Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, χωρίς τζάμια και ζελατίνες το εργαλείο είναι απόλαυση...Κοπανησα και την ασφάλεια και ο Θεός βοηθός..

και γω ακριβως το ιδιο, μονο μια θηκη πλατης+ασφαλεια 17ε τελικα και καλοκαιρινες φωτος

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας συγχωρείς δεν θα το ξανακάνουμε. Αλλά αν θέλεις για να σε εξυπηρετήσουμε που δεν βρίσκεις, παραλαμβάνω και σου δίνω το δικό μου. Σε τωρινή τιμή καταλόγου, αφου δεν σε ενδιέφερε η προσφορά, και έχει λήξει κιόλας.

Χαχαχα..θεούλης..Κι εγώ δεν ήθελα να παραγγείλω..Παραγγελνω μπλε,μου δίνουν μαύρο το δίνω σε ξάδερφο κι ένας καλός συμφορουμίτης με έφτιαξε με το μπλε(Ενώ ο ίδιος αρχικά ήθελε μαύρο και στο Περιστέρι έδιναν μόνο μπλε, που τελικά δεν του άρεσε)...Κι εγώ πριν 10 ημέρες ήθελα να φύγω από Samsung για να επιστρέψω στη Huawei...Η παραπάνω πολύπλοκη ιστορία, δείχνει ότι τα πράγματα είναι ρευστά κι αλλάζουν οι συνθήκες σε χρόνο dt...Επομενως,καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες πάρα για κάτι που δεν...Αυτα..

και γω ακριβως το ιδιο, μονο μια θηκη πλατης+ασφαλεια 17ε τελικα και καλοκαιρινες φωτος

Ευτυχώς, έχω το μπλε για να μη το πιάνει το μάτι..Το οποίο σημειωτέον, είναι το πιο όμορφο χρώμα/κινητό από καταβολής ασύρματης τηλεπικοινωνιας..

Δωστε καμια πληροφορια για την ασφαλεια ρε παιδια με τα 17€

Έχουν δώσει λινκ...Παρε τηλέφωνο, σου στέλνουν με email μια φόρμα, συμπληρωνεις και στέλνεις και μια φωτογραφία απόδειξης..Βαζεις 17 ευρώ κι είσαι οκ..

http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/ασφαλίστε-το-κινητό-σας-ή-το-tablet-σας-για-έ/

• Like 2
Δημοσ.

Έκανα και εγώ σήμερα την ασφάλεια αυτή στα 17 ευρώ αλλά να πω την αλήθεια μου φαίνεται πολύ περίεργο σε αυτήν την τιμή γιατί τι κέρδος έχουν αυτοί. Μια αλλαγή οθόνης από ότι λέτε ποιο πριν στοιχίζει 300 ευρώ δηλαδή πολύ παραπάνω λεφτά από την αξία της ασφάλειας.

Δημοσ.

Έκανα και εγώ σήμερα την ασφάλεια αυτή στα 17 ευρώ αλλά να πω την αλήθεια μου φαίνεται πολύ περίεργο σε αυτήν την τιμή γιατί τι κέρδος έχουν αυτοί. Μια αλλαγή οθόνης από ότι λέτε ποιο πριν στοιχίζει 300 ευρώ δηλαδή πολύ παραπάνω λεφτά από την αξία της ασφάλειας.

Κι εγώ δίνω 300 ασφάλεια αυτοκινήτου κ μια ζημιά κόστισε 4000€..Το νόημα?..Υπαρχει θέμα στο φόρουμ στο myphone.gr...Εχουν αποζημιωθεί άτομα γι'αυτό το αναφέραμε..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438118

Δημοσ.

Λοιπον ελπιζω να αξιζει τελικως και αν γινει κατι οντως να αποζημιωθουμε

(Φτου φτου ποτε μην γινει τιποτα)

Αυριο θα την κανω κ εγω την ασφαλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν δώσει λινκ...Παρε τηλέφωνο, σου στέλνουν με email μια φόρμα, συμπληρωνεις και στέλνεις και μια φωτογραφία απόδειξης..Βαζεις 17 ευρώ κι είσαι οκ..

http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/ασφαλίστε-το-κινητό-σας-ή-το-tablet-σας-για-έ/

Πήρα τηλ αλλά δεν μου ζήτησαν απόδειξη (έχω κανονικά btw)

το mail με τη συμπληρωμένη φόρμα στο info@xirog..... το έστειλες?

Δημοσ.

Το παραπάνω δόθηκε στον παρακάτω:

Ευχαριστω τον φίλο pantelikas που μου έδωσε την δυνατότητα να έχω το S7 edge στα 399 ευρώ ! 

Τέλειο το κινητό, ευχαριστώ άλλη μια φορά

Δημοσ.

Παρε τηλέφωνο, σου στέλνουν με email μια φόρμα, συμπληρωνεις και στέλνεις και μια φωτογραφία απόδειξης..Βαζεις 17 ευρώ κι είσαι οκ..

Καλή φάση, δηλαδή κάποιος με ήδη σπασμένη οθόνη ασφαλίζει κανονικά? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...