Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να λυθεί μια απορία που είχε συμφορουμίτης. Αν έχει παραλάβει κανένας να μας βγάλει μια φωτογραφία από τις ταινίες ασφαλείας και απο που το πήρε. Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Και μένα με πήραν για μαύρο από public. Τηλέφωνο από 211..

Δεν μ είπαν ημερομηνία παραλαβής μόνο ότι θα σταλεί από samsung παραγγελία

Δημοσ.

Τι χρώμα είχες παραγγείλει?
Δημοσ.

Ποτε ειχες κανει παραγγελια?

Δεν με εχουν παρει ακομη, και την εκανα πρωι Πεμπτης στις 8 για το μαυρο!!

Δημοσ.

με πηραν τωρα απο τα public πειραια για να παω να παραλαβω το coral blue αλλα με ενημερωσαν τηλεφωνικα πως η ταινια ειναι κομμενη..ελεγθηκε λενε απο εμας και ειναι ενταξει! στην ερωτηση μου γιατι ειναι κομμενη η ταινια σ ενα καινουριο προιον η απαντηση που πηρα ηταν δεν ξερουμε , μπορει να εγινε στη μεταφορα... ποια η γνωμη σας? αν το δω και ειναι αθικτο και με ζελατινα πανω κανονικα , να παραλαβω? αν δηλαδη δε φαινεται εκθεσιακο?

Δημοσ.

Πληροφοριακα, εγω με παραγγελια απο public, Πεμπτη βραδυ για s7 edge coral blue, μολις με πηραν τηλεφωνο απο public, εαν θελω την extra ασφαλεια συσκευης 50 ευρω για extra εγγυηση και για σπασιμο/ραγισμας οθονης.

Την εκανα κανονικα και με τον νομο. Αυριο παραλαμβανω μου ειπαν.

Coral blue ή μαύρο θα σου δώσουν?
Δημοσ.

Λοιπόν είχα παραγγείλει 2 από κώτσο.

Το ένα για ένα φίλο.

Πήρα το ένα και έχει μείνει ένα γιατί τελικά άλλαξε γνώμη και δε θα παραλάβει το παιδί.

Γενική Ταχυδρομική Αρτάκη.

Εννοείται στα 399 όποιος το θέλει να μου πει τώρα αλλιώς επιστ

Να ευχαριστησω τον Μανο για την εξυπηρέτηση και την ωρα που δαπανησε για να φτασει το s7 απο Αρτακη στην Αθηνα
Δημοσ.

με πηραν τωρα απο τα public πειραια για να παω να παραλαβω το coral blue αλλα με ενημερωσαν τηλεφωνικα πως η ταινια ειναι κομμενη..ελεγθηκε λενε απο εμας και ειναι ενταξει! στην ερωτηση μου γιατι ειναι κομμενη η ταινια σ ενα καινουριο προιον η απαντηση που πηρα ηταν δεν ξερουμε , μπορει να εγινε στη μεταφορα... ποια η γνωμη σας? αν το δω και ειναι αθικτο και με ζελατινα πανω κανονικα , να παραλαβω? αν δηλαδη δε φαινεται εκθεσιακο?

υποπτευομαι πως πανε να μου πασαρουν εκθεσιακο....θα φανει λετε αν ειναι κατι τετοιο?

Δημοσ.

υποπτευομαι πως πανε να μου πασαρουν εκθεσιακο....θα φανει λετε αν ειναι κατι τετοιο?

Να απαιτήσεις σφραγισμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Να απαιτήσεις σφραγισμένο.

νομιζω εχεις δικιο,και μονο που μπαινει  η αμφισβητηση γαματα ειναι αν και ποσα γμτ εκθεσειακα ειχαν?

Δημοσ.

νομιζω εχεις δικιο,και μονο που μπαινει η αμφισβητηση γαματα ειναι αν και ποσα γμτ εκθεσειακα ειχαν?

Δεν είναι μόνο θέμα αμφισβήτησης. Από τη στιγμή που έχει κοπεί η ταινία είναι δεδομένο ότι έχει μπει χέρι από μη εξουσιοδοτημενο πρόσωπο (αλλιώς θα είχε περασμένη άλλη ταινία από πάνω).Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ανοίχτηκε για να το κοιτάξει κάποιος η μέχρι και να το πήρε κάποιος να το δουλεψε, να μην του έκανε και να το γύρισε πίσω.

Αν θέλουν να πουλήσουν ανοιγμένο, να του δώσουν και την αντίστοιχη έκπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Μ@λακίες.

Σφραγισμένο να τους πεις πως θέλεις.

τι πάει να πει το τσέκαραν και είναι εντάξει;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...