Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ@λακίες.

Σφραγισμένο να τους πεις πως θέλεις.

τι πάει να πει το τσέκαραν και είναι εντάξει;

Έλα μωρέ πήραν κάνα τηλέφωνο τράβηξαν καμία φωτο και τέτοια :P

Αν βρεις κάνα αποθηκευμένο τηλέφωνο μέσα μπορεί να είναι του τεχνικού :P

Δημοσ.

Έλα μωρέ πήραν κάνα τηλέφωνο τράβηξαν καμία φωτο και τέτοια :P

Αν βρεις κάνα αποθηκευμένο τηλέφωνο μέσα μπορεί να είναι του τεχνικού :P

Ναι τα κλασσικά του Public και του Γερμανού.

Δεν μας πείθουν..

• Like 1
Δημοσ.

αμα ηταν να "τσεκαρουν" τοτε ολα τα προιοντα επρεπε να τα παραλαμβανουμε ανοιχτα - "τσεκαρισμενα" εδω κατι βρωμαει...

Δημοσ.

Μ@λακίες.

Σφραγισμένο να τους πεις πως θέλεις.

τι πάει να πει το τσέκαραν και είναι εντάξει;

Το θέμα ειναι ότι δε θα έχει άλλο μπλε.. μετά πάμε σε μαύρο.... αν το πάρω λόγω χρώματος λέτε να κάνω μαλακια που δε θα είναι σφραγισμένο;
Δημοσ.

Αντί να χαιρόσαστε που μπαίνουν σε αυτή την ταλαιπωρία και ανοιγουν/τσεκάρουν συσκευές για να δουν αν λειτουργούν σωστά, ώστε ο τελικός χρήστης να μην έχει κανένα πρόβλημα γκρινιάζετε.... Αιδώς Αργείοι....

Δημοσ.

Πόσο μου την σπάει όταν ακούω τέτοιες μ@λ@κιες

Ρε σφραγισμένο θέλω να το ανοίξω πρώτος ΕΓΩ!

άκου οι πονηροί τι είπαν....χαχαχα,ικανούς τους έχω να έκοψαν την ταινία ώστε να πεις εσύ,άσε δεν το θέλω.και επιτόπου,"ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΡΕ,ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ"

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα ειναι ότι δε θα έχει άλλο μπλε.. μετά πάμε σε μαύρο.... αν το πάρω λόγω χρώματος λέτε να κάνω μαλακια που δε θα είναι σφραγισμένο;

Ναι.

Εγώ προσωπικά δεν το έπαιρνα.

Καλύτερα να άλλαζα χρώμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι.

Εγώ προσωπικά δεν το έπαιρνα.

Καλύτερα να άλλαζα χρώμα.

και εγω ,ετσι και αλλιως με την θηκη λιγα φαινονται ,κατι σαν τις μινι  φουστες ενα πραγμα 

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα, χωρις προειδοποιηση, ηρθαν απο ελτα κουριερ σπιτι για ενα χρυσο egde που παρηγγειλα  την προηγουμενη πεμπτη απο κοσμοτε. Τοσες μερες, ουτε φωνη ουτε ακροαση. Φυσικα ελειπα και αφησαν ειδοποιητηριο!!

Δημοσ.

Εμενα, χωρις προειδοποιηση, ηρθαν απο ελτα κουριερ σπιτι για ενα χρυσο egde που παρηγγειλα  την προηγουμενη πεμπτη απο κοσμοτε. Τοσες μερες, ουτε φωνη ουτε ακροαση. Φυσικα ελειπα και αφησαν ειδοποιητηριο!!

το ειχες πληρωμενο φανταζομαι 

Δημοσ.

Μόλις με πήραν από Public. Τελειωμένο το Coral Blue και μόνο Black. Σε ερώτησή μου αν περιμένω με σκοπό να βρεθεί μου απάντησε αρνητικά ο υπάλληλος. Του είπα να στείλει μαύρο και βλέπουμε :)

Δημοσ.

Α καλα, η κατασταση της παραγγελιας στο public γυρισε σε: "Σε αναμονή από προμηθευτή, (Εκτιμώμενη ημ/νία: 01/07/2017)" :o

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...