Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζουν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων πάνω στη διπλή κάμερα να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι; :P

Μεχρι και το note 4, η σειρα note ητσν σλλο πραγμα απο την S. Παντα ηταν ενα βημα πιο πανω σε hardware και κυριως software. Ειναι καλο που ξαναδιαχωριζονται οι σειρες μετα απο 2 συσκευες γερασμενες ήδη 6 μηνες που απλα τους εβαλαν ενα πενακι και ενα ταμπελακι με τιμη στο θεο.

Πρεπει να δικαιολογει τα λεφτα της (οσο μπορει) μια συσκευη. Ειδικά το note 7 ηταν κλοπη, οτσν το s7 edge ειναι 300 ευρω κατω.

Οποιος εχει παρει s8 (+) και θελει το καλύτερο, το σωστο ειναι να μη βιαζόταν, αφου ξερει ουι η σειρα note ειναι ανωτερη ή να το πουλησει τωρα που προλαβαίνει:P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διπλή κάμερα ώστε να μπορείς να κάνεις χρήση την άλλη όταν η μία θα έχει γεμίσει δαχτυλιές όσο προσπαθείς να ξεκλειδώσεις το κινητό.

Δημοσ.

Καλές οι διπλές κάμερες, δε λέω. Ας έρθουν καθώς κάνουν δουλειά. Αλλά..

To που καταντήσαμε να κοιτάμε περίπου με "αγωνία" αν θα έχει θύρα ακουστικών 3.5mm δεν ενοχλεί κανέναν;

Ευτυχώς η Samsung σταθερά αγνοεί την τάση κάποιων άλλων στα "καλά" μοντέλα να αφαιρούν την υποδοχή 3.5mm (με αφελείς δικαιολογίες). 

Θέλω να πιστεύω, όπως και η SD, ΔΕΝ θα πεθάνει και ας το προσπαθούν κάποιοι..

• Like 1
Δημοσ.

Καλές οι διπλές κάμερες, δε λέω. Ας έρθουν καθώς κάνουν δουλειά. Αλλά..

To που καταντήσαμε να κοιτάμε περίπου με "αγωνία" αν θα έχει θύρα ακουστικών 3.5mm δεν ενοχλεί κανέναν;

Ευτυχώς η Samsung σταθερά αγνοεί την τάση κάποιων άλλων στα "καλά" μοντέλα να αφαιρούν την υποδοχή 3.5mm (με αφελείς δικαιολογίες).

Θέλω να πιστεύω, όπως και η SD, ΔΕΝ θα πεθάνει και ας το προσπαθούν κάποιοι..

Η θύρα 3,5 είναι πραγματικά απαραίτητη και είναι απαραδεκτοι όσοι τη καταργήσανε για να σε βάλουν στο *τρυπάκι* με τα Bluetooth ακουστικά.....γιατί να έχω το Bluetooth όλοι μέρα ανοιχτό?

Και γιατί στη τελική να αγοράσω μπαταρία για τα ακουστικά ?? FAIL!

Όσο για τη micro SD θα μπορούσε να καταργηθεί μόνιμα για να βγουν ποιο μικρές και λεπτές συσκευές αν βγάζαν όλα τα νέα μοντέλα με 64gb+ εσωτερικού αποθηκευτικου χωρου και με μικρή διαφορά στη τιμή αν χρειάζεσαι 128gb plus κ.ο.κ..... Που μάλλον είναι όνειρο απατηλο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρα με τον ιδιο τροπο καταδικαζεις το οτι θα κυκλοφορησει και 7s και 8.

Σωστα?

Ένα χρόνο μετά το προηγούμενο! Και θα κυκλοφορήσουν μαζί. Το αν θα το λένε 8 δεν το ξέρεις. Σωστά?

• Like 1
Δημοσ.

Η θύρα 3,5 είναι πραγματικά απαραίτητη και είναι απαραδεκτοι όσοι τη καταργήσανε για να σε βάλουν στο *τρυπάκι* με τα Bluetooth ακουστικά.....γιατί να έχω το Bluetooth όλοι μέρα ανοιχτό?

