moreover80 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 το public τα ιδια το παιζουν προσπαθουμε να το βρουμε,αλλα δεν ειμαστε και σιγουροι...απο το γερμανο την εκανα την δουλεια μου ευτυχως
FatMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Παιδιά στην Πάτρα δεν έχει μείνει τίποτα. Ρώτησα στον Γερμανό και σε Cosmote και "εξαφανίστηκαν" όλα
aleilo03 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Να κοψουν το λαιμο τους να το βρουνε..Δεν γινεται να μου το εχεις διαθεσιμο την ωρα της παραγγελιας και για αρκετη ωρα μετα και να σου λενε οτι παιζει και να μην το βρουνε..Να ρυθμιζουν το συστημα τους αναλογα με τα κομματια που εχουν και μολις συμπληρωθει ο αριθμος των τεμαχιων που εχουν απο τις παραγγελιες να βγαινει τοτε μη διαθεσιμο..Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε 3
xgol Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Κατα πασα πιθανοτητα δε θα παραλαβω, ειναι καποιος απο Λαρισα που ενδιαφέρεται ωστε να του δωσω αριθμο παραγγελιας να συνεννοηθεί με την κοσμοτε? Διευκρινίζω πως θα το αποφασισω οριστικά την Δευτέρα.
nick21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αν έχει πάρει κανένας s7 edge μαύρο και το μετάνιωσε ας στείλει ένα πμ
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σε άσπρο θα το αγοραζατε; Εγώ προσωπικά όχι Μπλε και χρυσό είναι αστέρι! Μαύρο και άσπρο όχι και τόσο Βέβαια η γνώμη του καθενός διαφέρει
mr.mister Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Γουστα ειναι αυτα με τα χρωματα.Εγω οταν βλεπω το χρυσο το συνδιαζω με σκυλομουρηδες ή τιποτα πλουσιες γριες
tamotre Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Έχει ένα άσπρο στον γερμανο κασσαβετη στη κηφισια οποίος ενδιαφέρεται τουλαχιστον πριν μία ώρα ήταν διαθέσιμο... Δεν μου αρέσει το χρώμα
manosmanos13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σε άσπρο θα το αγοραζατε;Το άσπρο παει με όλες τις θήκες που σιγουρα θα βαλεις ή θα θες να πειραματιστεις στην πορεια.και επειδη το κινητο ειναι ενα χρονο στην αγορά θα διαλεγα ενα διαχρονικο χρωμα..το χρυσο και το ασημι ηδη με κουραζουν στο ματι οταν τα βλεπω. Το γαλαζιο ειναι φρεσκο χρωμα αλλα σε λιγο χρονο ισως κουραζει και αυτο και σε περιοριζει πολυ με της θηκες.Γνωμη μ ολα αυτα βεβαια.
manan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Λοιπόν είχα παραγγείλει 2 από κώτσο. Το ένα για ένα φίλο. Πήρα το ένα και έχει μείνει ένα γιατί τελικά άλλαξε γνώμη και δε θα παραλάβει το παιδί. Γενική Ταχυδρομική Αρτάκη. Εννοείται στα 399 όποιος το θέλει να μου πει τώρα αλλιώς επιστροφή 1
tamotre Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Λοιπόν είχα παραγγείλει 2 από κώτσο. Το ένα για ένα φίλο. Πήρα το ένα και έχει μείνει ένα γιατί τελικά άλλαξε γνώμη και δε θα παραλάβει το παιδί. Γενική Ταχυδρομική Αρτάκη. Εννοείται στα 399 όποιος το θέλει να μου πει τώρα αλλιώς επιστροφή Αν είναι μαύρο το θέλω σου έστειλα και μηνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις