Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα μήνυμα από Speedex για παραλαβή από Vodafone του απλού S7. Το ερώτημα τώρα είναι παίρνω αυτό ή περιμένω την παραλαβή του edge από Public;

αν εχεις αρχικα τη δυνατοτητα να τα παρεις και τα 2 παιρνεις το απλο που ειναι και σιγουρο και αν ερθει και το αλλο μετα πουλας ενα απο τα δυο ;)

• Like 1
  • Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα μολις παρελαβα s7 edge απο Γερμανο (η παραγγελια εγινε την Παρασκευη οταν ειχε βγει ξανα διαθεσιμο για μερικα δευτερολεπτα :P  )

Τι ωρα είχες κάνει την παραγγελία? Εγώ πρεπει να ειμαι ο αλλος που πηρα το μαυρο για μερικα δευτερολεπτα και ο Γερμανος μου λεει οτι δε θα παραλαβω

Δημοσ.

αν εχεις αρχικα τη δυνατοτητα να τα παρεις και τα 2 παιρνεις το απλο που ειναι και σιγουρο και αν ερθει και το αλλο μετα πουλας ενα απο τα δυο ;)

Μωρέ την έχω αλλά η γυναίκα μου σκύλιασε ήδη για το ένα που θέλω να πάρω, πόσο μάλλον να φέρω στο σπίτι δύο κινητά. Θα με κλαίνε.

• Like 1
Δημοσ.

Μωρέ την έχω αλλά η γυναίκα μου σκύλιασε ήδη για το ένα που θέλω να πάρω, πόσο μάλλον να φέρω στο σπίτι δύο κινητά. Θα με κλαίνε.

:-D  :-D  :-D το edge τοτε

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα είχα κάνει παραγγελία για χρυσό edge από public Συντάγματος αλλά έχω πάρει από αλλού. Μου ήρθε σήμερα μύνημα για παραλαβή. Όποιος το θέλει π.μ.

Ευχαριστώ και δημόσια για την παραχώρηση του κινητού

Η γυναίκα θα κάνει τρελή χαρά για το δώρο της :) :)

Δημοσ.

λιγο humor καναμε φιλε μου ,μην το παρεξηγεις,οσο για την μπαταρια 2 πραγματα χρησιμα μπορεις να κανεις,να βγαλεις την γρηγορη φορτιση (αυτην να την χρησιμοποιεις μονο οταν πραγματι εχεις αναγκη ) γιατι καταπονει την μπαταρια και να το φορτιζεις οταν φτασει στο 30-40% μην την αφηνεις να ξεληγονεται

σ ευχαριστω για τη συμβουλη ! και συγγνωμη για την αντιδραση απλα μ εκανες να νιωσω πως εκανα χαζη ερωτηση!

• Like 2
Δημοσ.

σ ευχαριστω για τη συμβουλη ! και συγγνωμη για την αντιδραση απλα μ εκανες να νιωσω πως εκανα χαζη ερωτηση!

μια χαρα ηταν η ερωτηση σου,χαιρομαι που εισαι ενθουσιασμενος και οχι αδικα,εγω το λατρευω και προερχομαι και απο iphone 6s

• Like 1
Δημοσ.

και γω που έκανα παραγγελία για την αδερφή μου από κοσμοτε τη πέμπτη, μου έστειλε μήνυμα ότι το παρέλαβε σπίτι πριν κανα 40λεπτο. 

Δημοσ.

To public μαλλον βρηκε αποθεματα, μου στελνουν το coral blue που ειχα βαλει παραγγελια Σαββατο πρωι!

Δημοσ.

παιδες εγω εχω παραγγειλει s7 edge coral απο Γερμανο στα 300ευρο και το περιμενω ακομα,μου δινεται ομως και η δυνατοτητα αν θελω να παω σε s8 το απλο με 400ευρο!!Τι να κανω γιατι ειμαι σε διλλημα τις τελευταιες ωρες!

Δημοσ.

παιδες εγω εχω παραγγειλει s7 edge coral απο Γερμανο στα 300ευρο και το περιμενω ακομα,μου δινεται ομως και η δυνατοτητα αν θελω να παω σε s8 το απλο με 400ευρο!!Τι να κανω γιατι ειμαι σε διλλημα τις τελευταιες ωρες!

το συζητάς;

το s8.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...