gnsX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Χαρές που θα κάνουν όσοι πήραν τα S8 S8+ και μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες βγαίνει νέο με καλύτερη κάμερα, ήχο κλπ... Άλλη κατηγορία τηλεφώνου ενώ ήταν και γνωστό. Κανείς που ήθελε το Note δεν πήρε το S8 8
slk200gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Άλλη κατηγορία τηλεφώνου ενώ ήταν και γνωστό. Κανείς που ήθελε το Note δεν πήρε το S8 Αυτό ακριβώς και εγώ το note περιμένω να δω αν με βολέψει το μέγεθος, παντως εχει μια λογικη αυτο που λεει ο biltanos ,θα ηταν πιο σωστο να βγαιναν ταυτοχρονα
iPhoTe64 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Χαρές που θα κάνουν όσοι πήραν τα S8 S8+ και μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες βγαίνει νέο με καλύτερη κάμερα, ήχο κλπ... Να μην ξεχνάμε βέβαια και το (refurbished) Note 7 ή αλλιώς Note FE, Fan Edition! 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Άλλη κατηγορία τηλεφώνου ενώ ήταν και γνωστό. Κανείς που ήθελε το Note δεν πήρε το S8 Ε όχι και τρελά άλλη κατηγορία σε σχέση με το S8+
haHa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Χαρές που θα κάνουν όσοι πήραν τα S8 S8+ και μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες βγαίνει νέο με καλύτερη κάμερα, ήχο κλπ... Παντα ετσι γινεται στην τεχνολογια, εξελιξη λεγεται και ειναι κατι θεμιτο. Τωρα αν καποιος θελει να μην βγαινουν καινουρια μοντελα , τι να πω!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αυτό ακριβώς και εγώ το note περιμένω να δω αν με βολέψει το μέγεθος, παντως εχει μια λογικη αυτο που λεει ο biltanos ,θα ηταν πιο σωστο να βγαιναν ταυτοχρονα Εγώ θα εσκαγα (δεν το είπα επίτηδες ) αν είχα το s8+ και έβλεπα αυτό σήμερα. Παντα ετσι γινεται στην τεχνολογια, εξελιξη λεγεται και ειναι κατι θεμιτο. Τωρα αν καποιος θελει να μην βγαινουν καινουρια μοντελα , τι να πω! Αυτό κατάλαβες? Μιλάμε για λιγότερο από 6 μήνες. Ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς ενίοτε...
AlexKane Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εγώ θα εσκαγα (δεν το είπα επίτηδες ) αν είχα το s8+ και έβλεπα αυτό σήμερα. Αυτό κατάλαβες? Μιλάμε για λιγότερο από 6 μήνες. Ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς ενίοτε... Έχει μια βάση αυτό που γράφεις, σίγουρα όμως εξαρτάται και από ποια συσκευή (μοντέλο, χρονολογία, κλπ) αναβάθμισε στο GS8.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Έχει μια βάση αυτό που γράφεις, σίγουρα όμως εξαρτάται και από ποια συσκευή (μοντέλο, χρονολογία, κλπ) αναβάθμισε στο GS8. Προφανώς. Αλλά μιλάω κρίνοντας από τον εαυτό μου που δεν κρατάει συσκευή περισσότερο από ένα χρόνο.
haHa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αυτό κατάλαβες? Μιλάμε για λιγότερο από 6 μήνες. Ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς ενίοτε... Οσον αφορα το 6 μηνες που αναφερεις, αυτο ενισχυει αυτο που γραφω: Ειναι ακομα πιο θεμιτο οτι παρουσιαζονται βελτιωμενες συσκευες εντος 6 μηνων και οχι εντος 1 χρονου ή 2 χρονων ή 3 χρονων. 1
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καααααλα οσοι χρησιμοποιητε δακτυλικο σε αυτη τη θεση θα την ακουσετε, πολυ λαθος σημειο. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εγώ θα εσκαγα (δεν το είπα επίτηδες ) αν είχα το s8+ και έβλεπα αυτό σήμερα. Αυτό κατάλαβες? Μιλάμε για λιγότερο από 6 μήνες. Ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς ενίοτε... Αρα με τον ιδιο τροπο καταδικαζεις το οτι θα κυκλοφορησει και 7s και 8. Σωστα?
paparovic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τι προτοτυπο σχέδιο !!!! Το επόμενο για να σε ευχαριστήσει θα έχει σχήμα σαλονικιώτικου κουλουριού. 5
MariosX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δεν θα ξαναπαρω ποτε Samsung γιατι ειναι ρατσιστες. Το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν με βολευει Ειμαι αριστεροχειρας και ειναι σχεδιασμενα μονο για δεξιο χειρες (γιατι το δαχτυλικο αποτυπωμα το βαλανε αριστερη πίσω μερια του τηλεφωνου που οταν το κρατας βολευει κάποιον που ειναι δεξιοχειρας Ρατσιστες!!
iPhoTe64 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δεν θα ξαναπαρω ποτε Samsung γιατι ειναι ρατσιστες. Το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν με βολευει Ειμαι αριστεροχειρας και ειναι σχεδιασμενα μονο για δεξιο χειρες (γιατι το δαχτυλικο αποτυπωμα το βαλανε αριστερη πίσω μερια του τηλεφωνου που οταν το κρατας βολευει κάποιον που ειναι δεξιοχειρας Ρατσιστες!! Ξεκλείδωνε-το με το δεξί και μετά...άλλαξε χέρι.
DaemonLord92 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αρα με τον ιδιο τροπο καταδικαζεις το οτι θα κυκλοφορησει και 7s και 8. Σωστα? Οχι γιατι προφανως θα παρει μονο το 8 (οπως και εγω) εφοσον εχει τα χαρακτηριστικα που φημολογουνται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα