assos01 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μόλις παρέλαβα ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ Coral Blue από το Public! 3
lionheart75 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με πήραν τηλέφωνο απο public και μου έκαναν πρόταση για μαύρο αλλά δεν πολυτρελαίνομαι με το μαύρο και δεν ξέρω τι να κάνω... Τους είπα να μου δώσουν μια ώρα να το σκεφτώ.
VonLoutsos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με πήραν τηλέφωνο απο public και μου έκαναν πρόταση για μαύρο αλλά δεν πολυτρελαίνομαι με το μαύρο και δεν ξέρω τι να κάνω... Τους είπα να μου δώσουν μια ώρα να το σκεφτώ. Πες τους να το στειλουν και μεχρι να έρθει το αποφασιζεις....Μην παιρνεις βιαστηκές αποφάσεις 1
Agon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η απάθεια είναι δείγμα μιας κοινωνίας που έχει πεθάνει κύριοι...αφήστε τον ένα,αφήστε τον άλλο για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Τεσπα απόψεις είναι και είναι δεκτες
xgol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η απαθεια σε αλλα πραγματα πειραζει, οχι σε οτι δε μας θιγει στο ελαχιστο. Δοξα το Θεο, έχουμε πραγματα που μας θιγουν σαν κοινωνια. On topic: Η κοσμοτε ουτε φωνή ουτε ακρόαση. 1
Agon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Θίγει την νοημοσύνη μας... ο κάθε μπαγλαμάς ...τεσπα σόρρυ για το οφτοπικ
lionheart75 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ξαναμιλήσαμε και παρήγγειλα τελικά το μαύρο. Παραλαβή και εδώ απο βδομάδα μετά απο γραπτό μήνυμα.
VonLoutsos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η απάθεια είναι δείγμα μιας κοινωνίας που έχει πεθάνει κύριοι...αφήστε τον ένα,αφήστε τον άλλο για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Τεσπα απόψεις είναι και είναι δεκτες Η απάθεια του να παραγγέλνεις Coral Blue να σου λένε τελείωσε και εσυ να πρέπει να αποφασίσεις στον χρόνο που διαρκεί ένα τηλέφωνημα αν θα το πάρεις μαύρο ή όχι; Θα δώσεις το δικό σου όμως αν δεν θελήσει να είναι απαθής και μετά μετανιώσει που δεν πήρε το μαύρο; Να μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε καταστάσεις
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 υπαρχουν λεφτα για πεταμα το ξερουμε ολοι. αλλιως δεν θα γινοταν 41 σελιδες το θεμα με το τζαμπα κινητο στα 400 ευρω!!!! οσο δηλαδη ενα μηνιατικο πλεον...οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο φυσικα ειναι γνωστο αλλα και περιττη αγορα για πολλους απο μας σιγουρα Για αυτους που ειναι πραγματικα περιττη αγορα δεν θα μπουν στο παρον θεμα να το γραψουν γιατι γνωριζουν(?)οτι ειναι off topic αυτο το πραγμα. Επισης να σου θυμισω οτι περυσι σχεδον τετοια εποχη απο το ιδιο καταστημα το εν λογω κινητο κοστιζε τα διπλασια χρηματα. 1
Agon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η απάθεια του να παραγγέλνεις Coral Blue να σου λένε τελείωσε και εσυ να πρέπει να αποφασίσεις στον χρόνο που διαρκεί ένα τηλέφωνημα αν θα το πάρεις μαύρο ή όχι; Θα δώσεις το δικό σου όμως αν δεν θελήσει να είναι απαθής και μετά μετανιώσει που δεν πήρε το μαύρο; Να μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε καταστάσεις ουτε ιχνος αστειου η αληθειας ειχε η προταση σου. τεσπα κυριοι απλα ανεφερε τι συμβαινει και μαλλον δεν αρεσει. καλοδουλευτα τα σ7 . τελειωνω το θεμα εδω γιατι απεχετε απτην πραγματικοτητα. Για αυτους που ειναι πραγματικα περιττη αγορα δεν θα μπουν στο παρον θεμα να το γραψουν γιατι γνωριζουν(?)οτι ειναι off topic αυτο το πραγμα. Επισης να σου θυμισω οτι περυσι σχεδον τετοια εποχη απο το ιδιο καταστημα το εν λογω κινητο κοστιζε τα διπλασια χρηματα. αυτο που λες ειναι το σωστο αλλα δυστυχως δεν συμβαινει. αυτο προσπαθω να πω... τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους !
VonLoutsos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 ουτε ιχνος αστειου η αληθειας ειχε η προταση σου. τεσπα κυριοι απλα ανεφερε τι συμβαινει και μαλλον δεν αρεσει. καλοδουλευτα τα σ7 . τελειωνω το θεμα εδω γιατι απεχετε απτην πραγματικοτητα. Αστείο σε διαβεβαιώνω δεν είχε. Αλήθεια είχε και περισσότερη από οση μπορεις να αντιληφθείς. Επανάφερέ μας στην πραγματικότητα, δείξε μας τον δρόμο σε εμάς τα απολωλά πρόβατα. 2
lampisd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 ενα χρυσο με περιμενει κι εμενα στα public sto αργος αλλα δεν νομιζω να το παρω.Αν το θελει κανεις πειτε μου.δεν θελω κερδος.
Genatos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Παιδια,παιζει πουθενα ακομα η προσφορά; Αν επαιζε δεν θα ελεγε ο τιτλος [ΤΕΛΟΣ].
stavrakas92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 O τιτλος ελεγε και κωτσόβολος,αλλα επαιξε σε αρκετα μαγαζια απο οτι φαινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις