greekbusters Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδια τελικα παρελαβα απο public αλλα την παρασκευη ειχα κανει διπλη παραγγελια και σε γερμανο το οποιο δεν θα χρειαστω τελικα. Δεν εχει ομως ερθει ακομα στο καταστημα. Οταν και αν ομως μου πουνε για παραλαβη ευχαριστως να σας δωσω τον κωδικο αν το θελει καποιος. Ειναι σε μαυρο η παραγγελια. Απο περιστερι Edit να στε καλα παιδια τον εδωσα ομως τον κωδικο παραγγελιας Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2017 από greekbusters
Fabricated Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πηρε το ματι μου για 350 το κανονικο s7. υπαρχει ακομα;
shamrock1404 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Παιδια τελικα παρελαβα απο public αλλα την παρασκευη ειχα κανει διπλη παραγγελια και σε γερμανο το οποιο δεν θα χρειαστω τελικα. Δεν εχει ομως ερθει ακομα στο καταστημα. Οταν και αν ομως μου πουνε για παραλαβη ευχαριστως να σας δωσω τον κωδικο αν το θελει καποιος. Ειναι σε μαυρο η παραγγελια. Απο περιστερι Edit να στε καλα παιδια τον εδωσα ομως τον κωδικο παραγγελιας Τι χρώμα παρέλαβες?
greekbusters Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Coral blue , οπως ειχα παραγγειλει. Δε με ρωτησαν για αλλαγη σε μαυρο οπως σε αλλα παιδια που διαβασα
shamrock1404 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Coral blue , οπως ειχα παραγγειλει. Δε με ρωτησαν για αλλαγη σε μαυρο οπως σε αλλα παιδια που διαβασαΤι ώρα/μέρα ακριβώς παρήγγειλες?
sedo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας, αν κάποιος παράγγειλε το παραπάνω τηλέφωνο αλλά δεν σκοπεύει να το παραλάβει, θα ήθελα να το πάρω εγώ. Μένω στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ,
Kirito Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 εχω παραγγειλει 1 χρυσο και 1 μαυρο αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω παιδια και οποιο δεν κρατησω θα παει σε μελος ποιο ειναι πιο ωραιο πιστευετε?
NaGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 εχω παραγγειλει 1 χρυσο και 1 μαυρο αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω παιδια και οποιο δεν κρατησω θα παει σε μελος ποιο ειναι πιο ωραιο πιστευετε? Ποιο ωραίο είναι το χρυσό ΙΜΗΟ, αλλά αν είσαι σε εργασιακό περιβάλλον που δεν θέλεις να τραβάς τα βλέμματα ή να δίνεις λαβή για σχόλια, τότε το μαύρο είναι καλύτερο.
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γράφω από χρυσό τώρα Μακράν το πιο όμορφο γ εμένα τελικα.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Σε απλο s7 μαυρο που ειχα,το χρυσο που κοιταζα πριν αγορασω εδειχνε ας το πουμε πιο κυριλε στο εν λογω κινητο(κυριως το πισω μερος)ενω το μαυρο το προτιμησα γιατι σε μενα εδειχνε πιο σοβαρο κινητο(επισης ειναι πιο ομορφα τα φωτιζομενα κουμπια το βραδυ). Το κακο με το μαυρο και γενικα με τα κινητα σε μαυρο χρωμα ειναι οτι βρωμιζουν πιο ευκολα απο ολα τα αλλα χρωματα κλασσικα και φυσικα οι δαχτυλιες ειναι πιο εντονες.
HERTHAN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Πήρα και για τον αδερφο μου ένα χρυσο και όντως είναι πολύ ωραίο το χρωμα του. Πάντως πολλά χρήματα για κινητό άλλα ο καθένας δινει τα χρήματα του εκεί που του αρέσει.Ίσως να τα εδινα κι εγώ αν μου άρεσαν τα smartphone. Του πήρα και μια θήκη spigen μαύρο χρυσο και δινει ακόμα καλυτερο.
manosmanos13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Εγω έχω το λευκό..ταιριαζει πολυ με πολλες θήκες , ο κολλητος μου το πηρε σε coral blue και ειναι το μονο χρωμα που ζηλευω απο ολα τα αλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις