Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι προλάβαμε Vodafone S7 στα 350 εμένα είναι στο δρόμο απ' ότι είπαν.

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω πεμπτη πηρα σε 3 κοντινα καταστηματα γερμανος τηλ,σε ενα βρηκα και σε 10 λεπτα στα χερια μου...εχω ομως 2 μελη που περιμενουν τις παραγγελιες που προλαβα να κανω στα public 

Δημοσ.

Εγώ μίλησα στο chat με public και μου είπανε να περιμένω μέχρι τις 20/6 που έλεγε το μαιλ επιβεβαίωσης. Σε ερώτηση αν θα παραλάβω τελικά απάντηση δεν πήρα.... 

Δημοσ.

αν και εχω της spiegen αυτες πραγματι φαινονται γαματες,μηπως να μαζευτουμε να παραγγειλουμε μαζικα?ποσο καιρο κανουν να ερθουν?

Στέλνει με china post registered, 15-20 μέρες μου έκαναν όλες.

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες , αυτή η θήκη έχει μπροστινό τζαμάκι ή είναι μόνο η πλάτη και τα πάνω-κάτω πλαστικά;

Δεν έχει τζάμι, πλατη κ πλαστικά πανω κάτω μονο. Πάντως έτσι όπως είναι δεν χρειάζεται προστασία η οθόνη. Τουλάχιστον οι φιλοι που την πηραν δεν έβαλαν κ δεν είχαν μέχρι τώρα πρόβλημα.
Δημοσ.

Μόλις μίλησα με Livechat με το Public, και μου είπε ότι περιμένουν νέα παραλάβή μέσα στην εβδομάδα. Σε ερώτηση που έκανα αν τελικά θα παραλάβω μου απάντησε η κοπέλα ότι θα παραλάβω αλλά να κάνω υπομονή λίγες μέρες ακόμα μέχρι να γίνουν οι νέες παραλαβές.

• Like 2
Δημοσ.

Στα public από εσωτερική πληροφόρηση σε ανώτερο επίπεδο η κατάσταση είναι ρευστή. Από την Παρασκευή ξέρουν ότι ΜΠΟΡΕΙ να παραλάβουν όσοι έκαναν παραγγελία, μπορεί και όχι. Το προσπαθούν, το θέλουν αλλά δεν ξέρουν ακόμα. Πιθανότατα θα παραλάβουν κανονικά οι αγοραστές αλλά όποιος το παρουσιάζει δεδομένο σάς κοροϊδεύει.

Δημοσ.

Καθόλου δεν σας νοιάζει, αλλά από Vodafone με πήραν τηλέφωνο παραλαβή αύριο τα S7.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ όντας στην αναμονή από public για το edge, έστειλα μειλ στη vodafone για το s7 γιατί δεν το πέτυχα ποτέ σε απόθεμα online και μου είπαν ότι η προσφορά ήταν για 3 μέρες και τελείωσε..

Δημοσ.

Καθόλου δεν σας νοιάζει, αλλά από Vodafone με πήραν τηλέφωνο παραλαβή αύριο τα S7.

Παίζουν ακόμα αυτά ή ήταν περιορισμένη προσφορά;

Αν και στα 299€ θα ήταν οκ τιμή 

Δημοσ.

Καλύτερα, να μας τα έδιναν δωρο με κάθε αγορά edge....Τι ακούμε εδώ μέσα..
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ όντας στην αναμονή από public για το edge, έστειλα μειλ στη vodafone για το s7 γιατί δεν το πέτυχα ποτέ σε απόθεμα online και μου είπαν ότι η προσφορά ήταν για 3 μέρες και τελείωσε..

Σου απάντησε ένα μήνυμα παραπάνω ο kamennos βρε. Κάνε ένα κόπο και δες ένα post πιο πάνω :P

Στα 350 είναι 'οκ τιμή'. Στα 299 θα ήταν 'ΟΥΑΟΥ τιμή'. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω παραγγείλει 1 edge από κοσμοτέ την Πέμπτη 15 και 1 την παρασκευή από public. Καμία ειδοποίηση, καμία αλλαγή στο status της παραγγελίας. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...