ssns Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Eχω κανει ενα καρτοσυμβολαιο στα μετρα μου και εχω αυτη την δυνατοτητα!!Απλα εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ οτι γενικα δεν πολυ αξιζει η μεταβαση απο s7-s7 edge σε s8 και σκεφτομαι να κρατησω τα +100ευρο που θα πρεπει να δωσω 1
petran91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Eχω κανει ενα καρτοσυμβολαιο στα μετρα μου και εχω αυτη την δυνατοτητα!!Απλα εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ οτι γενικα δεν πολυ αξιζει η μεταβαση απο s7-s7 edge σε s8 και σκεφτομαι να κρατησω τα +100ευρο που θα πρεπει να δωσω Δεν αξίζει δεδομένου ότι έχεις ήδη το s7 edge και δεδομένου ότι το s8 κάνει 600. Στα 400 δεν το συζητάμε.
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Φίλε τσάμπα το παίρνεις στα 400€ Όρμα κατευθείαν για s8
croesus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ένας ακόμη κάτοχος [ο υιός] BLACK ONYX, της προσφοράς από ΓΕΡΜΑΝΟ. Αυτό όμως που με "χάλασε" είναι ότι έχει το περιβάλλον της COSMOTE μέσα, δεν είναι δηλαδή όπως αυτά, που αγοράζει κάποιος από τ' άλλα καταστήματα, και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί ν' αλλάξει.
ssns Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τι κωλοπαιδα που ειστε ρε μαγκες!!!Θα επικοινωνησω να δω αν εχω ακομα την δυνατοτητα! Ένας ακόμη κάτοχος [ο υιός] BLACK ONYX, της προσφοράς από ΓΕΡΜΑΝΟ. Αυτό όμως που με "χάλασε" είναι ότι έχει το περιβάλλον της COSMOTE μέσα, δεν είναι δηλαδή όπως αυτά, που αγοράζει κάποιος από τ' άλλα καταστήματα, και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί ν' αλλάξει. του εχω περασει firmware της κοσμοτε για αυτο
screaming_trees Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εμενα με πηραν απο τα public οτι μπορω να παραλαβω το S7 edge σε μαυρο. Αλλα δε νομιζω να το παρω, αν καποιος ενδιαφερεται να το παρει ας μου στειλει msg να το παρει
petran91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ένας ακόμη κάτοχος [ο υιός] BLACK ONYX, της προσφοράς από ΓΕΡΜΑΝΟ. Αυτό όμως που με "χάλασε" είναι ότι έχει το περιβάλλον της COSMOTE μέσα, δεν είναι δηλαδή όπως αυτά, που αγοράζει κάποιος από τ' άλλα καταστήματα, και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί ν' αλλάξει. Μπορεί να αλλάξει εύκολα και "νομιμα" χωρίς την παρέμβαση στην εγγύηση. Ψάξε για Samsung Odin η απευθύνσου στην ενότητα των κινητών να σε βοηθήσουν τα παιδιά με απορίες.
thetruth Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 παιδες εγω εχω παραγγειλει s7 edge coral απο Γερμανο στα 300ευρο και το περιμενω ακομα,μου δινεται ομως και η δυνατοτητα αν θελω να παω σε s8 το απλο με 400ευρο!!Τι να κανω γιατι ειμαι σε διλλημα τις τελευταιες ωρες!προσωπικα δεν θα επερνα το s8 λογω μικρης μπαταριας, αν δεν παρεις το s7e πας για s8+
ssns Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Με s7 είμαι τώρα που έχει την ίδια με το s8!νταξει δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα η μπαταρια
bill7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Πληροφοριακα, εγω με παραγγελια απο public, Πεμπτη βραδυ για s7 edge coral blue, μολις με πηραν τηλεφωνο απο public, εαν θελω την extra ασφαλεια συσκευης 50 ευρω για extra εγγυηση και για σπασιμο/ραγισμας οθονης. Την εκανα κανονικα και με τον νομο. Αυριο παραλαμβανω μου ειπαν. 1
drjohn1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Και εγω εχω 2 παραγγελιες για μαυρο στα public mall.οποιος θελει pm
AdamBlade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 και εμενα με ενημερωσαν για παραλαβη την αλλη εβδομαδα απο public σε μαυρο ενω το ειχα παραγγειλει σε λευκο και coral blue και η αληθεια ειναι οτι το μαυρο δεν με τρελαινει!!! αν θελει καποιος το μαυρο και εχει παραγγελια για χρυσο η λευκο η εστω coral blue και θελει να ανταλλαξουμε δλδ να παραλαβω εγω την δικη του και αυτος την δικη μου ας κανει τον κοπο να μου στειλει ενα πμ
johnny77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ένας ακόμη κάτοχος [ο υιός] BLACK ONYX, της προσφοράς από ΓΕΡΜΑΝΟ. Αυτό όμως που με "χάλασε" είναι ότι έχει το περιβάλλον της COSMOTE μέσα, δεν είναι δηλαδή όπως αυτά, που αγοράζει κάποιος από τ' άλλα καταστήματα, και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί ν' αλλάξει. Μπορεί να αλλάξει εύκολα και "νομιμα" χωρίς την παρέμβαση στην εγγύηση. Ψάξε για Samsung Odin η απευθύνσου στην ενότητα των κινητών να σε βοηθήσουν τα παιδιά με απορίες. η κοπελα μου εχει vodafone και θα παρουμε απ το γερμανο.. θα εχει το περιβαλλον της cosmote ? και αν ναι θα υπαρχει προβλημα????
shamrock1404 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 παιδες εγω εχω παραγγειλει s7 edge coral απο Γερμανο στα 300ευρο και το περιμενω ακομα,μου δινεται ομως και η δυνατοτητα αν θελω να παω σε s8 το απλο με 400ευρο!!Τι να κανω γιατι ειμαι σε διλλημα τις τελευταιες ωρες! s888888
Προτεινόμενες αναρτήσεις