thetruth Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Πεμπτη πρωι παραγγειλα το s7 edge μαυρο απο κοτσοβολο παρασκευη το ειχα στα χερια μου (παραλαβη στον χωρο μου), κανονικα σφραγισμενο. Ευχαριστω τα παιδια για την ενημερωση
uno89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αν υπάρχει φίλος που δεν θέλει να παραλάβει με ενδιαφέρει.
manan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Παιδιά το gold είναι αυτό που υπάρχει στη γενική ταχυδρομική Αρτάκης (Εύβοια) Ξέχασα να το αναφέρω. Μη στέλνετε για χρώμα pm
manwlis77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εγω πρωτα πηρα το μικτο απο βοντα Μετα περνωντας εξω απο κοσμοτε λεω δε ρωταω? Και πηρα edge coral blue
SpawnSp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εγώ αλλά από Γερμανό.αμφιβαλλω τρελα για το αν το στείλουν.θα σε ενημερώσω! Καλησπέρα φίλε μου. Μήπως είχες καμία ενημέρωση ?
kamennos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 σε περιπτωση που πεσει ακυρο απο public, ξερουμε αν θα παιξει τιποτα για το απλο s7; απο vodafone με 350€ οσες φορες εχω μπει φαινεται εξαντλημενο
KoGi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Έχει παραλάβει κανείς από public? Καμια αλλαγη στην παραγγελια, και την ειχα κανει πρωι πρωι στις 8 μολις εμφανιστηκε διαθεσιμο το μαυρο!! Απορω πως ο Γερμανος βρισκει αποθεμα και δινει ενω το Public τοσες μερες τιποτα!!!
greekbusters Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εγώ έχω κάνει παραγγελία αλλά για παραλαβή από το κατάστημα . Θέλω δύο κινητά και έχω παραγγείλει ένα από Γερμανό και ένα από public. Προς το παρόν όμως καμμία ενημέρωση. Έχει άλλος βάλει παραλαβή από κατάστημα ώστε να ξέρω τι παίζει;δεν έχω λάβει ούτε θετικό ούτε αρνητικό μέιλ πλην αυτό της παραγγελίας
enterhere Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Όλοι από public είμαστε στην αναμονή. Το ίδιο είχε γίνει και με την προφορά που είχε παλιότερα στα Xbox και στο τέλος παρέλαβαν κανονικά.
VonLoutsos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σε άσπρο θα το αγοραζατε; Θεωρώ πως το άσπρο είναι το χρώμα στο οποίο δεν θα φαίνονται οι γρατσουνιές. Έχω Note 2 άσπρο και ειδκά στο πίσω καπάκι αν δεν το βάλει σε φως δεν φαίνονται οι γρατσουνές από την χρήση κυρίως. Προσωπικά σε άσπρο το παράγγειλα. Αν δεν το παραλάβω θα ενημερώσω εδώ.
johnny77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Έχει κανεις το μπλε και να τον ενδιαφέρει χρυσό;;;από Αθήνα Πειραιά;;;
NaGR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 παρέλαβα και εγώ απο Κωτσόβολο αλλά το κουτί ήταν σφραγισμένο με δεύτερη ταινία...(δεν υπάρει περίπτωση να το είχαν πασπατέψει μεταφορική) εσάς ήταν όλα οκ? το κινητό δεν φαινόταν χρησιμοποιημένο αλλά φορούσε nougat Απριλίου και πήρε άλλη μια μικρή ενημέρωση 200+ ΜΒ. παίζει να είναι refurbished ή εκθεσιακό? θα μπορέσω να μάθω κάτι με to serial nr με τηλεφώνημα smartec?
johnny77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 παρέλαβα και εγώ απο Κωτσόβολο αλλά το κουτί ήταν σφραγισμένο με δεύτερη ταινία...(δεν υπάρει περίπτωση να το είχαν πασπατέψει μεταφορική) εσάς ήταν όλα οκ? το κινητό δεν φαινόταν χρησιμοποιημένο αλλά φορούσε nougat Απριλίου και πήρε άλλη μια μικρή ενημέρωση 200+ ΜΒ. παίζει να είναι refurbished ή εκθεσιακό? θα μπορέσω να μάθω κάτι με to serial nr με τηλεφώνημα smartec? Η αλήθεια είναι πως κι εγώ θα παραξενευομουν... Λιγο ύποπτα , ειδικά η νουγκατ
drjohn1980 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Το κινητο οσο καινουργιο και να ειναι με nougat δεν ερχεται.βαλε sams info απο play store να δεις ποτε ειναι κατασκευασμενο.αν ειναι πριν τον φεβρουαριο που εδωσαν nougat τοτε καταλαβαινεις οτι μαλλον σου δωσαν εκθεσιακο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις