News Editors insomnia.gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 News Editors Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Η κινεζική Ulefone έχει ενσωματώσει στο νέο της κορυφαίο smartphone, το Gemini Pro, μπαταρία χωρητικότητας 3670mAh που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να χαρίσει αυτονομία μίας ημέρας με κανονική χρήση. Στη δοκιμή στην οποία προχώρησε για την επιβεβαιίωση των ισχυρισμών της, η Ulefone πραγματοποίησε 5 δοκιμές με τo Gemini Pro οι οποίες διήρκησαν 4 ώρες συνολικά. Οι δοκιμές αφορούσαν την αναπαραγωγή μίας ώρας βίντεο, μία ώρα streaming μουσικής από online υπηρεσία, 30 λεπτά βιντεοκλήση μέσω Wechat, 30 λεπτά εγγραφή βίντεο σε Full HD ανάλυση και 1 ώρα gaming. Με το πέρας της δοκιμής, το Gemini Pro κατανάλωσε συνολικά 34% από τη διαθέσιμη χωρητικότητα της μπαταρίας, κάτι που σύμφωνα με την εταιρεία κάνει περιτή τη συζήτηση περί αυτονομίας μίας ημέρας, ένας στόχος που η συσκευή μπορεί να «πιάσει» άνετα. Η δοκιμή αυτή φανερώνει ακόμα και την βελτίωση που έχει πραγματοποιηθεί στην ενεργειακή απόδοση της συσκευής η οποία ενσωματώνει δεκαπύρηνο επεξεργαστή που είναι χρονισμένος στα 2,6GHz. https://www.youtube.com/watch?v=1LMTUb48-1A Το Gemini Pro της Ulefone ενσωματώνει ακόμα διπλή κάμερα 13MP της Sony με 4GB μνήμη, 64GB αποθηκευτικό χώρο, οθόνη 5,5 ιντσών, με Full HD ανάλυση, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ στηρίζεται στο Android 7.1.1. Οι ενδιαφερόμενοι μπορού να προμηθευτούν τη συσκευή από το ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest με τιμή $249, στην οποία περιλαμβάνονται και δώρα αξίας $40.
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Και άλλη διαφήμηση Ulephone. Και είναι νέο ότι έχει αυτονομία μιας ολόκληρης μέρας. Δεν ξέρω αυτό τι λέει για τα υπόλοιπα μοντέλα που δεν διαφημίζονται έτσι. Έχω το Ulephone 5000 και ήταν μια χαρά, αλλά πλέον μάλλον και η μια μέρα αυτονομία, είδηση είναι. Λογικά έχει καλή κάμερα όμως. Και απο εμφάνιση θυμίζει Meizu/Samsung, not bad.
ziaba Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Και άλλη διαφήμηση Ulephone. Και είναι νέο ότι έχει αυτονομία μιας ολόκληρης μέρας. Δεν ξέρω αυτό τι λέει για τα υπόλοιπα μοντέλα που δεν διαφημίζονται έτσι. Έχω το Ulephone 5000 και ήταν μια χαρά, αλλά πλέον μάλλον και η μια μέρα αυτονομία, είδηση είναι. Λογικά έχει καλή κάμερα όμως. τετοια καρακινεζια και καλη καμερα δεν πανε μαζι
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Κάμερα Sony λέει, τι να πω; Και το 5000 καλή κάμερα είχε, με hdr κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις