται προσφορά. Εκτός αν είναι κάποιο μπόνους για εξτρά χαρτζιλίκι στους πωλητές χωρίς παραστατικά. Περιμένετε τώρα στις αγγελίες να πάρετε κανένα γύρω στο 200άρι.

Εγώ φίλοι πάντως... Είχα δίκιο ;) προσφορά υπάρχει και πολλοί από εσάς βολευτήκατε..

δεν σου ρίξαμε ευθύνη φίλε μου αλλά νομίζω ότι μόνο δύο βολευτήκανε.

Δημοσ.

Ναι 100% και σε ευχαριστούμε..

Η προσφορά υπήρξε, απλά ήταν για λίγους και καλούς :devil: :devil:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...