Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι πιο φθηνη

Κατα τ αλλα τα ιδια κανει.

Κινητο αντικαταστασης πιστευω ειναι ενα μικρο + αλλα με διαφορα στις ασφαλειες της ταξεως των 50-60€ πιστευω δεν αξιζει.

Δημοσ.

Ασφάλεια public από εμπειρία σε 3 περιπτώσεις φίλων.

Αlcatel χάλασε και του έδωσαν καινούργιο μετά από κάνα μήνα.

Αlcatel χάλασε και του δώσαν πιστωτικό διότι δεν ήθελε την ίδια σαβούρα.

mls χάλασε και του δώσανε ένα samsung.

Και στις 3 περιπτώσεις κινητό αντικατάστασης samsung nexus.

Τώρα για το πόσο αξίζει στον καθένα αυτή η τιμή είναι σχετικό, εγώ βλέπω ότι με 30€ παραπάνω κερδισμένοι βγήκαν.

• Like 2
Δημοσ.

Μίλησα πάλι και είναι στάνταρ ότι το κινητό ασφαλίζεται στο όνομα αυτού που στέλνει τη φόρμα συμπληρωμένη...Οσο για το αν είναι ήδη σπασμένο κάποιο, μου είπαν ότι δεν είναι σε θέση να ελέγχουν ένα σωρό συσκευές και γι'αυτό αφήνουν στενό χρονικό περιθώριο για την ασφάλιση..Αυτά..Σε λίγο θα θεωρηθω εκπρόσωπος της ασφαλιστικής..χαχα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Public Καλλιθέας ένα μαύρο S7 edge κρατημένο εώς σήμερα το απόγευμα .

Αν μπορεί κανείς  και θέλει , πάμε μαζί και το παίρνει στο όνομά του

Στείλτε pm να μην γράφουμε εδώ.

Δόθηκε στον  φίλο vlgeor που έστειλε πρώτος pm

Μεγείες!

Επεξ/σία από katcos
Δημοσ.

Πάντως δεν μετάνιωσα καθόλου που πήρα τελικά το μαύρο. Πολύ όμορφο, διακριτικό και μηδενικά μπέζελ όταν είναι σβηστή η οθόνη! :P

• Like 1
Δημοσ.

ΙΣΧΥΕΙ, μαυρο δυναμη και παιζεις με χιλιαδες θηκες μετα/ προστασια οθονης βαλατε τελικα τπτ; εγω μονο πλατη

• Like 1
Δημοσ.

ΙΣΧΥΕΙ, μαυρο δυναμη και παιζεις με χιλιαδες θηκες μετα/ προστασια οθονης βαλατε τελικα τπτ; εγω μονο πλατη

Πήρα ένα σετακι θήκη + μεμβράνη της puro με 13 ευρώ απο public. Η θήκη σιλικόνης πάρα - πάρα πολύ λεπτή 0,3 cm, δεν επηρεάζει καθόλου το μέγεθος του κινητού (είναι σαν να μην φοράει θήκη) και κάθεται πολύ καλά στην πλάτη και στα πλαινά της edge οθονης χωρίς να επηρεάζει την λειτουργία της. Η μεμβράνη κάθεται καλά αλλά ουσιαστικά καλύπτει μόνο το εμπρός μέρος της οθόνης και αφήνει ακάλυπτα τα πλαινά, όπως σχεδόν και οι περισσότερες λύσεις. Την πήρα σαν μια γρήγορη λύση όταν παρέλαβα το κινητό με σκοπό να πάω σε κάτι καλύτερο αμέσως μετά, αφού το έψαχνα με την ησυχία μου. Με άφησε όμως πάρα πολύ ικανοποιημένο που σκέφτομαι να την κρατήσω. Ρίξε της μια ματιά. 

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s7-edge-and-membrani-othonis-puro-slim-03-cover-diafanes/prod8010882pp/

Δημοσ.

Ευχαριστω τον συμφορουμιτη και συντοπιτη katcos. Ηδη σχολιαζω απο αυτο αν και προοριζετακ μαλλον για την γυναικα :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...