Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι να ναι....

Διάβασε το τοπικ απο την αρχή, μην ποστάρεις αβασάνιστα σε παρακαλώ...

Μην είμαστε αυστηροί...Απλά,φίλε, η προσφορά έληξε γι'αυτό στο βγάζει ακριβά..
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το χρυσό, σφραγισμένο από Κωτσοβολο, αλλά θέλω το γαλάζιο. Αν θέλει κανείς ανταλλαγή ας στείλει. Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δεν σε παίρνουν τλφ για επιβεβαίωση πριν στείλουν?

Μόνο mail αφού έχει φύγει?

Δεν ξερω τι διαδικασια ακολουθουν.

Παντως μεσω σαιτ δεν υπαρχει η δυνατοτητα για παρακολουθηση της παραγγελιας, tracking number κλπ

και ειναι και καινουριο το σαιτ, περιεργα πραγματα

Δημοσ.

Καλημέρα.Ευχαριστώ τον ts. Έδωσα παραγγελία το coral blue στα 399 από public με παραλαβή την επόμενη εβδομάδα. Γνωρίζει κάποιος κάποια θήκη βιβλίο ποιοτική και πρακτική να ταιριάζει σε αυτό?Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλημέρα.Ευχαριστώ τον ts. Έδωσα παραγγελία το coral blue στα 399 από public με παραλαβή την επόμενη εβδομάδα. Γνωρίζει κάποιος κάποια θήκη βιβλίο ποιοτική και πρακτική να ταιριάζει σε αυτό?Ευχαριστώ.

Έχεις πμ

• Like 1
Δημοσ.

διαθεσιμα ξανα στον Γερμανο μαυρο και χρυσο

τελειωσαν κιολας τι διαολο απο ενα εβαλαν; νομιζω προλαβα ενα χρυσο

Δημοσ.

λεω και παλι αν θελει καποιος s7 edge χρυσο ειμαι απο αργολιδα εχω κανει ενα κρατηση στο public.Δεν θελω να βγαλω κερδος.

• Like 2
Δημοσ.

παντως ο κοτσοβολος δεν μου εκανε την δουλεια μου εμενα/εκανα κρατηση για παραλαβη απο καταστημα αλεξπολη/κ μου ειπαν το εκθεσιακο οτι εχουν να μου δωσουν//και απο κεντρικα ακομα περιμενω τηλ και με παραπεμπουν στο καταστημα αλεπολης και αυτη στα κεντρικα. τραγικοι αλλα ενταξει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...