Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι Ρώσοι καπνίζουν αρκετά. Προσωπικά επειδή είμαι πολύ της υγιείς ζωής γυμναστική διατροφή σπάνια πίνω φαντάζεσαι πόσο σιχαίνομαι το τσιγάρο. Μακάρι να έβρισκα ένα καλό που κάνει.

Καταστρέφει την υγεία αυτού που καπνίζει

Καταστρέφει την υγεία αυτών που δεν καπνίζουν αλλά το αναπνέουν

Βρομίζει το σπίτι όλες οι γωνίες είναι μαύρες

Καταστρέφει την τσέπη αυτού που καπνίζει

Μαύρα δόντια χαλάει την γεύση του καπνιστή

Μακαρι να έβρισκα ένα καλό λόγο να καπνίσει κάποιος

Θ σου πω έναν τεράστιο καλό λόγο..

Εχω κόψει κάπνισμα...

Για να το κόψω όμως τον πρώτο χρόνο έβγαλα ταλαιπωρία...

Το κάπνισμα είναι κάτι σαν ηρεμιστικό για τους καπνιστές... Ψυχική υγεία την κρατάει σε καλή κατάσταση.

Επίσης έβαλα κιλά.. Καμία 25...

Άρα σου κρατάει την σιλουέτα όπως πρέπει...

Κατά τα άλλα είναι αηδία και τσικνα.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι υπερβολή, εμένα με ενοχλεί και η μυρωδιά του ηλεκτρονικού.

Και είμαι αντικαπνίστρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιβάλλω και στον άλλον τι θα κάνει.

Απλώς και οι καπνιστές θα πρέπει να σέβονται την υπάρχουσα νομοθεσία, αλλά δυστυχώς πολλοί δεν το κάνουν και την πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι.

Δεν θα τον επιβάλλεις τι θα κάνει αλλά όταν αυτό βλάπτει εσένα τότε πηγαίνουμε προς τον παραλογισμό. Θες να καπνίσεις? Πήγαινε έξω κάνε ένα τσιγάρο και μετά μπες στην καφετέρια μπαρ κτλ. Και ένας να μην καπνίζει μέσα σε ένα μπαρ πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να τον σεβαστούν. Αλλά είμαστε στην Ελλάδα οπότε

Δημοσ.

Το ηλεκτρονικό δεν με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια ο ατμός που βγαίνει συνήθως μυρίζει και κάποια γλυκιά γεύση και δεν με επηρεάζει αρνητικά. Ο καπνός του τσιγάρου όμως βρομάει δεν είναι ότι έχουμε εμμονή και αν έχω κάποια συνήθεια εγώ όπως Gaming δεν επηρεάζει τους άλλους ενώ από το τσιγάρο πεθαίνουν 600000 παθητικοί καπνιστές κάθε χρόνο από καρκίνο λόγω του τσιγάρου. Αλλά σε αυτή τη χώρα επειδή κανείς δεν σέβεται κανέναν καπνίζουν παντού και ας έχει ταμπέλα απαγορεύεται το κάπνισμα.

Η ταμπέλα υπάρχει, αλλά τα ίδια τα μαγαζιά φέρνουν τασάκια ή κάνουν πατέντες για να μοιάζουν με τασάκια. 

Και για τους νόμους και τις ταμπέλες συμφωνώ απόλυτα. Πολλές φορές μπαίνω σε δημόσια υπηρεσία και διαπιστώνω ότι οι υπάλληλοι καπνίζουν κανονικότατα μπροστά σου όποτε θέλουν, το οποίο το θεωρώ τραγικό, ειδικά με κλιματιστικά να λειτουργούν.

Δημοσ.

Εχω κόψει κάπνισμα...

Το κάπνισμα είναι κάτι σαν ηρεμιστικό για τους καπνιστές... Ψυχική υγεία την κρατάει σε καλή κατάσταση.

