Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα έτυχε να είναι ελληνικό από public ενώ κολλητού μου πάλι από public να μην είναι. Σε περίπτωση βλάβης άραγε το αντικαθηστουν το δικό του όπως γίνεται με το δικό μου ή ισχύει ότι στα σκρουγζομαγαζα; καθώς από τι γνωρίζω διαφορά άλλη δεν υπάρχει

Δημοσ.

Εμένα έτυχε να είναι ελληνικό από public ενώ κολλητού μου πάλι από public να μην είναι. Σε περίπτωση βλάβης άραγε το αντικαθηστουν το δικό του όπως γίνεται με το δικό μου ή ισχύει ότι στα σκρουγζομαγαζα; καθώς από τι γνωρίζω διαφορά άλλη δεν υπάρχει

Γιατι αντικατασταση εχεις καποια extra εγγυηση? Εγω επισκευη ξερω οτι κανουν εαν εισαι εντος της εγγυησης (της απλης, οχι της εγγυησης αντικαταστασης)

Δημοσ.

Όποιος θέλει ένα S7 edge μαύρο από το Public Θεσσαλονίκης ας στείλει μήνυμα. Το ετοίμαζα για δώρο για τη γυναίκα και μου απάντησε ότι δεν το θέλει κτλ. Όποιος το θέλει θα πάει να το παραλάβει και να το πληρώσει στην τιμή της προσφοράς.

Δημοσ.

Εβαλα κι εγω το δικο μου απο περιεργια να δω τι παιζει.

Προσφορα public σε χρυσο χρωμα,κατασκευη μαρτιο 2017 και πολωνια

Τι κερδιζω;; :P

Πολωνική γλώσσα στο πρώτο bootαρισμα της συσκευής...
Δημοσ.

Όποιος θέλει σε μαύρο χρώμα παραλαβή από Πάμπλικ Τσιμισκή Σαλόνικα, ρίχνει ένα πιμι να του πω τον αριθμό παραγγελίας.

θενξ

Δημοσ.

σας ενημέρωσε το public για παραλαβές; για μένα λέει ακόμα παραλαβή 1/7/17 από προμηθευτή..

yep , το μεσημέρι με μνμ να πάω να παραλάβω

Δημοσ.

σας ενημέρωσε το public για παραλαβές; για μένα λέει ακόμα παραλαβή 1/7/17 από προμηθευτή..

Και σμσ και μαιλ και με πήραν κ τηλέφωνο

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα εχθές από Public Πειραιά (ευγενική χορηγία κωδικού παραλαβής από τον johnny77). Διπλή ταινία ασφαλείας στο κουτί αλλά και οι 2 άθικτες. Το κινητό παραγωγής Vietnam 12/2016. Το αναβάθμισα εχθές και σε Nougat. Όλα δείχνουν καλά.

• Like 1
Δημοσ.

εαν υπαρχει κανα s7 edge απο Κορινθο απο παιδι που δεν θελει να παραλαβει ας μου στειλει pm. Πάντως είμαι και γω σε δίλημμα μεταξυ lg g6 (που φαινεται να εχει κανει πολυ καλη δουλεια φετος η LG) και s7 edge 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...