ssns Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 καλησπερα μολις παρελαβα και εγω με κουριερ αλλα μιας και εβλεπα που λεγατε για ξαναχρησιμοποιημενα και ενας φοβος με επιασε ανεβαζω φωτο απο οτι παρελαβα να μου πειτε αν ειναι οκ να προχωρησω να το ανοιξω . και αν ειναι ολα καλα να μου πειτε ποση ωρα πρεπει να ειναι η πρωτη φορτιση και να προτεινετε θηκη γυαλι αν χρειαζεται αν δεν χρειαζεται οκ και η φωτο Tαλαιπωρημενο το κουτακι,οπως σου ειπαν η αποφαση ειναι δικια σου!Αν το κρατησεις τελειωσε πρωτα την μπαταρια που εχει μεσα σε σημειο να μην ανοιγει καθολου,φορτισε το μεχρι να φτασει το 100% με απλη φορτιστη!Βγαλε το fast charge και να το βαζεις μονο οταν ειναι αναγκη!! Απο εκει και περα στις επομενες 2-3 φορτισης σου αφησε το κινητο να φτασει μεχρι 2-3% και φορτισε το μεχρι 100%
slk200gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Tαλαιπωρημενο το κουτακι,οπως σου ειπαν η αποφαση ειναι δικια σου!Αν το κρατησεις τελειωσε πρωτα την μπαταρια που εχει μεσα σε σημειο να μην ανοιγει καθολου,φορτισε το μεχρι να φτασει το 100% με απλη φορτιστη!Βγαλε το fast charge και να το βαζεις μονο οταν ειναι αναγκη!! Απο εκει και περα στις επομενες 2-3 φορτισης σου αφησε το κινητο να φτασει μεχρι 2-3% και φορτισε το μεχρι 100% εισαι σιγουρος οτι ειναι καλο να φτασει στο 2-3 % ?εγω που εχω μιλησει με 2 τεχνικους μου ειπαν οτι καλα ειναι να φορτιζεται η μπαταρια σπο25% μεχρι και 40% και ποτε να μην την αφηνω να παει στο τερμα της
xgol Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μπουρδες. Οπως να ναι φορτιζε. Ουτως η αλλως οτι και αν κανεις, με το χρονο θα εχεις πτωση αποδοσης.
soik85 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Tαλαιπωρημενο το κουτακι,οπως σου ειπαν η αποφαση ειναι δικια σου!Αν το κρατησεις τελειωσε πρωτα την μπαταρια που εχει μεσα σε σημειο να μην ανοιγει καθολου,φορτισε το μεχρι να φτασει το 100% με απλη φορτιστη!Βγαλε το fast charge και να το βαζεις μονο οταν ειναι αναγκη!! Απο εκει και περα στις επομενες 2-3 φορτισης σου αφησε το κινητο να φτασει μεχρι 2-3% και φορτισε το μεχρι 100% Πραγματικά θα 'ηθελα να ξερα απο που έρχονται αυτες οι συμβουλές. Ειδικα το "τελειωσε πρωτα την μπαταρια που εχει μεσα σε σημειο να μην ανοιγει καθολου" και το "Βγαλε το fast charge και να το βαζεις μονο οταν ειναι αναγκη" :-(
ssns Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 εισαι σιγουρος οτι ειναι καλο να φτασει στο 2-3 % ?εγω που εχω μιλησει με 2 τεχνικους μου ειπαν οτι καλα ειναι να φορτιζεται η μπαταρια σπο25% μεχρι και 40% και ποτε να μην την αφηνω να παει στο τερμα της Μου ειπαν να το αφησω να παει μεχρι 2-3% για τις επομενες 2-3 φορτισεις μετα την αρχικη και οχι σε μονιμη βαση!
xgol Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μήπως κάποιος να κλειδώσει το θέμα γιατί δεν υπάρχει η προσφορά. Καποιοι περιμένουμε να μας παραδοθούν τα κινητά.
ssns Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Πραγματικά θα 'ηθελα να ξερα απο που έρχονται αυτες οι συμβουλές. Ειδικα το "τελειωσε πρωτα την μπαταρια που εχει μεσα σε σημειο να μην ανοιγει καθολου" και το "Βγαλε το fast charge και να το βαζεις μονο οταν ειναι αναγκη" :-( ερχονται απο το οτι ετσι το εκανα εγω προσωπικα!!Δεν τον αναγκασα να το κανει,το παιδι ζητησε μια γνωμη και ειπα την προσωπικη μου γνωμη!!Πες μας και εσυ την δικια σου λοιπον αφου δεν σου αρεσει των αλλων...
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μην αφήνεται την μπαταρία να ξελιγωνεται και να μένει με 2-3% Μόλις φτάσει 10% περίπου βάλτε να φορτισει. Ότι και να κάνετε σε βάθος χρόνου θα πέσει η αποδοση. Το fast charge δεν επηρεάζει σε τιποτα. 1
ssns Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μην αφήνεται την μπαταρία να ξελιγωνεται και να μένει με 2-3% Μόλις φτάσει 10% περίπου βάλτε να φορτισει. Ότι και να κάνετε σε βάθος χρόνου θα πέσει η αποδοση. Το fast charge δεν επηρεάζει σε τιποτα. δεν ειπα να το βγαλει με την εννοια οτι επηρεαζει την αποδοση,απλα δεν το θεωρω must αν δεν ειναι αναγκη!!Εγω προσωπικα το βαζω το βραδυ να φορτιζει οποτε την fast τι απλο μου κανει το ιδιο!!Αν χρειαστω το fast εντος ημερας τοτε λογικο ειναι και να το βαλω ή αν βιαζομαι να παω καπου οπου ξερω οτι θα ξεμεινω απο μπαταρια 1
soik85 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 ερχονται απο το οτι ετσι το εκανα εγω προσωπικα!!Δεν τον αναγκασα να το κανει,το παιδι ζητησε μια γνωμη και ειπα την προσωπικη μου γνωμη!!Πες μας και εσυ την δικια σου λοιπον αφου δεν σου αρεσει των αλλων... Γι' αυτό καλύτερα οι προτάσεις να ξεκινούν "Κατά τη γνώμη μου" και όχι σε προστακτική έγκλιση σαν να είμαστε ειδικοί. Μην αφήνεται την μπαταρία να ξελιγωνεται και να μένει με 2-3% Μόλις φτάσει 10% περίπου βάλτε να φορτισει. Ότι και να κάνετε σε βάθος χρόνου θα πέσει η αποδοση. Το fast charge δεν επηρεάζει σε τιποτα. +1 και να συμπληρώσω καλό θα είναι να μην ξεχνάμε την συσκευή όλο το βράδυ σε φόρτιση. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες στην τελική...
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 καλησπερα μολις παρελαβα και εγω με κουριερ αλλα μιας και εβλεπα που λεγατε για ξαναχρησιμοποιημενα και ενας φοβος με επιασε ανεβαζω φωτο απο οτι παρελαβα να μου πειτε αν ειναι οκ να προχωρησω να το ανοιξω . και αν ειναι ολα καλα να μου πειτε ποση ωρα πρεπει να ειναι η πρωτη φορτιση και να προτεινετε θηκη γυαλι αν χρειαζεται αν δεν χρειαζεται οκ και η φωτο Δ.Χ. εχεις το ονομα σου στην τελευταια φωτογραφια.
ssns Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Γι' αυτό καλύτερα οι προτάσεις να ξεκινούν "Κατά τη γνώμη μου" και όχι σε προστακτική έγκλιση σαν να είμαστε ειδικοί. α!!! οοοοοκκκ
slk200gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Το fast charge δεν επηρεάζει σε τιποτα. ψαξτο λιγο ,η γρηγορη φορτιση κανει κακο διοτι δινει περισσοτερη ενεργεια για να το πετυχει το οποιο δημιουργει μεγαλυτερη θερμοκρασια στην μπαταρια,οπου η η υψηλη θερμοκρασια ειναι ο 1 υπαιτιος για την κακη λειτοργια της μπαταριας
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Εντάξει αλλά όχι και υπερβολές του στυλ,απενεργοποίηση την η μην την βάζεις. (Για το fast charge μιλάω παντα) Για έκτακτες ανάγκες πάντως είναι σούπερ η λειτουργία Αυτή,τώρα αν σε βάθος χρόνου κάνει θέματα στην μπαταρία.... θα δειξει.
slk200gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Γι' αυτό καλύτερα οι προτάσεις να ξεκινούν "Κατά τη γνώμη μου" και όχι σε προστακτική έγκλιση σαν να είμαστε ειδικοί. +1 και να συμπληρώσω καλό θα είναι να μην ξεχνάμε την συσκευή όλο το βράδυ σε φόρτιση. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες στην τελική... οταν φορτισει πληρης η μπαταρια κλεινει το κυκλομα και δεν δεχετε ρευμα,παλια ηταν αυτο Εντάξει αλλά όχι και υπερβολές του στυλ,απενεργοποίηση την η μην την βάζεις. (Για το fast charge μιλάω παντα) ειπα οταν το χρειαστεις ναι θα το κανεις απλα καλα ειναι να μην γινεται καθε μερα και δε οταν δεν υπαρχει λογος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις