Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ μου αρέσει να διαβάζω μηνύματα όπως "πηρα και S7 Edge και απλο S7 για 2 φιλους", αλλά αναρωτιέμαι γιατί εγώ δεν έχω φίλους που κάνουν στο άσχετο δώρα αξίας 400€+...

Μα δεν τα πηρα δωρο. Λεφτα μου δωσανε γιατι ειναι ασχετοι και δεν ξερουν να ψαχνουν. Τους ειπα απλα, εχει προσφορα στα 399 και 349. Θελετε; Θελουμε. (o ενας γιατρος γειτονας και η αλλη αδερφη της κοπελας μου).

Simple as that!

Αλλα εσενα που πηγε το μυαλο σου; Το εχω απορια  :P

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι θέμα δεξιότητας των δακτύλων και χεριών για αυτό κάποιοι γκρινιάζουν για το edge..

Σε μένα πάντως που ειμαι και κιθαρίστας ταιριάζει απόλυτα .. εμφανισιακά δε ..νομίζω ότι είναι σαν κόσμημα????????✌????

Δημοσ.

Πολύ όμορφο πράγματι, απλά νομίζω πως σε αυτή τη κατηγορία τιμής, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν ορισμένα πράγματα στις βασικές προδιαγραφές, πχ Dual SIM...

Δεν έχει νόημα, σε αυτό το κόστος, ένας τέτοιος διαχωρισμός / κλιμάκωση των διαθέσιμων χαρακτηριστικών...

...για την αποθηκευτικό ή τη μνήμη εντάξει, αλλα για dual sim είναι κάπως...

Δημοσ.

Προστατευει η rugged armor απο πτωσεις? Βλεπω προεξεχει η οθονη. Ισως η slim armor ή καποιο booklet να είναι πιο προστατευτικα?

Δημοσ.

Το να παιρνεις τετοιο πανεμορφο κινητο με εξαιρετικα υλικα κατασκευης και να το κρυβεις σε αυτες τις θηκες ειλικρινα δε το καταλαβαινω παντως. Δεχομαι το επιχειρημα οτι ειναι αρκετα ακριβο για να τι αφησεις απροστατευτο, και το παιρνεις για την ισχυ και οχι την εμφανιση πχ αλλα και παλι τοτε υπαρχουν δυνατοτερες λυσεις και χωρις το bloatware της samsung.

Συνεπως δε λεω μη το παρεις, ουτε μη του βαλεις θηκη, αλλα για να εχει νοημα το ολο εγχειρημα νομιζω θελει καποια σχετικα slim και διαφανης πλατης θηκη.

Ιδανικο παραδειγμα θεωρω την Spigen neo hybrid crystal στο χρωμα της συσκευης η την ringke frame πχ

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αυτό το έχουμε ξαναπεί

Οκ ειναι ομορφο κτλπ, αλλα αν δεν βάλεις θήκη με την πρώτη πτώση η που θα το ακουμπήσεις κάπου απότομα κλαις τα €€€ σου.

Δημοσ.

Σχετικα με τις κομμενες ταινιες κτλ που λετε μερικοι,συνηθως τα εκαστοτε καταστηματα δεν περνανε τα δικα τους firmware βλεπε vodafone,cosmote που πεταει το brand μπροστα οταν το ανοιγεις?Μηπως αυτο δικαιολογει εν μερη τις διπλες ταινιες?

Δημοσ.

Επειδή αυτό το έχουμε ξαναπεί

Οκ ειναι ομορφο κτλπ, αλλα αν δεν βάλεις θήκη με την πρώτη πτώση η που θα το ακουμπήσεις κάπου απότομα κλαις τα €€€ σου.

τόσο λεπτεπίλεπτο είναι;

Δημοσ.

τόσο λεπτεπίλεπτο είναι;

ναι το τζάμι του μπρος πίσω κάνει σημάδια για πλάκα

Δημοσ.

Έγώ 10 μηνες το εχω χωρις screen protector μονο με μια θηκη πλατης και ειναι αριστο

μιλάμε για γυμνή συσκευή όχι με θήκες και προστατευτικά

Δημοσ.

όταν το γυρίζεις "μπρούμυτα" ακουμπάει η οθόνη ή το χείλος της θήκης (παρότι μόνο πλάτης) την κρατάει απο το να ακουμπάει την επιφάνεια?

αν την κρατά είναι και αυτός ένας έμμεσος τρόπος προστασίας, αν όχι απο πτώση τουλάχιστον απο εκδορές.

Δημοσ.

τόσο λεπτεπίλεπτο είναι;

Αν το αφήσεις κάπου με λίγο παραπάνω δύναμη η το σύρεις καταλάθος έκανε για πλάκα σημάδια και γρατσουνιές.

Δημοσ.

ε εντάξει ρε παιδιά ποιο κινητό είναι τοσο σκληροτράχηλο που δεν κάνει σημαδάκια υπό τέτοιες συνθήκες; ακόμα και το V10 μου είχε σημάδια που είναι rubberized πλαστικό και "titanium" πλαϊνά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...