drjohn1980 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ένα άλλο παλικαρι μ είπε για χρυσό,περιμένω να δούμε τι θα γίνει Αν δεν,θα προχωρήσω στο μαύρο χρώμα αν το έχεις ακόμα. Το κρατησα ηδη για ενα μελος 2
alexmm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 αν υπάρξει περισσιο κανενα black απο Θεσσαλονίκη, ρίχτε ενα ΠΜ προς τα εδω ;-)
deviant Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Απαράδεκτος ο Κοτσόβολος, Χθες το βράδυ έδειχνε διαθεσιμότητα στο κατάστημα της Πάτρας. Σήμερα το πρωί 9:00 ήμουν στο κατάστημα, μου είπαν πως δε μπορούσαν να μπουν στο σύστημα για να γίνει η αγορά και κράτησαν το όνομά μου για να με καλέσουν αργότερα να πάω να πάρω. Το μεσημέρι δέχτηκα τηλεφώνημα για να μου πουν πως δεν είναι διαθέσιμο ... ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ._
dimpap84 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα εγώ πήρα το χρυσό το πρωί από Κωτσόβολο... αλλά θέλω το μαύρο... αν κάποιος θέλει για ανταλλαγή ας στείλει...
page hamilton Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Έριξα παραγγελία κοσμοτέ, παίζει ακόμα το χρυσό.
katcos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παιδια αποpublic εχει κανενας καμια εξελιξη "Σε εκτεταμένη αναζήτηση"
NaGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παιδια αποpublic εχει κανενας καμια εξελιξη Βασικά απο οπουδήποτε, Κωτσόβολο/Public/Cosmote, κάποιος που παρήγγειλε ηλεκτρονικά για παράδοση έχει κάποια αλλαγή? Εγώ όχι.
bill7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εμενα ειναι προς διαικπεραιωση, ξερει κανενας τι σημαινει αυτο? Στα public εχει γινει η παραγγελια.
Hyphen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πηρα ενα χρυσο απο κοτσοβολο και ας μου ελεγαν οτι δεν υπαρχει στοκ πουθενα. ολα καλα!
drjohn1980 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πηρα στα public.το βλεπω το ακυρο να ερχεται.λογω μεγαλης ζητησης δεν ειμαι σε θεση να σας πω με σιγουρια οτι θα εχετε κομματι.θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας και βλεπουμε αυριο μεθαυριο...δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...
drjohn1980 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μου φαινεται τελικα ο πιο σωστος θα βγει το πλαισιο.δεν μπηκε στον χoρο καν και δεν θα ακουσει το ονοματακι του να κραζεται.γιατι το βλεπω να πεφτει κραξιματακι στους αλλους...ας μην ειμαι αρνητικος ομως πριν την τελεσιδικη αποφαση.την δευτερα με καινουργιο τηλεφωνακι;maybe Εμενα ειναι προς διαικπεραιωση, ξερει κανενας τι σημαινει αυτο? Στα public εχει γινει η παραγγελια. Μάλλον θα είσαι από τους τυχερούς που θα τι τσιμπήσουν, γιατί σε όλους τους αλλους είναι σε εκτεταμένη αναζητηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις