alpo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Να σε ρωτησω Το ασφαλιστηριο τι γραφει μεσα; Πανω κατω πες μας στο περιπου Λεει οτι εισαι καλυμενος γ αυτα που αε ειπαν κτλπ; γραφει απο τοτε μεχρι τοτε; μοντελο κινητου-imei και τετοια; 3
Sarumkia10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Να ευχαριστήσω τον Thrylos7 για τον κωδικό παραγγελίας που μου έδωσε και παρέλαβα σήμερα και εγώ. Το κινητό φαίνεται σούπερ..
VonLoutsos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Για κάποιο λόγο, ενώ έχω ακόμα δύο μέρες για να παραλάβω ακύρωσαν την παραγγελία από μόνοι τους....
PETROS13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Για κάποιο λόγο, ενώ έχω ακόμα δύο μέρες για να παραλάβω ακύρωσαν την παραγγελία από μόνοι τους.... Πάρε τούς τηλέφωνο και πες τους ότι οι 5 μέρες δεν έχουν περάσει με αποδεικτικά το μήνυμα και το mail
Testerformobiles Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Χωρις να θελω να "ακουστω" επιθετικος αλλα πραγματικα δεν βρισκω λογικη σε αυτο το post: "Ειναι το κινητο που ΜΠΟΡΕΙ να παραλαβω, ΑΝ παραλαβω θελω να το κανω ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ αλλα επειδη μπορει να ΜΗΝ στειλτε μου μήνυματα μηπως και τελικα ΔΕΝ παραλαβω αλλα μπορει και ΝΑ παραλαβω." θα προτιμουσες να το πουλησω με καπελο??φταιω εγω που θελω να το δωσω οσο το περνω Θα παρει μηνυματα του στυλ : "ΑΜΑ δεν παραλαβεις το μαυρο και μπορει να παραλαβεις το μπλε, τοτε ΜΠΟΡΕΙ να το θελω αν εχω λεφτα τοτε και ΑΜΑ ειναι το μαυρο αλλιως ΜΠΟΡΕΙ να παρω και το μπλε αν τελικα θα το παρω. Αν τελικα το παρεις τοτε ΜΠΟΡΕΙ να εχω λεφτα και να σου κανω προσφορα αλλα μονο αν ειναι το μπλε γιατι το μαυρο δεν μου αρεσει. Αλλα μπορει και οχι..who knows? " αλλο??δηλαδη εσενα τι σε ενδιαφερει για το τι κανω? ειπα θελω ανταλλαγη με κοραλ μπλε,απο εκει και περα θα αποφασισω εγω!! ελεος δηλαδη
turbat0s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αν μου σπάσει ή μου το κλέψουν το ΣΚ λέω να κάνω τον Κινέζο... Πολλοί σκέπτονται σίγουρα να "τους κλαπεί" το κινητό την προτελευταία μέρα της ασφάλειας, ελπίζω να μην κάνουν και αυτοί τους κινέζους όταν χρειαστεί!
samsunglife Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πολλοί σκέπτονται σίγουρα να "τους κλαπεί" το κινητό την προτελευταία μέρα της ασφάλειας, ελπίζω να μην κάνουν και αυτοί τους κινέζους όταν χρειαστεί! Εγώ έχω πληρώσει απο την Πέμπτη φίλε μου το ασφάλιστρο των 17 ευρώ χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η ασφάλεια, γι' αυτό το είπα! Να κάνεις παράθεση ολόκληρο το Post μου!
Chrysostomos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πολλοί σκέπτονται σίγουρα να "τους κλαπεί" το κινητό την προτελευταία μέρα της ασφάλειας, ελπίζω να μην κάνουν και αυτοί τους κινέζους όταν χρειαστεί! Τους Κινέζους θα κάνουν,υπό προϋποθέσεις,καθώς στις λεπτομέρειες γράφει "Κλοπή με χρήση βίας". όχι απλά να σου φάνε το κινητό από την τσέπη πχ στο λεωφορείο.
stelios18120 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Εγω την ασφαλεια θα την κανω,καθως με νοιαζει κατα 95% η θραυση οθονης Ολα τα αλλα με αφηνουν αδιαφορο οπως πυρκαγιες,πλημμυρες κτλπ Εγώ έχω πληρώσει απο την Πέμπτη φίλε μου το ασφάλιστρο των 17 ευρώ χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η ασφάλεια, γι' αυτό το είπα! Να κάνεις παράθεση ολόκληρο το Post μου! Τους πηρες τηλεφωνο; τους ειπες οτι πληρωσα να το δουνε και να σ στειλουν την ασφαλεια;
stelios18120 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Από Δευτέρα τώρα Στέλιο... Καλα ναι εννοειται αυτο Εγω δευτερα θα κανω την καταθεση και μετα απο καμια ωρα θα παρω τηλ να τους πω να το στειλουν να ξεμπερδευω.
samsunglife Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Τους πηρες τηλεφωνο; τους ειπες οτι πληρωσα να το δουνε και να σ στειλουν την ασφαλεια; Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής δεν πρόλαβα λόγω δουλειάς. Τώρα πάμε για Δευτέρα 1
vkig Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πάντως φαίνεται ότι έσκασαν παραλαβές στο public, έχει γεμίσει με μικρόμιζαδωρους στις αγγελίες, σφραγισμένο από public όχι skroutzομαγαζο και τέτοια!. 1
tamotre Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω πολυ τον συμφορουμιτη HarakisS2 για την παραχωρηση του κινητου που εκανε διχως μιζα.. ειχε καταντησει ελεος αυτο εδω μεσα
shamrock1404 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Πάντως φαίνεται ότι έσκασαν παραλαβές στο public, έχει γεμίσει με μικρόμιζαδωρους στις αγγελίες, σφραγισμένο από public όχι skroutzομαγαζο και τέτοια!.Που στο μεταξύ ,σχεδόν οι περισσότεροι που πηραμε απο Public, έχουμε παραεισαγωγης συσκευές..Οποτε,η διαφορά από τα σκρουτζομάγαζα ποιά είναι? Εγώ ότι έχω πάρει από 2-3 σκρουτζομάγαζα ήταν ελληνικά με τη βούλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις