JeZus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Πάντως, χωρίς τζάμια και ζελατίνες το εργαλείο είναι απόλαυση...Κοπανησα και την ασφάλεια και ο Θεός βοηθός.. και γω ακριβως το ιδιο, μονο μια θηκη πλατης+ασφαλεια 17ε τελικα και καλοκαιρινες φωτος
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δωστε καμια πληροφορια για την ασφαλεια ρε παιδια με τα 17€
Castiel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Αν υπάρχει κάποιος που δεν θα το κρατήσει, ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα
shamrock1404 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μας συγχωρείς δεν θα το ξανακάνουμε. Αλλά αν θέλεις για να σε εξυπηρετήσουμε που δεν βρίσκεις, παραλαμβάνω και σου δίνω το δικό μου. Σε τωρινή τιμή καταλόγου, αφου δεν σε ενδιέφερε η προσφορά, και έχει λήξει κιόλας.Χαχαχα..θεούλης..Κι εγώ δεν ήθελα να παραγγείλω..Παραγγελνω μπλε,μου δίνουν μαύρο το δίνω σε ξάδερφο κι ένας καλός συμφορουμίτης με έφτιαξε με το μπλε(Ενώ ο ίδιος αρχικά ήθελε μαύρο και στο Περιστέρι έδιναν μόνο μπλε, που τελικά δεν του άρεσε)...Κι εγώ πριν 10 ημέρες ήθελα να φύγω από Samsung για να επιστρέψω στη Huawei...Η παραπάνω πολύπλοκη ιστορία, δείχνει ότι τα πράγματα είναι ρευστά κι αλλάζουν οι συνθήκες σε χρόνο dt...Επομενως,καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες πάρα για κάτι που δεν...Αυτα..και γω ακριβως το ιδιο, μονο μια θηκη πλατης+ασφαλεια 17ε τελικα και καλοκαιρινες φωτοςΕυτυχώς, έχω το μπλε για να μη το πιάνει το μάτι..Το οποίο σημειωτέον, είναι το πιο όμορφο χρώμα/κινητό από καταβολής ασύρματης τηλεπικοινωνιας..Δωστε καμια πληροφορια για την ασφαλεια ρε παιδια με τα 17€ Έχουν δώσει λινκ...Παρε τηλέφωνο, σου στέλνουν με email μια φόρμα, συμπληρωνεις και στέλνεις και μια φωτογραφία απόδειξης..Βαζεις 17 ευρώ κι είσαι οκ.. http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/ασφαλίστε-το-κινητό-σας-ή-το-tablet-σας-για-έ/ 2
Sonis4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έκανα και εγώ σήμερα την ασφάλεια αυτή στα 17 ευρώ αλλά να πω την αλήθεια μου φαίνεται πολύ περίεργο σε αυτήν την τιμή γιατί τι κέρδος έχουν αυτοί. Μια αλλαγή οθόνης από ότι λέτε ποιο πριν στοιχίζει 300 ευρώ δηλαδή πολύ παραπάνω λεφτά από την αξία της ασφάλειας.
shamrock1404 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έκανα και εγώ σήμερα την ασφάλεια αυτή στα 17 ευρώ αλλά να πω την αλήθεια μου φαίνεται πολύ περίεργο σε αυτήν την τιμή γιατί τι κέρδος έχουν αυτοί. Μια αλλαγή οθόνης από ότι λέτε ποιο πριν στοιχίζει 300 ευρώ δηλαδή πολύ παραπάνω λεφτά από την αξία της ασφάλειας.Κι εγώ δίνω 300 ασφάλεια αυτοκινήτου κ μια ζημιά κόστισε 4000€..Το νόημα?..Υπαρχει θέμα στο φόρουμ στο myphone.gr...Εχουν αποζημιωθεί άτομα γι'αυτό το αναφέραμε..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438118
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Λοιπον ελπιζω να αξιζει τελικως και αν γινει κατι οντως να αποζημιωθουμε (Φτου φτου ποτε μην γινει τιποτα) Αυριο θα την κανω κ εγω την ασφαλεια. 1
alexmm Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 αν κάποιος απο Θεσσαλονικη πήρε coral blue και θελει black, εδω ειμαστε ;-)
NaGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έχουν δώσει λινκ...Παρε τηλέφωνο, σου στέλνουν με email μια φόρμα, συμπληρωνεις και στέλνεις και μια φωτογραφία απόδειξης..Βαζεις 17 ευρώ κι είσαι οκ.. http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/ασφαλίστε-το-κινητό-σας-ή-το-tablet-σας-για-έ/ Πήρα τηλ αλλά δεν μου ζήτησαν απόδειξη (έχω κανονικά btw) το mail με τη συμπληρωμένη φόρμα στο info@xirog..... το έστειλες?
Sonis4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Αντί για info@ βάζεις maria@xiro.. θέλει την αίτηση συμπληρωμένη και την απόδειξη αγοράς..
noxhi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το παραπάνω δόθηκε στον παρακάτω: Ευχαριστω τον φίλο pantelikas που μου έδωσε την δυνατότητα να έχω το S7 edge στα 399 ευρώ ! Τέλειο το κινητό, ευχαριστώ άλλη μια φορά
turbat0s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Παρε τηλέφωνο, σου στέλνουν με email μια φόρμα, συμπληρωνεις και στέλνεις και μια φωτογραφία απόδειξης..Βαζεις 17 ευρώ κι είσαι οκ.. Καλή φάση, δηλαδή κάποιος με ήδη σπασμένη οθόνη ασφαλίζει κανονικά?
Jimys2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλή φάση, δηλαδή κάποιος με ήδη σπασμένη οθόνη ασφαλίζει κανονικά? Δε νομίζω.
samsunglife Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Απο τη στιγμή που δεν του ζητάνε φωτο με το κινητό μπορεί και να γίνεται!
thetruth Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 s7 edge black σε public νοτίων προαστίων στείλτε οποίοι ενδιαφέρεστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις