Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

17 ευρώ, γιατί η απόδειξη μας είναι κάτω από 400€

η ασφαλεια μπορει να γινει και με αγορα απο το σκρουτζ?

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σου σπάσει η οθόνη (δεν είναι και δύσκολο, όλο τέτοιες αγγελίες βλέπω εδώ μέσα :X ), το κόστος στην samsung (για εγγύηση, αδιαβροχοποίηση κλπ) είναι 280 ευρώ. Δηλαδή όσο και το κινητό σε κανα 7-8 μήνες. Οπότε νομίζω ότι αξίζει (εγώ μάλλον θα την κάνω).

Δημοσ.

Παιδια αξιζει αυτο;

Γιατι σκεφτομαι να το κανω και εγω

ουτε να το σκεφτεσε ,γλυτωνεις ενα μεγαλο αγχος

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο στην κοσμοτε και δε μπορουν να βρουν την παραγγελια μου. Τους προωθησα το μειλ. Οσοι παραγγειλατε απο κοσμοτε, παρτε τηλέφωνο.

Δημοσ.

Φίλος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με καινούργιο ή εβδομάδας μαξ s7 edge (για αυτό γράφω εδώ) με το iPhone 6s του. Το κινητό είναι 64gb space gray άριστο έχει απλά μια λεπτή γρατζουνιά. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm για να του στείλω φωτός ή περισσότερα. ΥΓ μαζί φορτιστής γνήσιος και σφραγισμένα γνήσια ακουστικά. Χέρι με χέρι Θεσσαλονίκη

Δημοσ.

Φίλος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με καινούργιο ή εβδομάδας μαξ s7 edge (για αυτό γράφω εδώ) με το iPhone 6s του. Το κινητό είναι 64gb space gray άριστο έχει απλά μια λεπτή γρατζουνιά. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm για να του στείλω φωτός ή περισσότερα. ΥΓ μαζί φορτιστής γνήσιος και σφραγισμένα γνήσια ακουστικά. Χέρι με χέρι Θεσσαλονίκη

δεν μπορω να φανατασω καποιο που να θελει να κανει αυτη την ανταλαγη

• Like 5
Δημοσ.

Υπάρχουν τα πάντα εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438118

εννοείται, αρκεί να μην έχει περάσει μήνας απο την αγορά

σαν στοιχεια θα πρεπει αν δωσουμε τα στοιχεια που εχει κοπει το τιμολογιο οταν ειναι αγορασμενο απο επαγγελματια ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...