Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα εχθές από Public Πειραιά (ευγενική χορηγία κωδικού παραλαβής από τον johnny77). Διπλή ταινία ασφαλείας στο κουτί αλλά και οι 2 άθικτες. Το κινητό παραγωγής Vietnam 12/2016. Το αναβάθμισα εχθές και σε Nougat. Όλα δείχνουν καλά.

Μια χαρα!! καλοριζικο και παλι φιλαρακι!!  :-)

• Like 3
  • Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο 12 ημερες απο την παραγγελία, έχοντας επικοινωνησει με την εξυπηρέτηση πελατών, εχοντας παρει τηλεφωνο στο e-shop τους και εχοντας τους προωθησει το mail της παραγγελιας μου (καθ'οτι δε βρισκαν την παραγγελια) ακομη περιμενω ενημερωση.

Νομιζω πως πολυ ασχολήθηκα. Προκαλεί ασχημη εντυπωση ωστοσο πως γίνεται να εξυπηρετουνται ολοι οι πελατες των public, κωτσοβολο κτλ, ενω η cosmote να αδιαφορεί για τους δικους της.

Δημοσ.

Καλησπερα υπαρχει κανενα στην θεσσαλονικη που να μετανιωσε κανεις; που να βρισκεται ακομη σε μαγαζι;

Δημοσ.

Κατάστημα Public Αγρίνιο, ήρθε σήμερα το δικό μου σε μαύρο, αλλά δε θα το παραλάβω καθώς προτίμησα να κρατήσω το απλό s7 από την προσφορά της Vodafone. Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος από την περιοχή μου ας μου πει.

Δημοσ.

Όποιος θέλει ένα S7 edge μαύρο από το Public Θεσσαλονίκης ας στείλει μήνυμα. Το ετοίμαζα για δώρο για τη γυναίκα και μου απάντησε ότι δεν το θέλει κτλ. Όποιος το θέλει θα πάει να το παραλάβει και να το πληρώσει στην τιμή της προσφοράς.

Το παραπάνω δόθηκε στον παρακάτω:

Παιδιά ενδιαφέρομαι και γω για ένα Galaxy S7 Edge Black.

Είμαι Θεσσαλονίκη 

Δημοσ.

Πηγα στο Public Νεας Ερυθραίας αλλά τζίφος γιατί υπάρχουν 6 κομμάτια σε κράτηση ή κατάσταση αναμονής. Σας παρακαλώ σταματήστε αυτή την βλακεία να παραγγέλνετε συσκευές που δεν σκοπεύετε να αγοράσετε, και μετά να ψάχνετε που να τις δώσετε. 

Δημοσ.

Πηγα στο Public Νεας Ερυθραίας αλλά τζίφος γιατί υπάρχουν 6 κομμάτια σε κράτηση ή κατάσταση αναμονής. Σας παρακαλώ σταματήστε αυτή την βλακεία να παραγγέλνετε συσκευές που δεν σκοπεύετε να αγοράσετε, και μετά να ψάχνετε που να τις δώσετε.

Αδερφέ η παραγγελία έγινε πριν 25 ημέρας.. Τότε κάποιοι είχαν μετρητά κάποιοι τώρα δεν έχουν απλό.

Δημοσ.

Η ειχαν στο μυαλο τους κατι αλλο και τωρα αλλαξε.

Παντως μερικες φορες συμφερει αυτο

Πχ εγω δεν προλαβα και ενα παλικαρι μου εδωσε την παραγγελια του και ετσι το πηρα και εγω

Δημοσ.

Μας συγχωρείς δεν θα το ξανακάνουμε. Αλλά αν θέλεις για να σε εξυπηρετήσουμε που δεν βρίσκεις, παραλαμβάνω και σου δίνω το δικό μου. Σε τωρινή τιμή καταλόγου, αφου δεν σε ενδιέφερε η προσφορά, και έχει λήξει κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...