Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ όμορφο πράγματι, απλά νομίζω πως σε αυτή τη κατηγορία τιμής, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν ορισμένα πράγματα στις βασικές προδιαγραφές, πχ Dual SIM...

Δεν έχει νόημα, σε αυτό το κόστος, ένας τέτοιος διαχωρισμός / κλιμάκωση των διαθέσιμων χαρακτηριστικών...

...για την αποθηκευτικό ή τη μνήμη εντάξει, αλλα για dual sim είναι κάπως...

εδώ υπάρχουν συσκευές του χιλιάρικου που δεν είναι dual στα 400 είναι το deal braker?

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εδώ υπάρχουν συσκευές του χιλιάρικου που δεν είναι dual στα 400 είναι το deal braker?

Φυσικά και μπορεί να είναι.

Ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες.

Δημοσ.

ε εντάξει ρε παιδιά ποιο κινητό είναι τοσο σκληροτράχηλο που δεν κάνει σημαδάκια υπό τέτοιες συνθήκες; ακόμα και το V10 μου είχε σημάδια που είναι rubberized πλαστικό και "titanium" πλαϊνά...

http://www.skroutz.gr/s/9627440/Caterpillar-S60-32GB.html

Αυτό πχ δεν κάνει σημάδια υπό καμία συνθήκη :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, σαν να σου πωλούν πανάκριβο αυτοκίνητο χωρίς πλαϊνά παράθυρα και να σου λένε "είναι feature"...

...κάποιους δεν θα τους πειράξει και θα κοιτάξουν μόνο τη μηχανή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ορθή πρακτική...

Σε αυτά τα χρήματα κάποια πράγματα πρέπει να είναι απολύτως δεδομένα.

Δημοσ.

Φυσικά και μπορεί να είναι.

Ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες.

Δεν ήταν αυτό το σκεπτικό μου.

Για να αγοράζει ο κόσμος s8+ και iPhone κοντά στο χιλιάρικο,πάει να πει πως για το σύνολο δεν είναι dealbraker ,άρα γιατί σε αυτή τη τιμή να είναι;

Και εγώ θα το ήθελα dual,αλλά ζω και ετσι.

Ναι, σαν να σου πωλούν πανάκριβο αυτοκίνητο χωρίς πλαϊνά παράθυρα και να σου λένε "είναι feature"...

...κάποιους δεν θα τους πειράξει και θα κοιτάξουν μόνο τη μηχανή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ορθή πρακτική...

Σε αυτά τα χρήματα κάποια πράγματα πρέπει να είναι απολύτως δεδομένα.

Απάντησα παραπανω.

Λίγο άτοπο το παράδειγμα σου βέβαια,γιατί εδώ σιμ κάρτα έχουμε. Αυτή τη Μια τουλαχιστον.

Δημοσ.

Μου το δίνει ένας φίλος σφραγισμένο στην τιμή που το αγόρασε. Αξίζει να αλλάξω το le max 2 4/64? Κατά την γνώμη μου δεν αξιζει αλλά θέλω γνώμες. Το μόνο θετικό που βρίσκω είναι η εγγύηση από ελληνικό κατάστημα.

Δημοσ.

Μου το δίνει ένας φίλος σφραγισμένο στην τιμή που το αγόρασε. Αξίζει να αλλάξω το le max 2 4/64? Κατά την γνώμη μου δεν αξιζει αλλά θέλω γνώμες. Το μόνο θετικό που βρίσκω είναι η εγγύηση από ελληνικό κατάστημα.

Θετικά:

Camera

Οθόνη (αν και μικρότερη σε ίντσες)

Μπαταρία

Υποδοχή SD.

Αν σου είναι χρήσιμα τα παραπάνω μην το σκέφτεσαι!

Γενικά ακόμα και σήμερα το S7 Edge είναι από τα κορυφαία.

Δημοσ.

Δεν ήταν αυτό το σκεπτικό μου.

Για να αγοράζει ο κόσμος s8+ και iPhone κοντά στο χιλιάρικο,πάει να πει πως για το σύνολο δεν είναι dealbraker ,άρα γιατί σε αυτή τη τιμή να είναι;

Και εγώ θα το ήθελα dual,αλλά ζω και ετσι.

Απάντησα παραπανω.

Λίγο άτοπο το παράδειγμα σου βέβαια,γιατί εδώ σιμ κάρτα έχουμε. Αυτή τη Μια τουλαχιστον.

Χωρίς πλαϊνά είπα, όχι χωρίς καθόλου παράθυρα...λολ...

Σε αυτά τα λεφτά πρέπει να προσφέρουν ορισμένα πράγματα ως δεδομένα, απλά...

Το χ820 ή το Χ829 έχεις; 

Αναλογίσου ότι θα πρέπει να πουλήσεις το κινητό σου - στη δεύτερη περίπτωση - και να προσθέσεις άλλα 240€ περίπου + τα έξοα της θήκης κτλ.

Το θέμα είναι οι προτεραιότητές σου...αν θέλεις πρώτα απ΄όλα τη καλύτερη δυνατή κάμερα, πάρτο...

Διαφορετικά εγώ δεν θα το άλλαζα....εγώ δεν θα έδινα και 400€ για κινητό και μετά να τρέμω μήπως πάθει κάτι...

...επειδή μου αρέσει πολύ η φωτογραφία, θα το σκεφτόμουν για "μια φορά" να τα σκάσω για κάτι καλύτερο, μέχρι τα 300€...(και πιστεύω μπορεί το s7 μέχρι την επόμενη "μαύρη παρασκευή" να πουληθεί σε τέτοια τιμή...)

...εδώ το Huawei p9 πουλιόταν στα 299€ (με καλύτερες φωτο σε χαμηλό φωτισμό από το s7) και το honor 8 με μικρές διαφορές στη κάμερα + υπέρυθρες + δύο ΣΙΜ πουλιόταν στα 199€...

...αξίζουν τα +200€; Δεν ξέρω...

...έχει κι άλλα θετι΄κα βέβαια, όπως 800άρα (αν έχεις το Χ829, δεν υποστηρίζεται), τοπική/ευρωπαϊκή εγγύηση, IP68 πιστοποίηση, μεταξύ άλλων

...η υποδοχή micro-sd δεν είναι τόσο θέμα όταν το κινητό έχει 64γίγα εσωτερικό χώρο, η μπαταρία στο Le Max 2 βελτιώνεται πολύ με το ΑΚΤ profiles, η ποιότητα κατασκευής του είναι ήδη πολύ καλή...ενώ δεν υπάρχει κι έλλειψη ΡΟΜ...ήδη κυκλοφορούν Nougat για το Le Max 2.

...يεν είναι να πεις πως έχει παλιώσει και το Le Max 2...

...κι εγώ έχω το Le Max 2 και ψήνομαι να το αλλάξω, επειδή όμως το μέγεθος δεν με βολεύει, και όχι για +240€, αλλά για +30€, για το Honor 8....

Δημοσ.

Προστατευει η rugged armor απο πτωσεις? Βλεπω προεξεχει η οθονη. Ισως η slim armor ή καποιο booklet να είναι πιο προστατευτικα?

Ναι, η rugged armor κανει πολυ χειλος και προστατευει. Παρ ολο που φαινεται να προεξεχει η οθονη, οπως και να το βαλεις, υπο οποια γωνια, παντα το λαστιχο βρισκει.

Δημοσ.

Εγώ στο μαύρο S7 edge που έχω από το Γενάρη, έχω πάρει αυτή τη θήκη:

https://www.skroutz.gr/s/8460394/Samsung-Clear-Cover-Black-Galaxy-S7-Edge.html

Διακριτική, όμορφη, δεν χαλάει την αισθητική του κινητού και προεξέχει λιιιγο στις γωνιές, οποτε το προστατεύει επαρκως αν οριζοντιωθει σε πέσιμο.

Μπροστά δεν του έχω τίποτα (το πρώτο μου κινητό που αφήνω χωρίς έστω μεμβράνη εδώ και 12 χρόνια) μιας κι οτι έχω ψάξει λένε ότι δεν κάθεται, μόνο ένα τζαμακι που μπαίνει με νερό λέγεται ότι κάθεται καλά, αλλά και γι αυτό υπάρχουν αντίθετες απόψεις.

Πάντως (και ως ψείρας που είμαι), ως τώρα, με μία σχετικη προσοχή βέβαια, η οθόνη δεν έχει το παραμικρό...φτου φτου!

Δημοσ.

Αντικειμενικα μπορει καποιος καυοχος να πει αν αξιζει στα 400 ευρω?

ΦΥΣΙΚΑ και αξίζει αδερφέ, είναι κόσμημα και δεν του λείπει τίποτα.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως πρέπει άμεσα (από το άνοιγμα προτείνω) να του βάλεις μια ποιοτική θήκη, μιας και αν σου πέσει θα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να κλάψεις από το αποτέλεσμα.  Πρώτα όμως σε συμβουλεύω να βρεις κάποιον που το έχει ή να πας σε ένα κατάστημα με demo συσκευή και να το περιεργαστείς ΑΡΚΕΤΗ ώρα για να δεις αν έτσι όπως το κρατάς σου πατιούνται τα πάντα όλα και σε εκνευρίζει.

Δυστυχώς η edge έχει ένα θεματάκι με το ζήτημα αυτό, ΑΛΛΑ είναι και ανάλογα το χέρι. Στο δικό μου για παράδειγμα πάταγα συνέχει και κάτι άλλο, στο δικό σου όμως μπορεί να είναι κομπλέ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...