Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρυσό και Λευκό τα βλέπω κατόπιν παραγγελίας στα Public, από την άλλη το μαύρο μόνο σε καταστήματα.

Δημοσ.

Όντως το κινητό είναι απίστευτο απλά ενημερωτικά να ξέρετε σε περίπτωση που σπασει το τζάμι μπροστά η πίσω η αλλαγή του επειδή παει πακέτο μαζί με το panel κάνει 300 ευρώ περίπου. Το λέω για τους ατσούμπαλους

Δημοσ.

Πολύ καλή περίπτωση. Αν δεν είχα το 3t θα σκότωνα οτι κινητό είχα και θα το έπαιρνα σε αυτά τα λεφτά. Sapio Software is sapio, αλλα το οτι είναι πολύ καλή περίπτωση, δεν αλλάζει.

Δημοσ.

Κατευθείαν θήκη και glass μόλις το πάρετε.

εγώ glass δεν έχω βάλει.Απλά το έχω με την sview θήκη,με την οποία κανένα γυαλί δεν κάθεται ποτέ σωστά.

Δημοσ.

Αχ θα μας αφησετε απενταρους απο τη μεση του μηνα και θα τη βγαλουμε με πασατεμπο....

Καλοδουλευτο οι αποφασισαντες! Ειναι εκπληκτικο τηλεφωνο!

Δημοσ.

Ευχαριστω guys  πηρα ενα για την κορη που τελειωσε  πανελλαδικες και εβαλα κι ενα για μενα  ..δεν αντεξα....   2 gold 

το περιμενα μηνες  λεμε ποτε θα πεσει

ενταξει το φορουμ μας εχει καταστρεψει χαχα  :shifty:

• Like 3
Δημοσ.

Με τόσα σχόλια που έχω δει κατά του Edge έναντι του απλού s7 (λόγω κυρτότητας, πρόβλημα με προστασία κτλ) δυσκολεύομαι να δώσω 400€ για μονόκαρτο...

Αν έβγαζαν το S7 στα 300€, για μια φορά θα τα έχωνα κι εγώ σε ακριβό κινητό...

• Like 1
Δημοσ.

Με τόσα σχόλια που έχω δει κατά του Edge έναντι του απλού s7 (λόγω κυρτότητας, πρόβλημα με προστασία κτλ) δυσκολεύομαι να δώσω 400€ για μονόκαρτο...

Αν έβγαζαν το S7 στα 300€, για μια φορά θα τα έχωνα κι εγώ σε ακριβό κινητό...

Σαν κάτοχος του edge θα σου πω απλά,go for it.

Με μια καλή θήκη δεν θα το μετανιώσεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...