Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το παρηγγειλα με παραλαβη απο κοτσο αλεξ/πολης// παιρνω τηλ να επιβεβαιωσω οτι ειναι ολα οκ γιατι θα παω απο αλλη πολη να το παρω και μου λενε το επικο οτι εχεις παραγγειλει το εκθεσιακο που εχουμε!!

τους τα ειπα λιγο στο τηλ, και περιμενω τωρα απαντηση αν θα δωσουν λυση!! λεω παραγγελια απο ιντερνετ και μου λετε ειναι το εκθεσιακο;;

εκανα και μια παραγγελια απο γερμανο για καβατζα...

εμεις που εχουμε παραγγειλει με αντικαταβολη στο χωρο μας παιζει να μας ερθει κανενα εκθεσιακο? Γιατι 400ε για εκθεσιακο ειναι κλεψια και οχι προσφορα...

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα ντε//περιμενω να σταθουν στο υψος τους/ ειμαι χρονια πελατης και θα χαλαστω πολυ. οταν ο ανταγωνισμος φαινεται οτι ειναι πιο τυπικος στο συγκεκριμενο προιον.

Δημοσ.

όσοι παραγγείλατε απο cosmote για αποστολή στο χώρο σας, μπορείτε να δείτε τη παραγγελία στο προφίλ σας?

γιατί μου ήρθε το email αλλά στη σελίδα όσο και να ψάχνω την παραγγελία δεν μου την εμφανίζει.

Δημοσ.

παιδιά τελικά δε θα το κρατήσω το s7 edge gold που πήρα από τη κοσμοτε σήμερα.

Σφραγισμένο είναι, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ

Δημοσ.

παιδιά τελικά δε θα το κρατήσω το s7 edge gold που πήρα από τη κοσμοτε σήμερα.

Σφραγισμένο είναι, όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ

ενδιαφέρομαι

Αν είσαι Αθήνα ειμαστε οκ.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που έχω παραγγείλει λευκό; Λέτε να έκανα χαζομάρα;

Ναι :P . Περα απο την πλακα, το χρωμα ειναι υποκειμενικο. Αν σου αρεσε το ασπρο, τελος!

Δημοσ.

Εγώ έχω δώσει παραγγελία και για χρυσό και για μπλε.. αν κάτσουν και τα δυο θα προτιμήσω το μπλε..Απλά ακόμα δε ξέρω αν θα το κρατήσω γαμωτο.. Έχω 6s plus τώρα.. Η θα πουλήσω αυτό και θα κρατήσω το s7 και τα λεφτά απ την πωληση( όποτε θα μου έρθει μια η άλλη περίπου) η θα δώσω και τα δυο και θα πάω για 7 plus.. νομίζω μέχρι να παραλαβω( αν) δε θα έχω αποφασίσει.. Όταν παραλάβω σίγουρα θα τρώγομαι να το ανοίξω αλλά αν δε το κρατήσω δε θα το κάνω.. όποτε αν κάποιος το θέλει θα το δώσω στην τιμή που θα το έχω πάρει..Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι στείλτε μου και το βλέπουμε (Αθήνα-Πειραιάς)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...