Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ όντας στην αναμονή από public για το edge, έστειλα μειλ στη vodafone για το s7 γιατί δεν το πέτυχα ποτέ σε απόθεμα online και μου είπαν ότι η προσφορά ήταν για 3 μέρες και τελείωσε..

παντως ενημερωτικα, προσφορα που δεν ηταν παραπανω απο 5 λεπτα στο συστημα τους, δεν νοειται προσφορα, αλλα κοροιδια.

Δημοσ.

Αν το έβρισκες σε απόθεμα σε καταστήματα όμως μια χαρά 349 το έδιναν ;) Οπότε... 

Δημοσ.

Αν το έβρισκες σε απόθεμα σε καταστήματα όμως μια χαρά 349 το έδιναν ;) Οπότε... 

και που να ξερω οτι το ειχαν στα καταστηματα? τουλαχιστον οι αλλες αλυσιδες το γραφουν.οταν το εμαθα απο καποιον εδω μεσα ηταν αργα.

Δημοσ.

παιδες εχω παρει το edge απο την προσφορα στα 399 εαν καποιος θελει το ανταλασσω με το s7 απλο +50 ευρω απο μερους του.....

• Like 1
Δημοσ.

παιδες εχω παρει το edge απο την προσφορα στα 399 εαν καποιος θελει το ανταλασσω με το s7 απλο +50 ευρω απο μερους του.....

Χρώμα;

Δημοσ.

δε διαφωνώ. απλά λόγω πρωινής δουλειάς δεν μπόρεσα να παω από κατάστημα να ρωτήσω και περίμενα μήπως το βρω μέσω του e-shop οπότε πάπαλα

edit μόλις ήρθε μειλ από Vodafone ότι είναι διαθέσιμο στο e-shop με τιμή 499,89..

Δημοσ.

Παιδιά με πήραν από public ότι δεν υπάρχει το χρώμα που ζήτησα και εάν θέλω να πάρω άλλο χρώμα. Αφού δέχτηκα με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω μέσα Της άλλης εβδομάδας

Δημοσ.

Παιδιά με πήραν από public ότι δεν υπάρχει το χρώμα που ζήτησα και εάν θέλω να πάρω άλλο χρώμα. Αφού δέχτηκα με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω μέσα Της άλλης εβδομάδας

τι χρωμα πηρες και σε τι το αλλαξαν; επισης εκανες παραλαβη με αντικαταβολη απο καταστημα;

• Like 1
Δημοσ.

Σε εκτεταμένη αναζήτηση μου γράφει και εμένα το public και παραλαβή Τρίτη - τετάρτη.

Δημοσ.

Σε εκτεταμένη αναζήτηση μου γράφει και εμένα το public και παραλαβή Τρίτη - τετάρτη.

και μενα το ιδιο,οποτε λιγο αναμονη

Δημοσ.

Παρηγγειλα το s7 edge black απο public Πεμπτη 9κ30 το πρωΐ.Ειμαι σε κατασταση εκτεταμένης αναζήτησης αλλα δεν αναφερεται πουθενα στην κατασταση της παραγγελιας πιθανη ημερομηνια παραλαβης.Επικοινωνησα 2 φορες τηλεφωνικως αλλα δεν ηταν σαφης στις απαντησεις τους.Υπαρχει πιθανοτητα να παραλαβω,τι πιστευετε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...