Φίλε μου ξέρω ότι αν το αρχίσεις μετά δύσκολα το κόβεις. Αλλά γιατί να το αρχίσει κάποιος? Με γυμναστική και καλή διατροφή θα μπορέσεις να φέρεις τα κιλά όπου θέλεις. Γιατί δεν εθιζομαστε στις καλές συνήθειες και εθιζομαστε πάντα στις κακές?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν θα τον επιβάλλεις τι θα κάνει αλλά όταν αυτό βλάπτει εσένα τότε πηγαίνουμε προς τον παραλογισμό. Θες να καπνίσεις? Πήγαινε έξω κάνε ένα τσιγάρο και μετά μπες στην καφετέρια μπαρ κτλ. Και ένας να μην καπνίζει μέσα σε ένα μπαρ πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να τον σεβαστούν. Αλλά είμαστε στην Ελλάδα οπότε

Το νομικό πλαίσιο υπάρχει, το θέμα είναι η εφαρμογή του.

Δημοσ.

Χτες ήμουν στο λιμάνι του Πειραιά, πηγαίνοντας ένα φίλο να πάρει το πλοίο για το νησί του. Μπροστά στο πλοίο περίμεναν καμιά 200ρια τουρίστες, οι περισότεροι Γερμανοί και Βρετανοί. Ελάχιστοι δεν κάπνιζαν και μου έκανε εντύπωση. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω κόψει κάπνισμα...

Είναι τραγικό να καπνίζεις μόνο και μόνο για να μην βάλεις κιλά (γενικά μιλώντας), δηλαδή πρακτικά επιλέγεις την εμφάνιση πάνω από την υγεία.
Δημοσ.

Η ταμπέλα υπάρχει, αλλά τα ίδια τα μαγαζιά φέρνουν τασάκια ή κάνουν πατέντες για να μοιάζουν με τασάκια.

Και για τους νόμους και τις ταμπέλες συμφωνώ απόλυτα. Πολλές φορές μπαίνω σε δημόσια υπηρεσία και διαπιστώνω ότι οι υπάλληλοι καπνίζουν κανονικότατα μπροστά σου όποτε θέλουν, το οποίο το θεωρώ τραγικό, ειδικά με κλιματιστικά να λειτουργούν.

Ειναι η νοοτροπία της χώρας μας. Κανένας σεβασμός πουθενά. Όλο αυτό ξεκινάει από την παιδεία που πέρνει ένα παιδί από τους γονείς και από τις παρέες που έχει. Πάντα έκανα παρέες με παιδιά που δεν καπνίζουν και σχέσεις με κοπέλες που δεν καπνίζουν ούτε πινουν. Στο στρατό με είπαν πολλές φορές να καπνίσω αλλά ούτε το έβαλα στο στόμα μου. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάποιος να το πρώτο βάλει στο στόμα του. Αδυναμία μαγκιά τι?

Δημοσ.

Φίλε μου ξέρω ότι αν το αρχίσεις μετά δύσκολα το κόβεις. Αλλά γιατί να το αρχίσει κάποιος? Με γυμναστική και καλή διατροφή θα μπορέσεις να φέρεις τα κιλά όπου θέλεις. Γιατί δεν εθιζομαστε στις καλές συνήθειες και εθιζομαστε πάντα στις κακές?

Τον πρώτο χρόνο άρχισα γυμναστήριο και όλα.. Ήμουν στα κιλά. Μετά σταμάτησα το γυμναστήριο έβαλα τα κιλά χαμός..

Έχει 10 χρόνια τα ίδια και τα ίδια.. Δεν γίνεται τίποτα. Δηλαδή γλύτωσα μάλλον τα πνευμονία αλλά έχω κιλά και τρελά νεύρα συνέχεια!!

Δεν ξέρω αν είχα λεφτά θα άρχιζα πάλι το κάπνισμα σίγουρα για να είμαι χαλαρός...

Ηταν μια παρηγοριά ( είναι σημαντικό όταν έχεις νεύρα σε μια στιγμή της ημέρας να χαλαρώνεις χωρίς χάπια ηρεμιστικά και τέτοια).

Κατανοώ πλήρως τους καπνιστές που δεν το κόβουν. Εγώ το έκοψα γιατί είχα κάνει μια επέμβαση και έπρεπε να μην καπνίσω καθόλου για 1 μήνα... Όποτε ήμουν τυχερός.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί τα χάπια νομίζεις είναι χειρότερα από το τσιγάρο;

Δημοσ.

Είναι τραγικό να καπνίζεις μόνο και μόνο για να μην βάλεις κιλά (γενικά μιλώντας), δηλαδή πρακτικά επιλέγεις την εμφάνιση πάνω από την υγεία.

Καλά βρε εγώ κάπνιζα και αδύνατος.. Χάχα..

Από 15 έως 32 κάπνιζα μετά τέλος μαχαίρι.

Δημοσ.

Τον πρώτο χρόνο άρχισα γυμναστήριο και όλα.. Ήμουν στα κιλά. Μετά σταμάτησα το γυμναστήριο έβαλα τα κιλά χαμός..

Έχει 10 χρόνια τα ίδια και τα ίδια.. Δεν γίνεται τίποτα. Δηλαδή γλύτωσα μάλλον τα πνευμονία αλλά έχω κιλά και τρελά νεύρα συνέχεια!!

Δεν ξέρω αν είχα λεφτά θα άρχιζα πάλι το κάπνισμα σίγουρα για να είμαι χαλαρός...

Ηταν μια παρηγοριά ( είναι σημαντικό όταν έχεις νεύρα σε μια στιγμή της ημέρας να χαλαρώνεις χωρίς χάπια ηρεμιστικά και τέτοια).

Σε καταλαβαίνω σίγουρα είναι μια παρηγοριά το τσιγάρο. Για το φαΐ αυτό συγκρατηση θέλει και πείσμα να πεις δεν θα το φάω αυτό και να το κρατήσεις. Αν έχεις νεύρα πάρε ένα σάκο του μποξ. Θα σε βοηθήσει πολύ η αγόρασε κάποια fidget spinner η το άλλο με τον κύβο να σε χαλαρώνουν. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν κάποια προστασία κάποια παρηγοριά σε μερικές στιγμές.

Δημοσ.

Γιατί τα χάπια νομίζεις είναι χειρότερα από το τσιγάρο;

Βλέπω μερικούς που παίρνουν χάπια για να το κόψουν, δνε ξέρω τι είναι χειρότερο, πιθανόν τα χάπια. Σου λέω το έκοψα μαχαίρι εγώ μπαμ.

Σε καταλαβαίνω σίγουρα είναι μια παρηγοριά το τσιγάρο. Για το φαΐ αυτό συγκρατηση θέλει και πείσμα να πεις δεν θα το φάω αυτό και να το κρατήσεις. Αν έχεις νεύρα πάρε ένα σάκο του μποξ. Θα σε βοηθήσει πολύ η αγόρασε κάποια fidget spinner η το άλλο με τον κύβο να σε χαλαρώνουν. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν κάποια προστασία κάποια παρηγοριά σε μερικές στιγμές.

Καλά γενικό ήταν το σχόλιο μου, δεν καπνίζω εδώ και 10 χρόνια :)

Σου απάντησα ίσως για τους καπνιστές για ποιον λόγο δεν το κόβουν...

Τώρα αν είχα γυναίκα που κάπνιζε; απλά δεν θα την είχα.. Βρωμάει το άτιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω μερικούς που παίρνουν χάπια για να το κόψουν, δνε ξέρω τι είναι χειρότερο, πιθανόν τα χάπια. Σου λέω το έκοψα μαχαίρι εγώ μπαμ.

Καλά γενικό ήταν το σχόλιο μου, δεν καπνίζω εδώ και 10 χρόνια :)

Σου απάντησα ίσως για τους καπνιστές για ποιον λόγο δεν το κόβουν...

Τώρα αν είχα γυναίκα που κάπνιζε; απλά δεν θα την είχα.. Βρωμάει το άτιμο.

Τσιγάρο ποτό τζόγος. Καταστρέφουν πολύ κόσμο.

Δημοσ.

Τσιγάρο ποτό τζόγος. Καταστρέφουν πολύ κόσμο.

Μμμ ναι... Τσιγάρο, ποτό δνε έχω..

Παίζω λίγο κινο όμως..

Θα περάσει κ αυτό σύντομα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...