Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα, χωρις προειδοποιηση, ηρθαν απο ελτα κουριερ σπιτι για ενα χρυσο egde που παρηγγειλα  την προηγουμενη πεμπτη απο κοσμοτε. Τοσες μερες, ουτε φωνη ουτε ακροαση. Φυσικα ελειπα και αφησαν ειδοποιητηριο!!

σ εμενα παντως πηρε τηλεφωνο ο κουριερ απ τα ελτα και με ειδοποιησε οτι ερχεται

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα μήνυμα από Speedex για παραλαβή από Vodafone του απλού S7. Το ερώτημα τώρα είναι παίρνω αυτό ή περιμένω την παραλαβή του edge από Public;

Το ερώτημα με το συμπαθειο κιόλας είναι

Αν αξίζουμε να μας στέλνουν αντικαταβολή η μα ζητάν μόνο προκαταβολικά τα χρήματα μέσω κάρτας η τράπεζας

• Like 4
Δημοσ.

Αν αξίζουμε να μας στέλνουν αντικαταβολή η μα ζητάν μόνο προκαταβολικά τα χρήματα μέσω κάρτας η τράπεζας

true

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει περίτπωση να έχουμε και άλλη μείωση τιμής στο συγκερκιμένο μοντέλο;

αμφιβαλω,μαλλον αυξηση βλεπω στα μεταχειρισμενα

Δημοσ.

κι εμενα πριν λιγο με πηραν απο public να με ρωτησουν αν θα με ενδιεφερε το μαυρο στην ιδια τιμη γιατι μπλε δε θα μπορεσουν να βρουν.

θα το εχουν καποια στιγμη μεχρι την επομενη εβδομαδα για παραλαβη στο καταστημα οπως ειχα βαλει

Δημοσ.

Σε ποια τιμη το πηρες αν επιτρεπεται απο τα public?

399 όπως και οι αλλοι το ειχε

Δημοσ.

κατεμε περιμενεις το edge...

Δημοσ.

Παίδες ,αν κάποιος έχεις ειδοποιηθεί ότι θα παραλάβει ,χρυσό ή άσπρο εκτός μαύρου και θέλει μαύρο να μου στείλει πμ γιατί το κλείσα για την κοπέλα μου και δεν θέλει το μαύρο ,(θα με σωσετε )

Δημοσ.

και εμενα το ιδιο παιδια το πηρα για δωρο για το αμορε σε λευκο και φαγαμε ακυρο οποτε οτι χρωμα εκτος απο μαυρο θα με ενδιεφερε με ανταλλαγη με το δικο μου μαυρο φυσικα παραλαμβανετε την δικη μου παραγγελια και εγω την δικη σας

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται δίνω σφραγισμένο S7 χρυσό από Voda στα 350.

Περιοχή Ελληνικό-Γλυφάδα.

Δημοσ.

Email από public

Αγαπητέ φίλε των Public,

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας με αριθμό xxxxxxxxx θα παρουσιάσει μικρή καθυστέρηση. Ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε εκ νέου το συντομότερο δυνατό για την εξέλιξή της.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας πατώντας εδώ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer Passion

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...