Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μένα γράφει απλά εκτεταμένη αναζήτηση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μόλις τώρα με τα public μου είπαν ότι θα παραλάβω επειδή έχω παραγγείλει το μαύρο αλλά την επόμενη εβδομάδα. (παραγγελία Πέμπτη 9.30 πμ)

Δημοσ.

Από χρυσό σε μαύρο. Αντικαταβολή από κατάστημα

οσοι παραγγειλαμε δηλαδη χρυσο φαγαμε πακετο...ποτε εκανες τη παραγγελια , και εκτος απο μαυρο σου δωσαν και αλλη επιλογη?

Δημοσ.

Και εγω επικοινωνησα τηλεφωνικως προ 10 λεπτων και με ενημερωσαν πως θα μου ερθει email αυριο οτι θα γινει παραλαβη την επομενη εβδομαδα.Ευχαριστα νεα.

Δημοσ.

Μια φίλη που ήταν να πάρει το χρυσό αύριο από κωτσοβολο έφαγε σήμερα άκυρο το είχε παραγγείλει Παρασκευή πρωι

Δημοσ.

Κανένα άλλο χρώμα δεν είναι διαθέσιμο. Η αποστολή του μαύρου θα γίνει απευθείας από την Samsung και θα είναι κλειστή συσκευασία και όχι εκθεσιακό. Το public έχει ξεπουλήσει. Αυτά μου είπαν

Δημοσ.

Τελικα αυτα τα δυσμοιρα ελληνικα μαγαζια να κανουν μια προσφορα και να την ολοκληρωσουν χωρις μα και μου δε γινεται ε?

Κι ολα αυτα για ενα πενηνταρικο... Που ενταξει δεν ειναι λιγα λεφτα αλλα εχω και καλυτερους τροπους να ξοδεψω 400 ευρω απο το να παρακαλαω και να ρωταω τον καθε γερμανο και παμπλικ εαν θα παραλαβω αυτο που παρηγγειλα.

Η απολυτη ξεφτυλα.

Μαυρο σε αυτα τα μαγαζια απο εμενα. Δεν θα επρεπε να υπαρχει αυτη η αισχος κατασταση... Αλλα ελλαντα ειμαστε, τι περιμενεις.Ο καθενας οτι γουσταρει κανει και λογαριασμο σε κανενα δεν δινει.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα απλά εκτεταμένη αναζήτηση...

Τι ώρα κάνατε παραγγελία και τι χρώμα;

14/6 Ευχαριστούμε για την αγορά σου στο Public.gr!

Η παραγγελία σου μόλις καταχωρήθηκε και το εκτιμώμενο διάστημα παράδοσής της είναι Τρίτη 20/06 έως Τετάρτη 21/06!

το blue.

Δημοσ.

14/6 Ευχαριστούμε για την αγορά σου στο Public.gr!

Η παραγγελία σου μόλις καταχωρήθηκε και το εκτιμώμενο διάστημα παράδοσής της είναι Τρίτη 20/06 έως Τετάρτη 21/06!

το blue.

Σίγουρα 14/6? Στις 15/6 βράδυ παρήγγειλα το ίδιο με ημερομηνία 19-20/6

• Like 1
Δημοσ.

θα παραλαβω μαυρο κι εγω τελικα! ενδιαφερεται κανενασ για ανταλλαγη με χρυσο η μπλε?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους παρελαβα σημερα τη συσκευη απο γερμανο σε μαυρο και ειχα κανει παραγγελια απο public επισης σε μαυρο απο πεμπτη πρωι που πρωτομπηκε η προσφορα αν μου ερθει μηνυμα απο public και θελει καποιος σε μαυρο ας μου στειλει pm μονο για public πατρας.

Δημοσ.

και εμενα το αναζητουν εκτεταμενα απο το Public σε ολο το γαλαξια ακομα... (galaxy ειναι αυτο).

Βεβαια δε με πολυνοιαζει γιατι αποφασισα πω;ς δεν αξιζει να ριξω το 400αρι, απλα αν το φερουν θα παει σε φιλο που ψηνεται

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...