Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλησπερα και παλι στην παρεα!! Τελικα πηρα s8 στα 400ευρο απο Γερμανο αλλα θα σας πω την ιστορια μου!!

Ημουν κατοχος s7 και μολις ειδα την προσφορα των s7 edge στα 400ευρο μπηκα στον πειρασμο να αλλαξω την συσκευη μου.Ενω εψαχνα στο ιντερνετ και παραλληλα ενημερωνομουν απο εσας εδω σχετικα με διαθεσιμοτητες κτλ δεν καταφερα να βρω το coral blue s7 edge που ηθελα.Mετα μου ηρθε στο μυαλο ενα φιλαρακι που ειχα γνωρισει στο στρατο ο οποιος δουλευει σε εναν γερμανο και του εστειλα μηνυμα κανοντας πλακα οτι δεν με ενημερωσε για το s7 edge κτλ.Στα καπακια οταν βλεπει το μηνυμα με περνει τηλεφωνο,χωρις πολλα λογια μου ειπε να μου κανει προγραμμα το οποιο θα μου δωσει 100ευρο επιδοτηση για το s7 edge και να το παρω 300ευρο.Καντο του λεω και παραγγειλε μου το s7 edge,μετα απο λιγο ομως με περνει και με ενημερωνει οτι υπαρχει διαθεσιμο s8 του κουτιου χωρις να εχει κανει καν το πρωτο boot στα 400ευρο μαζι με τα -100 της επιδοτησης το οποιο επεστρεψε αγοραστης μιας και το αγορασε στην γυναικα του και αυτη επειδη φοβοταν μα κυκλοφορει με κινητο τετοιας αξιας δεν το ηθελε με τιποτα.Το αρνητικο ηταν οτι εσκησαν την ταινια του κουτιου και ετσι το καταστημα του Γερμανου δεν μπορουσε να το μεταπουλησει και το κρατησαν τα παιδια μην τυχον και το αγοραζε καποιος απο αυτους.....ετσι κατεληξα εγω με s8 του κουτιου με 400ευρο...

αυτα απο εμενα συγγνωμη για το γραμμα,το μονο που με προβληματισε ειναι οτι το κουτι εξωτερικο δεν εχει το λογοτυπο του s8  

Δημοσ.

Kαλησπερα και παλι στην παρεα!! Τελικα πηρα s8 στα 400ευρο απο Γερμανο αλλα θα σας πω την ιστορια μου!!

Ημουν κατοχος s7 και μολις ειδα την προσφορα των s7 edge στα 400ευρο μπηκα στον πειρασμο να αλλαξω την συσκευη μου.Ενω εψαχνα στο ιντερνετ και παραλληλα ενημερωνομουν απο εσας εδω σχετικα με διαθεσιμοτητες κτλ δεν καταφερα να βρω το coral blue s7 edge που ηθελα.Mετα μου ηρθε στο μυαλο ενα φιλαρακι που ειχα γνωρισει στο στρατο ο οποιος δουλευει σε εναν γερμανο και του εστειλα μηνυμα κανοντας πλακα οτι δεν με ενημερωσε για το s7 edge κτλ.Στα καπακια οταν βλεπει το μηνυμα με περνει τηλεφωνο,χωρις πολλα λογια μου ειπε να μου κανει προγραμμα το οποιο θα μου δωσει 100ευρο επιδοτηση για το s7 edge και να το παρω 300ευρο.Καντο του λεω και παραγγειλε μου το s7 edge,μετα απο λιγο ομως με περνει και με ενημερωνει οτι υπαρχει διαθεσιμο s8 του κουτιου χωρις να εχει κανει καν το πρωτο boot στα 400ευρο μαζι με τα -100 της επιδοτησης το οποιο επεστρεψε αγοραστης μιας και το αγορασε στην γυναικα του και αυτη επειδη φοβοταν μα κυκλοφορει με κινητο τετοιας αξιας δεν το ηθελε με τιποτα.Το αρνητικο ηταν οτι εσκησαν την ταινια του κουτιου και ετσι το καταστημα του Γερμανου δεν μπορουσε να το μεταπουλησει και το κρατησαν τα παιδια μην τυχον και το αγοραζε καποιος απο αυτους.....ετσι κατεληξα εγω με s8 του κουτιου με 400ευρο...

αυτα απο εμενα συγγνωμη για το γραμμα,το μονο που με προβληματισε ειναι οτι το κουτι εξωτερικο δεν εχει το λογοτυπο του s8

500 το πήρες γιατι 100 ήταν επιδότηση αρα θα πληρώνεις πάγιο και τα 100 ευρω δεν ειναι τρομερη επιδότηση.. 570 εχει καινουργιο αρα 500 εστω και ανοιγμενο και με λαθος κουτι που μετα δεν πωλειται ευκολα δεν το λες και super deal..γνωμη μου βεβαια.. εγω θα προτιμουσα s7 σφραγισμενο στα 300
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

500 το πήρες γιατι 100 ήταν επιδότηση αρα θα πληρώνεις πάγιο και τα 100 ευρω δεν ειναι τρομερη επιδότηση.. 570 εχει καινουργιο αρα 500 εστω και ανοιγμενο και με λαθος κουτι που μετα δεν πωλειται ευκολα δεν το λες και super deal..γνωμη μου βεβαια.. εγω θα προτιμουσα s7 σφραγισμενο στα 300

Δεκτη η γνωμη σου!! :)

το s7 edge δεν ξερω και εγω για ποσο καιρο θα το περιμενα και αφου βρηκα να πουλησω το s7 το απλο που ειχα βιαζομουν λιγο!!

Η συσκευη βεβαια ειναι κουκλι και ενταξει μπορει να εχει 570 σκρουτζ αλλα γερμανο το δινουν 800+ οποτε το πηρα 300+ ευρο λιγοτερο.

edit: το κουτι ειναι σωστο απλα λειπει το εξωτερικο σκληρο λογοτυπο που γραφει απανω του s8 που μπαινει μεσα το κουτι που εχει το s8 υποθετω πως θα το εσκισε η αλλη κοπελα για αυτο δεν θα μπορουσαν να το δωσουν τα παιδια μετα.

Επεξ/σία από ssns
Δημοσ.

Σαν επιλογή μάλλον έπραξες σωστά γιατί ερχόμενος από s7 απλό σημαίνει ότι προτιμάς πιο μαζεμένες συσκευές. Εμένα προσωπικά το s8 μου φαίνεται μικρό αλλά αυτά είναι γούστα. Είναι και πιο καινουριο και θα έχει σιγουρα και μια περισσότερη αναβάθμιση από το s7 edge και έκανες και μια αλλαγή στο κινητό σου. Από την άλλη φορτωθηκες ένα πάγιο (δεν ξέρω αν σου είναι το ίδιο οικονομικά με πριν βέβαια) και σίγουρα πήρες ένα μεταχειρισμένο (έστω και λίγο) κινητό!

Δημοσ.

αν το παγιο ειναι βατο μια χαρα το πηρες και σωστη επιλογη εκανες,,ουτε στην γκομενα σου μην το πεις,οσο για το λογοτυπο ,στο χωριο μου λενε,χεστηκε η φοραδα στο αλονι ,μετα απο μια μερα δεν θα το ξαναδεις το κουτι

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος που τον πήραν για τηλεφωνική επιβεβαίωση απο την cosmote πριν το στείλουν?

απ οτι εγραψαν πιο πανω οχι ερχετε κατευθειαν με curier

Δημοσ.

Οτι να ναι η κοσμοτε.ουτε μαιλ επιβεβαιωσης ουτε τιποτα.ουτε τηλεφωνα και μιλαμε για αντικαταβολες.σκαει ο κουριερ και τον κοιτας σαν χανος.το επαθε γνωστος μου και ακομα γελαω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

S7 Edge

Από 30 του μήνα και μετά αν δεν το θέλει κανείς Αθήνα το παίρνω εγώ

Επεξ/σία από HamerZ
Δημοσ.

Πωπωπω ζήτηση που έχει

Οπότε λεφτά υπάρχουν :P :P

ναι συσκευη 400 ευρώ και μπαινει στο 0.facebook.

μ@λ@κια υπαρχει οχι λεφτα

Μην περνάτε όμως τα όρια καυστικότητας-προσβλητικότητας ρε παιδιά.  -_-

Εντάξει ο stelios το ελάφρυνε με χιούμορ. charlie είναι ανάγκη να πεις στα μούτρα μας μαλάκες όσους διαθέσαμε χρήματα για κάτι που επιλέξαμε; θα ήταν ευκολότερο να κρατήσεις τη γνώμη σου για τον εαυτό σου από το να προσβάλεις κάποιον...  ;)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ κάνω χαβαλε,εν τω μεταξύ και εγώ ο ίδιος παρελλαβα εχθές ένα τεμάχιο σε χρυσό χρώμα ;) :)

Οπότε είμαι και εγώ μέσα σε ότι πούμε ;)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...