Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα άλλο παλικαρι μ είπε για χρυσό,περιμένω να δούμε τι θα γίνει

Αν δεν,θα προχωρήσω στο μαύρο χρώμα αν το έχεις ακόμα. :)

Το κρατησα ηδη για ενα μελος
  • Like 2
Δημοσ.

αν υπάρξει περισσιο κανενα black απο Θεσσαλονίκη, ρίχτε ενα ΠΜ προς τα εδω ;-)

Δημοσ.

Απαράδεκτος ο Κοτσόβολος,

Χθες το βράδυ έδειχνε διαθεσιμότητα στο κατάστημα της Πάτρας.

Σήμερα το πρωί 9:00 ήμουν στο κατάστημα, μου είπαν πως δε μπορούσαν να μπουν στο σύστημα για να γίνει η αγορά και κράτησαν το όνομά μου για να με καλέσουν αργότερα να πάω να πάρω. Το μεσημέρι δέχτηκα τηλεφώνημα για να μου πουν πως δεν είναι διαθέσιμο ... ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ._

Δημοσ.

Καλησπέρα εγώ πήρα το χρυσό το πρωί από Κωτσόβολο... αλλά θέλω το μαύρο... αν κάποιος θέλει για ανταλλαγή ας στείλει...

Δημοσ.

Παιδια αποpublic εχει κανενας καμια εξελιξη

Βασικά απο οπουδήποτε, Κωτσόβολο/Public/Cosmote, κάποιος που παρήγγειλε ηλεκτρονικά για παράδοση έχει κάποια αλλαγή?

Εγώ όχι.

Δημοσ.

Εμενα ειναι προς διαικπεραιωση, ξερει κανενας τι σημαινει αυτο? Στα public εχει γινει η παραγγελια.

Δημοσ.

Πηρα στα public.το βλεπω το ακυρο να ερχεται.λογω μεγαλης ζητησης δεν ειμαι σε θεση να σας πω με σιγουρια οτι θα εχετε κομματι.θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας και βλεπουμε αυριο μεθαυριο...δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...

Δημοσ.

Μου φαινεται τελικα ο πιο σωστος θα βγει το πλαισιο.δεν μπηκε στον χoρο καν και δεν θα ακουσει το ονοματακι του να κραζεται.γιατι το βλεπω να πεφτει κραξιματακι στους αλλους...ας μην ειμαι αρνητικος ομως πριν την τελεσιδικη αποφαση.την δευτερα με καινουργιο τηλεφωνακι;maybe

Εμενα ειναι προς διαικπεραιωση, ξερει κανενας τι σημαινει αυτο? Στα public εχει γινει η παραγγελια.

Μάλλον θα είσαι από τους τυχερούς που θα τι τσιμπήσουν, γιατί σε όλους τους αλλους είναι σε εκτεταμένη αναζητηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...