shamrock1404 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλή φάση, δηλαδή κάποιος με ήδη σπασμένη οθόνη ασφαλίζει κανονικά?Είμαστε πάντα με τη καχυποψία στα κόκκινα και συνάμα τη πονηριά..Αλλά,η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το σκέφτηκα..Λες να έχει τίποτα ψιλά γράμματα και να κλαίμε? Δε νομίζω..
PETROS13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Παρέλαβα κ γω από public αλλά μου είπαν ότι η εγγύηση έχει 70 επειδή η αρχική τιμή ήταν μεγαλύτερη από 400 οπότε τα πήρα στο κρανίο και δεν την έκανα. Σαν γλώσσα που εμφάνισε ιταλική άρα προς Ιταλία πήγαινε. Για θήκη μία απλή θήκη σιλικόνης θα κάνει τίποτα;
shamrock1404 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Παρέλαβα κ γω από public αλλά μου είπαν ότι η εγγύηση έχει 70 επειδή η αρχική τιμή ήταν μεγαλύτερη από 400 οπότε τα πήρα στο κρανίο και δεν την έκανα. Σαν γλώσσα που εμφάνισε ιταλική άρα προς Ιταλία πήγαινε. Για θήκη μία απλή θήκη σιλικόνης θα κάνει τίποτα; Welcome to Italian club...Σιγα μην έκανες ασφάλεια με κόστος το 1/6 της συσκευής...Διαβασε στα προηγούμενα ποστ κι ασφάλισε το με 17..
vgiozo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Είμαστε πάντα με τη καχυποψία στα κόκκινα και συνάμα τη πονηριά..Αλλά,η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το σκέφτηκα..Λες να έχει τίποτα ψιλά γράμματα και να κλαίμε? Δε νομίζω.. Κάπως άσχετο...εγώ ρώτησα αν μεταβιβάζεται η ασφάλιση, πχ σε περίπτωση παραχώρησης ή πώλησης του κινητού, και μου απάντησαν αρνητικά... Αν το πουλήσει δλδ το ασφαλισμένο τηλέφωνο κάποιος - εκτός κι αν υπάρχει και στο μέλλον συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών - ο νέος κάτοχος δεν μπορέι να επωφεληθεί της ασφάλειας, σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό. ...αν αγοράσετε δλδ μεταχειρισμένο και σας πει ο πωλητής πως "έχει και ασφάλεια", εκτός κι αν συμφωνήσει ο ίδιος να μεσολαβήσει στο μέλλον, δεν μπορείτε να την αξιοποιήσετε. Απλώς να το έχουμε κατά νου.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Κάπως άσχετο...εγώ ρώτησα αν μεταβιβάζεται η ασφάλιση, πχ σε περίπτωση παραχώρησης ή πώλησης του κινητού, και μου απάντησαν αρνητικά... Αν το πουλήσει δλδ το ασφαλισμένο τηλέφωνο κάποιος - εκτός κι αν υπάρχει και στο μέλλον συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών - ο νέος κάτοχος δεν μπορέι να επωφεληθεί της ασφάλειας, σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό. ...αν αγοράσετε δλδ μεταχειρισμένο και σας πει ο πωλητής πως "έχει και ασφάλεια", εκτός κι αν συμφωνήσει ο ίδιος να μεσολαβήσει στο μέλλον, δεν μπορείτε να την αξιοποιήσετε. Απλώς να το έχουμε κατά νου. Ειναι αυτονοητος ο λογος. Αν πχ στα 2.5χρονια χρειαστει καποιος να κανει χρηση την επεκταση εγγυησης για το s7 edge και το κινητο δεν υπαρχει στο καταστημα αγορας(πχ public)τα χρηματα(σε περιπτωση που δεν επισκευαζεται)σε ποιανου το ονομα/λογαριασμο θα επιστραφουν αφου την ασφαλεια την εκανε ο προηγουμενος κατοχος? Οντως δεν ειναι οτι το καλυτερο σαν ασφαλεια σε σχεση με την κλασσικη αρχικη 2ετη εγγυηση που εχουν τα κινητα. Γιαυτο και δεν αξιζει καποιος να την κανει αν δεν εχει σκοπο να κρατησει το κινητο και αρα να την πληρωσει και εξ αρχης τσαμπα.
shamrock1404 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Κάπως άσχετο...εγώ ρώτησα αν μεταβιβάζεται η ασφάλιση, πχ σε περίπτωση παραχώρησης ή πώλησης του κινητού, και μου απάντησαν αρνητικά... Αν το πουλήσει δλδ το ασφαλισμένο τηλέφωνο κάποιος - εκτός κι αν υπάρχει και στο μέλλον συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών - ο νέος κάτοχος δεν μπορέι να επωφεληθεί της ασφάλειας, σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό. ...αν αγοράσετε δλδ μεταχειρισμένο και σας πει ο πωλητής πως "έχει και ασφάλεια", εκτός κι αν συμφωνήσει ο ίδιος να μεσολαβήσει στο μέλλον, δεν μπορείτε να την αξιοποιήσετε. Απλώς να το έχουμε κατά νου. Άρα, αν πάμε βάσει της γνωστής μεθοδολογίας των ασφαλιστικών, αν το πουλήσω στο 6μηνο ,πρέπει νσ μου επιστρέψουν 8€...χαχα 1
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Εγω αγορασα το τηλεφωνο επειδη μου παραχωρησε αλλο μελος την παραγγελια του. Οποτε η αποδειξη ειναι κομμενη στο ονομα του (πχ νικος παπαδοπουλος) Το τηλεφωνο το εχω εγω και σκεφτομαι να κανω την ασφαλεια. Αν γινει τιποτα θα εχω θεμα; επειδη δεν ειναι κομμενη στο ονομα μου.
shamrock1404 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Εγω αγορασα το τηλεφωνο επειδη μου παραχωρησε αλλο μελος την παραγγελια του. Οποτε η αποδειξη ειναι κομμενη στο ονομα του (πχ νικος παπαδοπουλος) Το τηλεφωνο το εχω εγω και σκεφτομαι να κανω την ασφαλεια. Αν γινει τιποτα θα εχω θεμα; επειδη δεν ειναι κομμενη στο ονομα μου. Όχι..Παρτε ένα τηλέφωνο να σας λυθούν οι απορίες..
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Όχι..Παρτε ένα τηλέφωνο να σας λυθούν οι απορίες.. Ναι θα τους καλεσω σημερα για να μαθω τι παιζει με αυτη την περιπτωση.
slk200gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Εγω αγορασα το τηλεφωνο επειδη μου παραχωρησε αλλο μελος την παραγγελια του. Οποτε η αποδειξη ειναι κομμενη στο ονομα του (πχ νικος παπαδοπουλος) Το τηλεφωνο το εχω εγω και σκεφτομαι να κανω την ασφαλεια. Αν γινει τιποτα θα εχω θεμα; επειδη δεν ειναι κομμενη στο ονομα μου. γραφαν το ονομα στην αποδειξη?περιεργο συνηθος μονο στα τιμολογια ,αν ειναι ετσι πες οτι εστειλες εναν φιλο σου να το παραλαβει γιατι δεν ειχες χρονο εσυ το Imei και η αποδειξη ειναι ετσι και αλλιως οκ 1
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 γραφαν το ονομα στην αποδειξη?περιεργο συνηθος μονο στα τιμολογια ,αν ειναι ετσι πες οτι εστειλες εναν φιλο σου να το παραλαβει γιατι δεν ειχες χρονο εσυ το Imei και η αποδειξη ειναι ετσι και αλλιως οκ Ναι εχει το ονομα του παιδιου που μου παραχωρησε την παραγγελια του.επειδη την εκανε την παραγγελια απο τον λογαριασμο του στο public κοπηκε και η αποδειξη αντιστοιχα στο ονομα του. Βεβαια δεν νομιζω να ειναι θεμα αυτο αλλα θα τους ρωτησω ωστε αν θελω και γινει κατι αποζημιωση μην μου πουνε οτι ειναι σε αλλο ονομα κτλπ 1
Questioner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ναι εχει το ονομα του παιδιου που μου παραχωρησε την παραγγελια του.επειδη την εκανε την παραγγελια απο τον λογαριασμο του στο public κοπηκε και η αποδειξη αντιστοιχα στο ονομα του. Βεβαια δεν νομιζω να ειναι θεμα αυτο αλλα θα τους ρωτησω ωστε αν θελω και γινει κατι αποζημιωση μην μου πουνε οτι ειναι σε αλλο ονομα κτλπ Στέλιο, ενημέρωσέ μας για το τι παίζει μιας και έχω και εγώ μια αντίστοιχη περίπτωση που ενδιαφέρεται για ασφάλιση αλλά είναι σε άλλο όνομα (παραχωρημένη παραγγελία από μέλος του forum). 1
shamrock1404 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Στέλιο, ενημέρωσέ μας για το τι παίζει μιας και έχω και εγώ μια αντίστοιχη περίπτωση που ενδιαφέρεται για ασφάλιση αλλά είναι σε άλλο όνομα (παραχωρημένη παραγγελία από μέλος του forum).Ξαναλέω...Κι εγώ παραχώρηση είχα και δεν υπάρχει θέμα..Το ρώτησα εξαρχής.. 1
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ξαναλέω...Κι εγώ παραχώρηση είχα και δεν υπάρχει θέμα..Το ρώτησα εξαρχής..Λεει ομως στους ορους με υπογγραμισμενα κιολας, οτι η καταθεση χρηματων σε περιπτωση επισκευης θα γινει αποκλειστικα στον ονομα του κατοχου της αποδειξης. Εκει κολλαω. Και τους παιρνω τηλ εδω και 15 λεπτα και πεφτει η γραμμη. Θα ξανακαλεσω αργοτερα.
Chrysostomos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Λεει ομως στους ορους με υπογγραμισμενα κιολας, οτι η καταθεση χρηματων σε περιπτωση επισκευης θα γινει αποκλειστικα στον ονομα του κατοχου της αποδειξης. Εκει κολλαω. Και τους παιρνω τηλ εδω και 15 λεπτα και πεφτει η γραμμη. Θα ξανακαλεσω αργοτερα. εγώ τους πήρα τηλέφωνο για να μου στείλουν την φόρμα,τους έχω στείλει και mail,ακόμα περιμένω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις