stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ρε παιδια χερι δεν εβαλα ακομα αλλα ξεχωριζει η ζελατινα. Την βλεπω καθαρα απλα δεν θελω να βαλω το χερι μου τοσο κοντα στην καμερα να τραβηξω την ζελατινα μην κανω καμια γρατζουνια.
George2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εμενα εφερε ζελατινα τοσο μπροστα οσο και πισω ωστόσο η πισω ζελατινη καλυπτε ολο το κινητο εκτος απο την καμερα και το φλας
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ρε παιδια χερι δεν εβαλα ακομα αλλα ξεχωριζει η ζελατινα. Την βλεπω καθαρα απλα δεν θελω να βαλω το χερι μου τοσο κοντα στην καμερα να τραβηξω την ζελατινα μην κανω καμια γρατζουνια. Βγάλτην ρε συ. Εγώ την είχα βγάλει.
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Βγάλτην ρε συ. Εγώ την είχα βγάλει. Ναι αλλα αν την αφησω πειραζει; Ρε ειναι κολλητα πανω στον φακο,ισα ισα. Ασε μην εχουμε καμια μικρογρατζουνια και τρελαθω μετα Μιας βδομαδας κινητο ειναι
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ναι αλλα αν την αφησω πειραζει; Ρε ειναι κολλητα πανω στον φακο,ισα ισα. Ασε μην εχουμε καμια μικρογρατζουνια και τρελαθω μετα Μιας βδομαδας κινητο ειναι Τι νύχια έχεις βρε Στέλιο; 2
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γαλλικο χαχαχαχα Κανονικα αλλα αυτα εκει τα σημεια ειναι ευαισθητα πιστευω του κινητου. Ασε θα το αφησω ετσι να ειναι σαν καινουργιο.δεν ειδα να επηρεαζει καθολου τον φακο γιατι ειναι γυρω γυρω και αφηνει εξω το κλειστρο. Οποτε θα το αφησω. 1
slk200gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Γαλλικο χαχαχαχα Κανονικα αλλα αυτα εκει τα σημεια ειναι ευαισθητα πιστευω του κινητου. Ασε θα το αφησω ετσι να ειναι σαν καινουργιο.δεν ειδα να επηρεαζει καθολου τον φακο γιατι ειναι γυρω γυρω και αφηνει εξω το κλειστρο. Οποτε θα το αφησω. Aν εχεις τετοια νυχια αστην καλυτερα 2
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Για να μενουμε on topic Εχω κανει παραγγελια απο banggood και alixpress συνολικα 16 θηκες για το s7 edge και περιμενω λογικα μεχρι 10-7 θα μου εχουν ερθει. Μολις παραλλαβω θα βαλω φωτο και θα γραψω ποια αξιζει,θα βαλω λινκ να ριξετε παραγγελιες αν σας αρεσουν Για εσας δουλευω ρεεε (Αξια απο 4€ μεχρι 13€ η πιο ακριβη) 2
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 εγώ έχω βολευτεί με την s-view. Ναι είναι ακριβή,αλλά κάνει δουλίτσα. in other niews σε λίγο θα πάρω τηλέφωνο για την ασφάλεια γιατί ακόμα,δεν...
PETROS13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Για να μενουμε on topic Εχω κανει παραγγελια απο banggood και alixpress συνολικα 16 θηκες για το s7 edge και περιμενω λογικα μεχρι 10-7 θα μου εχουν ερθει. Μολις παραλλαβω θα βαλω φωτο και θα γραψω ποια αξιζει,θα βαλω λινκ να ριξετε παραγγελιες αν σας αρεσουν Για εσας δουλευω ρεεε (Αξια απο 4€ μεχρι 13€ η πιο ακριβη) είπαμε να το προστατεύσουμε αλλά εσύ το παράκανες με τις 16 θήκες 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 είπαμε να το προστατεύσουμε αλλά εσύ το παράκανες με τις 16 θήκες Κοιτα 3-4 θηκες παντα εχω για να αλλαζω επειδη βαριεμαι ευκολα. Τις υπολοιπες που δεν μου αρεσουν θα τις πουλησω 1
PETROS13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Κοιτα 3-4 θηκες παντα εχω για να αλλαζω επειδη βαριεμαι ευκολα. Τις υπολοιπες που δεν μου αρεσουν θα τις πουλησω Ωραία αναμένουμε εντυπώσεις! 1
NaGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 κανένα νεότερο από την ασφαλιστική είχατε; σε εμένα είχε φιλμ στο φλας αλλά όχι στη κάμερα.
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 κανένα νεότερο από την ασφαλιστική είχατε; σε εμένα είχε φιλμ στο φλας αλλά όχι στη κάμερα. τίποτα ακόμα.
godjet Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Με 16 θήκες (!) αγόρασε ξανά και το κινητό για να το έχεις πάντα αγρατζούνιστο χαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις