turbat0s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Εγώ έχω πληρώσει απο την Πέμπτη φίλε μου το ασφάλιστρο των 17 ευρώ χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η ασφάλεια, γι' αυτό το είπα! Να κάνεις παράθεση ολόκληρο το Post μου!Χαλάρωσε δε σε κατηγόρησα για κάτι!Επισήμανα απλώς έναν τρόπο σκέψης, τον οποίο σίγουρα έχουν υιοθετήσει πολλοί.
NaGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 καθόλου πολλοί δεν τον έχουν υιοθετήσει. μην προβάλεις στους άλλους τις δικές σου σκέψεις, ειδικά όταν έχουν εξαιρετικά αρνητικό περιεχόμενο. 2
elitistis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Όποιος μπορεί να παραλάβει μέχρι τις 8 σήμερα από τα public στο mall, μαύρο χρώμα, ας στείλει μήνυμα.
nick_souvlaki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Και εγώ παρέλαβα από cosmote, σφραγισμένο σωστά με μία ταινία και σε άψογη συσκευασία. (μου είχε έρθει μέσω ΕΛΤΑ εδώ και μία εβδομάδα, αλλά τώρα μπόρεσα να πάω στο κατάστημα.) Βέβαια έχει την εικόνα της cosmote στο boot, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Επίσης εντυπωσιάστηκα με το γεγονός ότι οι εφαρμογές της cosmote μπορούν να απεγκατασταθούν εντελώς, και δεν είναι στο system όπως της google. Που στο μεταξύ ,σχεδόν οι περισσότεροι που πηραμε απο Public, έχουμε παραεισαγωγης συσκευές..Οποτε,η διαφορά από τα σκρουτζομάγαζα ποιά είναι? Εγώ ότι έχω πάρει από 2-3 σκρουτζομάγαζα ήταν ελληνικά με τη βούλα.. Επειδή είχα πέσει και σε ίδια συζήτηση όταν ήθελα να πάρω το S4. Δεν υφίσταται η έννοια της παραεισαγωγής όπως την εννοείς. Εάν είναι από χώρα εντός Ε.Ε. η ελληνική αντιπροσωπεία σε καλύπτει απόλυτα (έχω επισκευάσει το S4 Λουξεμβούργου), και είναι απολύτως νόμιμη η εισαγωγή από χώρες εντός Ε.Ε. Έχει καταργηθεί η έννοια της αντιπροσωπείας όπως ήταν παλιά. Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι εάν δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας.
turist Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2017 από turist
shamrock1404 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Και εγώ παρέλαβα από cosmote, σφραγισμένο σωστά με μία ταινία και σε άψογη συσκευασία. (μου είχε έρθει μέσω ΕΛΤΑ εδώ και μία εβδομάδα, αλλά τώρα μπόρεσα να πάω στο κατάστημα.) Βέβαια έχει την εικόνα της cosmote στο boot, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Επίσης εντυπωσιάστηκα με το γεγονός ότι οι εφαρμογές της cosmote μπορούν να απεγκατασταθούν εντελώς, και δεν είναι στο system όπως της google. Επειδή είχα πέσει και σε ίδια συζήτηση όταν ήθελα να πάρω το S4. Δεν υφίσταται η έννοια της παραεισαγωγής όπως την εννοείς. Εάν είναι από χώρα εντός Ε.Ε. η ελληνική αντιπροσωπεία σε καλύπτει απόλυτα (έχω επισκευάσει το S4 Λουξεμβούργου), και είναι απολύτως νόμιμη η εισαγωγή από χώρες εντός Ε.Ε. Έχει καταργηθεί η έννοια της αντιπροσωπείας όπως ήταν παλιά. Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι εάν δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Το γνωρίζω..Απλά,είναι το βασικό "μείον " των σκρουτζομάγαζων..Οτι έχουν κινητά που προορίζονται για άλλες χώρες..Εντέλει,δεν υπάρχει διαφορά..
Chrysostomos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Κανένα μείον δεν υπάρχει παίδες. Καθόμαστε και γράφουμε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. 1
shamrock1404 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Κανένα μείον δεν υπάρχει παίδες. Καθόμαστε και γράφουμε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Αυτο εννοώ, γι'αυτό το έβαλα σε ""
PETROS13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για ασφάλιση έχει δεί κανείς το παρακάτω; http://www.cityshop.gr/index.php?target=topics&topic_id=24 Προθεσμία έχεις 1 μήνα από την αγορά (όπως αναφέρει)
Chrysostomos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για ασφάλιση έχει δεί κανείς το παρακάτω; http://www.cityshop.gr/index.php?target=topics&topic_id=24 Προθεσμία έχεις 1 μήνα από την αγορά (όπως αναφέρει) στην ίδια εταιρία με αυτή που λέμε γίνεται η ασφάλιση.
VonLoutsos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Για ασφάλιση έχει δεί κανείς το παρακάτω; http://www.cityshop.gr/index.php?target=topics&topic_id=24 Προθεσμία έχεις 1 μήνα από την αγορά (όπως αναφέρει) Είναι η ίδια που αναφέρουν παραπάνω απλά αλλάζει ο ασφαλιστής. Για το αν έχουν το ίδιο κόστος δεν γνωρίζουμε
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Παρατηρουσα σημερα την καμερα απο κοντα. Φοραει ζελατινες πισω; εκει που ειναι ο φακος και το φλας. Εσεις βγαλατε ζελατινες απο εκει; Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2017 από stelios18120
stratosmgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 s7 edge black στο public Σύνταγμα... όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ 1
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Παρατηρουσα σημερα την καμερα απο κοντα. Φοραει ζελατινες πισω; εκει που ειναι ο φακος και το φλας. Εσεις βγαλατε ζελατινες απο εκει; Αν δε με γελάει η μνήμη μου,είχε ζελατίνα ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις