Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφω από χρυσό τώρα

Μακράν το πιο όμορφο γ εμένα τελικα.

φαινονται τα μπεζέλ αρκετά ομώς,το καλυτερό χρώμα για το s7 edge ειναι το μάυρο πάντος,δεν φαίνεται τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν μπορειτε ανεβαστε καμιά φωτογραφια με τη θηκη που χρησιμοποιειτε για να αποφασισουμε και μεις.

Δημοσ.

φαινονται τα μπεζέλ αρκετά ομώς,το καλυτερό χρώμα για το s7 edge ειναι το μάυρο πάντος,δεν φαίνεται τίποτα.

Ε εντάξει όχι και αρκετά

Ελάχιστα όπως το βλέπω τωρα.

Πάντως το μαύρο είναι πολύ κοινό χρώμα για κινητό γ αυτό δεν το πηρα.

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο απο public και μου έκαναν πρόταση για μαύρο αλλά δεν πολυτρελαίνομαι με το μαύρο και δεν ξέρω τι να κάνω...

Τους είπα να μου δώσουν μια ώρα να το σκεφτώ.

Μια απ τα ίδια και για μένα.Απλα δέχτηκα την αλλαγή σε μαύρο από coral blue και παραλαβή την ερχόμενη εβδομάδα όχι ότι τρελαινομαι για το χρώμα αλλά ήμουν αποφασισμένος για αλλαγή κινητού μέσα στο μήνα έως 300Ε και είπα να κάνω υπερβαση 100Ε μιάς και το lg optimus g E975 μου κλείνει 4ετία όπου ναναι και δεν έβρισκα κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή εκτός τη προσφορά της wind στο honor 8 στα 199 που δε πρόλαβα.

• Like 1
Δημοσ.

Για κανένα λόγο δεν άλλαζα το coral blue με το μαύρο

Μακάρι να έβρισκα κάπου το μπλε αλλά και με το χρυσό είμαι οκ,αλλά το μπλε είναι ερωτας.

Δημοσ.

Για κανένα λόγο δεν άλλαζα το coral blue με το μαύρο

Μακάρι να έβρισκα κάπου το μπλε αλλά και με το χρυσό είμαι οκ,αλλά το μπλε είναι ερωτας.

Εγώ τους είπα να περιμένω και παραπάνω για να παραλάβω το μπλε αν γινόταν, αλλά ο υπάλληλος ήταν αρνητικός. Ή μαύρο ή τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορειτε ανεβαστε καμιά φωτογραφια με τη θηκη που χρησιμοποιειτε για να αποφασισουμε και μεις.

Συσκευή φίλου που έχει το έχει με θήκη spigen 2-3 μήνες:

post-52872-0-01853300-1498154484_thumb.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...