Και γιατί στη τελική να αγοράσω μπαταρία για τα ακουστικά ?? FAIL!

Όσο για τη micro SD θα μπορούσε να καταργηθεί μόνιμα για να βγουν ποιο μικρές και λεπτές συσκευές αν βγάζαν όλα τα νέα μοντέλα με 64gb+ εσωτερικού αποθηκευτικου χωρου και με μικρή διαφορά στη τιμή αν χρειάζεσαι 128gb plus κ.ο.κ..... Που μάλλον είναι όνειρο απατηλο...

κοιτα, για τα ακουστικά σου λένε πάρε "αντάπτορα" (ή τον παρέχουν). Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον. Αύριο μπορεί να σου πούνε, τέρμα η συμβατότητα με αντάπτορες. Επίσης η λογική, υπάρχει αντάπτορας δεν είναι "θεραπεία" είναι μόνο work around. Προσωπικά συνδέω το κινητό μου αρκετά σε 3.5mm και δεν είναι ακουστικα (line in είναι σε ηχεία ή ενισχυτές κονσόλες κλτ). Δεν θα είναι εύκολο και ούτε θα έχω τον αντάπτορα πάντα πρόχειρο. Οπότε το θέλουμε. *να μην μιλήσουμε για το FM οι high class συσκευές το έφαγαν καθώς απαξιούν

Τώρα για την SD δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν και κάνεις την δουλειά σου με μεγάλο χώρο υπάρχουν "σενάρια" που είναι απαραίτητη. 1ον χαλάει το κινητό (πέφτει σε νερό η τες πα καίγεται χαλάει). Η sd συχνότερα δεν παθαίνει τίποτα, τα δεδομένα είναι εκεί. Θα μου πεις μπορεί να καεί και η SD πιο εύκολα από ότι το κινητό. Σωστό για κάποιες μάρκες sd ή τηλεφώνων. Όπως και να έχει η αίσθηση ότι με ένα κλικ "ξεκουμπώνεις" όλα τα χρήσιμα προσωπικά σου αρχεία (φώτο, βίντεο) από το τηλέφωνο και τα παίρνεις μαζί σου εμένα μου αρέσει και μου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας. 2ον όσο και να είναι ο χώρος δεν είναι κακό να μπορείς να προσθέσεις και άλλο ή και να αλλάζεις αυτό (θέλει περισσότερο εξήγηση αλλά πρέπει να σου τύχει να το καταλάβεις). 3ον αμα αφαιρέσουν την SD αύριο θα σου πούμε κλειδώνουμε το storage mode και το κάνουμε αλα iphone και ας πούμε δημιουργείτε έλεγχος τι μπαίνει και τι βγαίνει στο κινητό. Με την SD εκτός αν είναι κρυπτογραφημένη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα καθώς απλά την αφαιρείς και παίρνεις τα αρχεία που είναι μέσα. 4ον σιγά μη τα κάνουν (και γιατί) λεπτότερα από ότι είναι σήμερα. Αλλωστε ακόμα και έτσι δεν επηρεάζει το πάχος μια microsd που μας βγαίνει και την χάνουμε από την "μικρότητά" της. Είναι η sd αιτία αύξησης του πάχους; Δεν νομίζω όσο υπάρχουν SIM (που δεν είναι μικρότερες). Συμφωνώ ωστόσο ότι ζεις και χωρίς SD αν έχει "αρκετό" χόρο το τηλεφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο σε εμενα φαίνετα περιεργο ότι η φωτό εχει τον αισθητήρα δακτυλικων σε διαφορερική θεση από το σχέδιο;

Στο σχεδιο, αυτό κατω από την καμερα τί είναι;

Δημοσ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

οσοι εχουν edge η ζελατινα που βαζουν στα media markt καθεται τελεια !! αδελφια λυση επιτελους

επισης να πω οτι η διαφορα στα sam ειναι πως γρατζουνιζονται γιατι μπροστα ειναι σκετο γυαλι δεν ειναι αναμικτο με πλαστικο οπως στα υπολοιπα.. 

ειναι καθαρη η εικονα ετσι αλλα γρατζουνιες για πλακα 

παιδες η λυση ειναι ζελατινα media markt 

Δημοσ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

οσοι εχουν edge η ζελατινα που βαζουν στα media markt καθεται τελεια !! αδελφια λυση επιτελους

επισης να πω οτι η διαφορα στα sam ειναι πως γρατζουνιζονται γιατι μπροστα ειναι σκετο γυαλι δεν ειναι αναμικτο με πλαστικο οπως στα υπολοιπα..

ειναι καθαρη η εικονα ετσι αλλα γρατζουνιες για πλακα

παιδες η λυση ειναι ζελατινα media markt

Για μενα πάντως για κάποιο περίεργο λόγο, το S8 είναι η μοναδική συσκευή μου που δεν έχει κάνει μικρο-γρατζουνιές στην οθόνη μετά από 2 μήνες χρήση.

Δεν βάζω screen protectors σε καμία συσκευή και τις προσέχω όλες το ίδιο. Ένα microfiber πανάκι χρησιμοποιώ για να τις σκουπίζω και για να προστατεύω την οθόνη όταν τις βάζω σε τσέπες.

Σε όλες τις συσκευές με αυτή τη χρήση είχα 1-2 μικρά αχνά σημαδακια (κάτω από συγκεκριμένες γωνίες φωτος) απο τον πρώτο μήνα εκτός από το S8. Δεν ξέρω αν απλώς ήμουν τυχερός η αν όντως το Gorilla Glass 5 έχει μεγάλη αντοχή σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Ένα χρόνο μετά το προηγούμενο! Και θα κυκλοφορήσουν μαζί. Το αν θα το λένε 8 δεν το ξέρεις. Σωστά?

+1

Κι αν δεν κυκλοφορίσουν μαζί, θα ανακοινωθούν μαζί. Έχει διαφορά.

Δημοσ.

Έχω το s8+ από πρώτη μέρα, γνωρίζοντας ότι το φθινόπωρο θα βγει και το note 8, ήξερα ότι σαν design δεν θα έχει αρκετές διαφορές, βέβαια το note είναι note,αλλά δεν περίμενα για τους εξής λόγους, πρώτον: ήθελα να αλλάξω το 3 χρονών νεξους 6 που είχα και δεύτερον:δεν θέλω να δώσω και 1200-1300€ για ένα κινητό,θα πείτε έδωσες 900€ για αυτό και κολλάς στα υπόλοιπα,με μεγάλη υπέρβαση έδωσα 200€ έξτρα πάνω από το budget που βαζω σε συσκευή που αλλάζω κάθε 3-4 χρόνια.

Κρίμα είναι που δεν θα βάλουν το fingerprint κάτω από την οθόνη όπως ήταν και αρχικά να γίνει.

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι θα φτάνει σχεδόν 1000αρικο!!

Θα φύγει πάνω από χιλιάρικο.

Ανέκαθεν τα note ήταν παντα 200-300€ πάνω από τα S στην τιμή τους.

Έξω λένε ότι θα έχει τιμή λιανικής 1200$,αν βάλουμε στην Ελλάδα με τής στρογγυλοποίησης,το ΦΠΑ και τα έξοδα εισαγωγής στην χώρα μπορεί και να πουληθεί 1300€ εδώ.

Αυτό λέω με βάση όσα ακούγονται και γράφονται, μακάρι να μην φύγει πάνω από χίλια αλλά δεν το νομίζω.

Το S7 edge όταν βγήκε είχε 700€,ενώ η επίσημη τιμή του note 7 στην Ελλάδα(πριν τα μπουμ :P) ήταν στα 900€.

Ειδωμεν σε 2 μήνες με την επίσημη παρουσίαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...