Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληροφοριακα, εγω με παραγγελια απο public, Πεμπτη βραδυ για s7 edge coral blue, μολις με πηραν τηλεφωνο απο public, εαν θελω την extra ασφαλεια συσκευης 50 ευρω για extra εγγυηση και για σπασιμο/ραγισμας οθονης. 

Την εκανα κανονικα και με τον νομο. Αυριο παραλαμβανω μου ειπαν.

πολυ σοφα επραξες

Δημοσ.

στις αγγελιες εχει ξεφυγει το πραγμα τα s7 edge σφραγισμενα πωλουνται μεχρι 450 και τα μεταχειρισμενα 380-400 χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

ειπε πιο πανω οτι εχει καρτοσυμβολαιο προφανως σ αυτη την τιμη θα του βγει με καποια επιδοτηση

Δημοσ.

Πληροφοριακα, εγω με παραγγελια απο public, Πεμπτη βραδυ για s7 edge coral blue, μολις με πηραν τηλεφωνο απο public, εαν θελω την extra ασφαλεια συσκευης 50 ευρω για extra εγγυηση και για σπασιμο/ραγισμας οθονης.

Την εκανα κανονικα και με τον νομο. Αυριο παραλαμβανω μου ειπαν.

Ετήσια? Η generalli τη δίνει γύρω στο 22/έτος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438118

ειπε πιο πανω οτι εχει καρτοσυμβολαιο προφανως σ αυτη την τιμη θα του βγει με καποια επιδοτηση

Το είδα..
Δημοσ.

Ετήσια? Η generalli τη δίνει γύρω στο 22/έτος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438118

Το είδα..

ειναι αξιοπιστη? γιατι πηρα τον κοτσωβολο και μου ειπαν οτι προσφερουν εγγυηση σπασιματος/ραγισματος οθονης στα 119e... οποτε ψαχνω για εναλλακτικες μιας και κανενα tempered glass δεν "καθετε" στην οθονη....

Δημοσ.

ειναι αξιοπιστη? γιατι πηρα τον κοτσωβολο και μου ειπαν οτι προσφερουν εγγυηση σπασιματος/ραγισματος οθονης στα 119e... οποτε ψαχνω για εναλλακτικες μιας και κανενα tempered glass δεν "καθετε" στην οθονη....

Διάβασε το νήμα από το λινκ...νομιζω ότι είναι κομπλέ
  • Like 1
Δημοσ.

εαν υπαρχει καποιος που εχει παραγγειλει αλλα δεν τα θελει τελικα, ενδιαφερομαι για 2. Απο Αττικη και κατα προτιμηση μαγαζι στα δυτικα προαστια ή πχ σε κανα mall κλπ που ειναι ευκολα προσβάσιμο με μετρο.

(ξερω οτι ειναι χλωμο, οποτε και η επιλογή χρώματος φανταζει "πολυτελεια", ωστοσο κατα προτίμηση να μην ειναι και τα δυο χρυσο,γιατι το ενα προορίζεται για μενα)

:)

Δημοσ.

η κοπελα μου εχει vodafone και θα παρουμε απ το γερμανο.. θα εχει το περιβαλλον της cosmote ? και αν ναι θα υπαρχει προβλημα????

Απ' ότι φαίνεται, ναι! Κατά την εκκίνηση του κινητού θα σου βγάζει το λογότυπο της cosmote και θα έχει και κανά 2 εφαρμογές της cosmote, τις οποίες θα απεγκαταστήσεις πανεύκολα. Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Ισα ισα που η rom της cosmote είναι και καλύτερη γιατί επιτρέπει το wifi calling και την βιντεοκλήση που δεν έχουν οι άλλες rom (καθαρή ελληνική πχ). Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος

• Like 2
Δημοσ.

στις αγγελιες εχει ξεφυγει το πραγμα τα s7 edge σφραγισμενα πωλουνται μεχρι 450 και τα μεταχειρισμενα 380-400 χαχαχαχαχαχα

εγω προσωπικα απεχω και γελαω

• Like 1
Δημοσ.

η προσφορα στα 400 θα τελειωσει συντομα αλλα οκ ναι ειναι χαζο να το δινεις 380-400 μεταχειρισμενο οταν καινουριο στον σκρουτσ κανει 470 ε

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά απο ποιά τηλέφωνα σας καλέσανε απο public θυμάστε; Διότι είμαι σε αναμονή για ένα coral blue απο παρασκευή ξημερώματα και βρήκα το πρωί δύο αναπάντητες κλήσεις στο κινητό απο 213 και 218 τις οποίες παίρνω πίσω και μιλάνε συνέχεια...

Δημοσ.

Παιδιά απο ποιά τηλέφωνα σας καλέσανε απο public θυμάστε; Διότι είμαι σε αναμονή για ένα coral blue απο παρασκευή ξημερώματα και βρήκα το πρωί δύο αναπάντητες κλήσεις στο κινητό απο 213 και 218 τις οποίες παίρνω πίσω και μιλάνε συνέχεια...

αν μιλανε συνεχεια σιγουρα αυτοι ειναι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...