x_vagos_x Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Παιδιά εδώ το Lumia 950XL που παρέλαβα από Wind στα 99 ευρώ είχε μέσα φωτογραφίες τραβηγμένρες μέσα στο κατάστημα, τι διπλές ταινίες και βλακείες λέτε; 6
nokse Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Οι μεγαλες εταιριες φιλε, επειδη θες κουβεντα και εχουμε σποιλαρει φουλ το θεμα, χωρις να το δηλωνουν ευκρινως πανω στο κουτι REFURBISHED ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ!!!! Αυτο συμβαινει παγκοσμιως.....οχι μονο στην Ελλαδα!!! Δεν θα σου πουλησει η επισημη apple η η Sammy refurbished για καινουργιο για πολλους λογους και λήγω την κουβεντα εδω απο την πλευρα μου!!!! Καταρχάς διακρίνω μια επιθετικότητα χωρις λόγο. Κουβέντα κάνουμε αλλα οκ. Οπως νομίζεις εσύ. Κράτα την άποψη που είπες πως δεν εκφέρεις να κρατήσω κι εγώ την δική μου. Καλή συνέχεια. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2017 από nokse
Shadowjump Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μετα απο πολυ ψαξιμο και εγω την Παρασκευη, βρηκα ενα στον Γερμανο στο Μαρουσι στον σταθμο διπλα. Πηγα το πηρα, εφυγα, γυρναω σπιτι, βλεπω την ταιναι κομμενη, λεω οκ, μπορει να το ανοιξανε να το δειξουνε σε καποιον. Ανοιγω, βλεπω η ζελατινα η μπροστινη λειπει. Το κανω power on, λεει το κινητο εγινε επαναφορα, βαλτε το προηγουμενο λογαριασμο Google για να προχωρησετε. Κοιταω το τηλεφωνο περιμετρικα, γεματο ζημαδια. Παω πισω, σορρυ, δεν το ειδαμε... Ευτυχως βρηκα αλλου και πηρα. 3
hasiotis_john Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Με τον ρυθμό που πέφτει η τιμή του S8 εγώ θα πρότεινα σε αυτούς που δεν πρόλαβαν, να μην στεναχωριούνται και πολύ, μιας και σε κάνα 2μηνο μπορούν να βάλουν 100 ευρώ παραπάνω την προσφοράς αυτής και να πάνε στο τελευταίο μοντέλο που έχει και διπλάσια χωρητικότητα και καλύτερη οθόνη (+ ότι άλλο)!Πάντως για 399 ευρώ και για κάποιον που τον έκαιγε άμεσα να πάρει κινητό, τότε είναι απλά ... ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!! (Αρκεί φυσικά να μην πέσει σε κάποια σαβούρα που την έντυσαν καινούργια και την πακέταραν με νέα ταινία ασφαλείας.) 2
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Παιδιά εδώ το Lumia 950XL που παρέλαβα από Wind στα 99 ευρώ είχε μέσα φωτογραφίες τραβηγμένρες μέσα στο κατάστημα, τι διπλές ταινίες και βλακείες λέτε; Ε εντάξει αυτά συμβαίνουν Το πιάνει ο καθένας με λαδωμένα δάχτυλα και βγάζει μερικές φώτο και το πειράζει γενικά. Το θέμα είναι ότι το πήρες στα 99€ και αν έχει μερικές φώτο άκυρες και λίγο λάδι από πίτα σουβλάκι δεν πειράζει,καλά είναι και τα εκθεσιακά ακόμα και αν έχουν λίγο burn in στην οθόνη επειδή η κάνα σπασμένο πλαστικό. :p 1
lofter Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 ξέρει κανείς γιατί δεν έχει ενημερώσει τις τιμές (τόσο στο edge όσο και στο απλό από vodafone) το skroutz καθ όλη την διάρκεια των προσφορών;
iobelika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Εγώ να πω σε όποιον δεν το βρήκε, ότι ήταν τυχερός γιατί η edge οθόνη είναι ότι χειρότερο έχει δημιουργηθεί ποτέ από άνθρωπο. Βασικά ίσως κατάλαβε το λάθος και η Samsung και για αυτό έκανε λιγότερο το edge στα s8. Ίσως τα s9 να μην έχουν καθόλου.... 2
stelios18120 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μην το λες Σε μερικούς και τους βολεύουν και τους αρέσουν οι edge οθόνες. 3
Chrysostomos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Εγώ να πω σε όποιον δεν το βρήκε, ότι ήταν τυχερός γιατί η edge οθόνη είναι ότι χειρότερο έχει δημιουργηθεί ποτέ από άνθρωπο. Βασικά ίσως κατάλαβε το λάθος και η Samsung και για αυτό έκανε λιγότερο το edge στα s8. Ίσως τα s9 να μην έχουν καθόλου.... έχεις δίκιο. όσοι το πήραμε και το ευχαριστιόμαστε είμαστε το λιγότερο κορόιδα. 1
iobelika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Εγώ πάντως που το πήρα προχθές από Γερμανό όπως έγραψα και πιο πίσω, το έχω μετανιώσει άπειρα... αλλά τώρα θα μείνω με το κινητό για τα επόμενα χρόνια και ελπίζω να βρω καμία λύση για τα θέματα του edge που έχω.
Chrysostomos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Εγώ πάντως που το πήρα προχθές από Γερμανό όπως έγραψα και πιο πίσω, το έχω μετανιώσει άπειρα... αλλά τώρα θα μείνω με το κινητό για τα επόμενα χρόνια και ελπίζω να βρω καμία λύση για τα θέματα του edge που έχω. Εσύ όπως μας γράφεις,άρα μιλάμε για την προσωπική σου άποψη.Υποκειμενικά δηλαδή. Γιατί δε το πουλάς να ησυχάσεις τότε;Μια χαρά το δίνεις στην τιμή που το αγόρασες και σου φεύγουν τα βάσανα.
thetruth Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Οσοι εχετε παραλαβει, εχετε βρει καμια καλη προστασια οθονης; ( tempered ή μεμβρανη) γιατι εγω πηρα Πηγή: αυτην και δεν εχει κολησει στα πλαινα οποτε θα ξεκολησει συντομα...
iobelika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ναι φυσικά και ειναι καθαρά προσωπική άποψη, το κακό είναι ότι έχει άπειρα αλλά θετικά στοιχεία και η amoled στα χρωματα και ειδικα στα μαυρα μαμαει και μου βγάζει τρελό SOT και πολύ καλή κάμερα και και και..., για αυτό δυσκολεύομαι να το δώσω. Μονο η edge μου εχει σπασει τα νευρα, γιατί πατιεται οτιδήποτε υπάρχει στα άκρα όλη την ώρα... Αλλά θέλω να δω και από κοντά το G6 πρώτα. Sorry και για το offtopic.
Shadowjump Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Οσοι εχετε παραλαβει, εχετε βρει καμια καλη προστασια οθονης; ( tempered ή μεμβρανη) γιατι εγω πηρα Πηγή: αυτην και δεν εχει κολησει στα πλαινα οποτε θα ξεκολησει συντομα... Αν θες κατι καλο και μονιμο, Spigen. (τυχαιο το καταστημα) Με εχει σωσει απο πολλες τουμπες. https://www.agorashop.gr/store/spigen-galaxy-s7-edge-rugged-armor.html?SID=8b2859b9f67e1b478b664fe164404085 Screen protector, ειναι λιγο δυσκολο να κατσουν. Για μενα κανενα δεν εφαρμοζει 100% τελεια και για παντα. Αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο. Αλλαζω καθε 3-4 μηνες. https://www.agorashop.gr/store/spigen-s7-edge-screen-protector-10343.html?SID=8b2859b9f67e1b478b664fe164404085 Τωρα που πηρα και S7 Edge και απλο S7 για 2 φιλους, τους πηρα τα παραπανω γιατι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τοτε που εχω το κινητο (Νοεμβριος 2016) 1
vgiozo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Πολύ μου αρέσει να διαβάζω μηνύματα όπως "πηρα και S7 Edge και απλο S7 για 2 φιλους", αλλά αναρωτιέμαι γιατί εγώ δεν έχω φίλους που κάνουν στο άσχετο δώρα αξίας 400€+... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις