Προς το περιεχόμενο

Huawei P9 299€ / Honor 8 199€ / Microsoft Lumia 950 XL 99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω είναι σε προσφορά στα 150 και ένα Lenovo και μην ξεχνάμε και το P9.

Δημοσ.

Παντως αυτο που εγινε στην Wind Πυλαιας, μπορει να μεταφραστει ή σε μεγαλη μαγκια και μαζεμα σχεδον ολου του αποθεματος απο την αποθηκη, ή στο τελος θα φαμε ακυρο... το τι θα γινει θα το μαθουμε συντομα...

• Like 1
Δημοσ.

Απο Wind Πυλαιας παρηγγειλα και εγω Honor 8 πριν δυο ωρες......εχω πληρωσει ηδη με καταθεση και περιμενω!!!

Ευχαριστω δημοσια το παληκαρι που ανεβασε το τηλεφωνο!!!

Δημοσ.

Vairass πήρα στο τηλέφωνο που μου έδωσες και μου λέει εμείς είμαστε Wind Carrefour όχι Εγνατίας μίλησα και με τον υπεύθυνο

Ναι δεν είναι Εγνατία..περιοχή Πυλαίας. Τι σου είπαν;

Δημοσ.

πρώτα θα πάρουν κι οι υπάλληλοι που έχουν πάρει άδεια

και άμα περισσέψει τίποτε, το συζητάμε μετά σε τί τιμή θα το δώσουν

φυσιολογικό πάντως δεν είναι να παίζουν προσφορές από την επιχείρηση για τους πελάτες των μεταπωλητών

και να τις καρπώνονται εσωτερικά,

άλλο που έτσι έχουμε συνηθίσει γενικά

Δημοσ.

Τι ωρα σας ειπε?? Εμενα απογευμα οτι τα περιμενει!!

Και εμένα.. Πήρα στις 09:05 τηλέφωνο, μου έδωσε σύρμα ο φίλος μου από μποτσαρη ότι αυτός θα έχει, ξέρουν όλοι τι παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Eγω ειναι σαν να εχω αγορασει ηδη παντως.....τον εχω πληρωσει προκαταβολικα!!! :confused:  :shock:

Δημοσ.

Και επανέρχομαι τώρα και αναρωτιέμαι μετά από όλα αυτά...τελικώς, ήταν κάτι εσωτερικό της wind,που το εκμυστηρεύτηκε ένας υπάλληλος σε ένα φίλο του και αυτός το μοιράστηκε εδώ και έγινε το τζερτζελο...δεν ήταν επίσημες προσφορές στο site...απλώς, δεν ήθελαν και δεν περίμεναν να μαθευτεί...γιατί δεν νομίζω ότι κερδίζουν κάτι με το να πας από το κατάστημα και να φύγεις...

Δημοσ.

Και επανέρχομαι τώρα και αναρωτιέμαι μετά από όλα αυτά...τελικώς, ήταν κάτι εσωτερικό της wind,που το εκμυστηρεύτηκε ένας υπάλληλος σε ένα φίλο του και αυτός το μοιράστηκε εδώ και έγινε το τζερτζελο...δεν ήταν επίσημες προσφορές στο site...απλώς, δεν ήθελαν και δεν περίμεναν να μαθευτεί...γιατί δεν νομίζω ότι κερδίζουν κάτι με το να πας από το κατάστημα και να φύγεις...

απο φιλο που ειχε καταστημα wind ξερω οτι το καταστημα χεστ@κε αν αγορασεις συσκευη ειτε ειναι προσφορα ειτε ειναι σε κανονικη τιμη μιας και το κερδος ειναι ελαχιστο αυτο που τους νοιαζει ειναι μαζι με την προσφορα να μπορεσουν να πασαρουν κανενα συμβολαιο

Δημοσ.

Μόλις μίλησα στο τηλ με wind άνω τουμπας. Στο κατάστημα δεν έχουν τίποτα σε στοκ αλλά μπορούν να στο παραγγείλουν και να στο φέρουν αύριο μεθαύριο ( για το honor kai to P9). Το lumia ούτε το έχουν ούτε μπορούν να τα παραγγείλουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...